یکشنبه 24 جولای 11 | 13:19

اینترنت نحوه به خاطر سپردن ما را تغییر می‌دهد

اینترنت مانند یک حافظه تعاملی است. به این معنا که ذهن ما آن را به عنوان یک حافظه خارجی می‌شناسد. این ایده جدید نیست. در طول زندگی ما افراد متخصصی را در هر حوزه می‌شناسیم که برای جواب سوالمان به آن‌ها رجوع می‌کنیم، اما در این مورد ما همان کار را با اینترنت می‌کنیم.


تریبون مستضعفین – اینترنت نحوه به خاطر سپردن ما را تغییر می‌دهد.

نتایج پژوهشی در مجله ساینس (science) نشان می‌دهد که احتمالا ما نحوه حفظ کردن مطالب را تغییر داده‌ایم. به جای به خاطر سپردن اطلاعات و موضوعات، می‌دانیم که کجای اینترنت می‌توان آن‌ها را یافت.

محققان در این پژوهش اظهار داشتند، اینترنت مانند یک حافظه تعاملی است. به این معنا که ذهن ما آن را به عنوان یک حافظه خارجی می‌شناسد. این ایده جدید نیست. در طول زندگی ما افراد متخصصی را در هر حوزه می‌شناسیم که برای جواب سوالمان به آن‌ها رجوع می‌کنیم، اما در این مورد ما همان کار را با اینترنت می‌کنیم.

یکی از آزمایشات در این تحقیق با دو گروه مختلف از شرکت کنندگان انجام شد. به گروه اول اطلاعاتی ارائه شد و به آنان گفته شد که این اطلاعات در پوشه‌ای محفوظ است. به گروه دوم گفته شد که اطلاعات پس از خواندن حذف می‌شوند و قابل دسترسی نیستند. دسته دوم که آگاه به حذف شدن اطلاعات بودند نسبت به دسته اول که از بازیابی اطلاعات از پوشه اطمینان داشتند، به طور شگفت انگیزی در تست حافظه بهتر عمل کردند.

دکتر بتسی اسپرو (Dr. Betsy Sparrow) به می‌گوید: این نشان می‌دهد که برای اطلاعاتی که می‌توان آنلاین به دست آورد، حافظه سعی می‌کند آن‌ها را آنلاین نگه دارد و در مواقع لزوم به آن مراجعه کند. شرکت کنندگان در این آزمایش تمایل به حفظ مکان اطلاعات داشتند و خود اطلاعات را به خاطر نسپردند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.