رئيس فراكسيون زنان مجلس با تأكيد بر اينكه بايد در خصوص مشاغل مجازي براي زنان فرهنگسازي شود، گفت: دوركاري زنان ميتواند براي رفع معضل آسيبهاي ناشي از ساعات طولاني اشتغال آنها مؤثر باشد.
طيبه صفايي در این مورد اظهار داشت: در خصوص بحث عدالت جنسيتي بايد گفت كه اين عدالت با برابري جنسيتي تفاوت دارد.
وي گفت: بايد در تمامي موارد نقش و جايگاه زنان مورد توجه قرار گيرد و بر اساس آن برنامهريزي شود؛ در بحث اشتغالزايي زنان، تحكيم بنيان خانواده بايد حفظ شده و با رعايت اين اصل از توانمنديهاي زنان استفاده شود.
رئيس فراكسيون زنان مجلس با بيان اينكه وظايف و نقش زنان با توجه به محتوا، ظاهر و نقشي كه در خانواده دارد، بايد مهندسي شود، ادامه داد: مشاغل زنانه بايد بر اين اساس طراحي شود.
صفايي تأكيد كرد: ساعات طولاني اشتغال زنان موجب دوري آنها از خانواده ميشود كه اين مسئله تبعات مختلفي را از بُعد روانشناسي بر زن و خانواده وارد ميكند ضمن اينكه هزينههاي سنگيني را براي جامعه به وجود خواهد آورد.
وي با اشاره به اينكه جامعه بايد به آسيبهاي ناشي از ساعات طولاني اشتغال زنان حساس باشد، افزود: اين مسئله فشارهاي زيادي را به زنان وارد ميكند همچنين زمينهساز بروز بسياري از مسائل و آسيبهاي اجتماعي است.
رئيس فراكسيون زنان مجلس با بيان اينكه بايد براي زنان مشاغل خاص و با ساعتهاي انعطافپذيري طراحي شود، اظهار داشت: اين اقدام از بروز بسياري از مشكلات و آسيبهاي جسمي و رواني در زنان شاغل كه ساعات طولاني بيرون از منزل كار مي كنند، ميكاهد.
وي در خصوص اينكه كاهش ساعات طولاني كار زنان شاغل ميتواند از بروز مشكلات در خانواده جلوگيري كند، افزود: مطمئناً رابطه مستقيمي بين اين دو وجود دارد چرا كه حضور زنان در خانواده براي داشتن يك رابطه خوب بين ديگر اعضاي خانواده مهم است و از اين رو بايد اين امر نيز در طراحي مشاغل زنان مدنظر قرارگيرد.
صفايي با تأكيد بر اينكه بايد در خصوص مشاغل مجازي براي زنان فرهنگسازي شود، خاطرنشان كرد: دوركاري زنان ميتواند براي رفع معضل آسيبهاي ناشي از اشتغال زنان مؤثر باشد.
Sorry. No data so far.