دوشنبه 15 آگوست 11 | 12:30
مارک دانکوف نامزد سابق انتخابات مجلس سناي امريکا

پاکسازی مستمر قومی در فلسطين

رژيم اسرائيل، ناکام در حل مشکلات مسکن، بار ديگر به گسترش غيرقانوني واحدهاي مسکوني يهودي­نشين در سرزمين­هاي اشغال شده مي­پردازد.


شبکه پرس تي‌وي در رابطه با وقايع خشونت بار از زمان تشکيل رژيم صهيونيستي تا امروز با مارک دانکوف نامزد سابق انتخابات مجلس سناي امريکا مصاحبه‌ کرده است که جزئيات آن به شرح زير است:

پرس تي‌وي: رژيم اسرائيل با اعلام شهرک سازي جديد تنها پيش از يک ماه از تلاش فلسطين براي عضويت در سازمان ملل متحد، قصد دارد چه پيامي را منتقل کند؟

دانکوف: اين مسأله با زمان ارتباط مستقيم دارد. اسرائيل اساسا بار ديگر به اين موضوع اشاره مي‌کند که بر اساس حسن نيت عمل نمي‌کند. اين امر در تمام موضوعاتي که آن ها در گذشته گفته‌اند از جمله اسلو صادق است.

اين افراد يک رژيم جنايتکار را تشکيل داده‌اند. آن ها از سال 1948 ميلادي دست به اقدامات جنايتکارانه زده‌اند. تا زماني که امريکا به آنها در اين زمينه از نظر اقتصادي و سياسي کمک کند، اين امر ادامه خواهد داشت.

تنها نشانه اميدوارکننده‌اي که مي‌بينيم اعتراضات داخلي در اسرائيل به دليل مسائل اقتصادي و اعتراضات در حال رشد در اين کشور(امريکا) به دليل آن چه بر سر اقتصاد امريکا بر اثر جنگ‌هاي امپرياليستي اين کشور اتفاق افتاده است، مي‌باشد.

اسرائيل به شدت با ترغيب و توسعه اين جنگ‌ها در آن­ها نقش دارد و مردم امريکا به شدت از اين مسائل خسته شده‌اند. با نارضايتي‌هاي داخلي بيشتر در اسرائيل ما ممکن است درجه‌اي از فشار را روي تل آويو و واشنگتن براي تغيير مسير ببينيم.
اين تنها اميدي است که ما داريم.

پرس تي‌وي: شما گفتيد که رژيم اسرائيل از سال 1948 ميلادي يک رژيم جنايتکار بوده است اما تحليلگران ديگر با اين امر مخالف هستند و مي‌گويند کابينه فعلي اسرائيل راستگرا ترين دولت بوده است. شما مي‌توانيد به توضيح اظهارات خود بپردازيد؟

دانکوف: بگذاريد برگرديم به عقب و به سابقه امر نگاه کنيم. ما مي‌توانيم به پاکسازي قومي اعراب در کشتار دير ياسين از آغاز تشکيل دولت صهيونيستي رجوع کنيم. به ترور صهيونيستي لرد موين در 1944 نگاه کنيد. به ترور صهيونيستي کنت برنادت سوئدي در سال 1948 نگاه کنيد. همچنين مناخم بگين و گروه تبه کاري استرن که انفجار هتل کينگ ديويد در سال 1947 و کشته شدن تعداد زيادي غيرنظامي را رقم زدند. همچنين ماجراي لاون در سال 1954.
حمله عامدانه اسرائيل به يک کشتي امريکايي در 18 ژوئن 1967 ميلادي که به دنبال آن 34 دريانورد امريکايي کشته شدند و ده‌ها نفر ديگر نيز زخمي شدند. ماجراي جاسوسي پولارد و آيپاک نيز وجود دارد. فعاليت‌هاي اخير آنها در غزه- عمليات سرب گداخته- که باعث کشته شدن 1400 فلسطيني شد. حمله سال گذشته آنها به کاروان آزادي در ماه مي که کشته شدن غيرنظاميان غيرمسلحي را در پي داشت که صرفا قصد داشتند شرايط وخيم اقتصادي در غزه را بهبود بخشند؛ همچنين مي‌توان به اشغال غيرقانوني سرزمين‌هاي فلسطيني توسط اسرائيل اشاره کرد.

پرس تي‌وي: بيت المقدس چطور؟ شواهد حاکي از آن است براي شهرک سازي‌هاي جديد، فلسطيني‌ها از بيت المقدس اخراج مي‌شوند و همچنين حفر تونل در زير مسجدالاقصي پايه‌هاي ساختماني اين مسجد را به لرزه در آورده است. آيا اين اتفاقات در بيت المقدس در حال رخ دادن است؟

دانکوف: خب مدت زيادي است که به نظر من اسرائيل به دنبال اين است که مسجدالاقصي وجود نداشته باشد. اگر به هم‌پيمانان آنها در حزب راست گراي مسيحي در امريکا که از کتاب مقدس اسکوفيلد و جان هجي از کليساي کرنراستون در سن آنتونيو الهام گرفته‌اند، نگاهي بياندازيم، بايد بگويم که من با شما موافقم.

من فکر مي‌کنم اساسا اين يک طرح قاعده مند از سوي راست­گرايان افراطي مسيحي و صهيونيست است براي گرفتن تمام بيت المقدس و جايگزين کردن مسجدالاقصي با يک معبدگاه يهودي مانند نمونه‌اي که در سال 1870 ويران شد.

اما به عقيده من، اين نيز مهم است که به اين موضوع با فرضيه مذهبي “اسرائيل بزرگ” نگاه کنيم. مهمان ديگر شما بر اين نکته تاکيد دارد که تفاوت‌هاي عمده‌اي بين احزاب چپ و راست در اسرائيل در رابطه با سياست‌هاي اسرائيل وجود دارد.
واقعيت اين است که اگر شما به مرام احزاب اصلي در اسرائيل نگاهي بياندازيد، مي‌بينيد که همه آنها به اسرائيل بزرگ اشاره کرده‌اند. و هر انسان متعارفي که به تاريخ مراجعه کند، چه از نظر تاريخي و چه از نظر کتاب مقدس، متوجه مي‌شود که “اسرائيل بزرگ” اشاره روشني به تمايل (رژيم) صهيونيستي براي کنترل تمام سرزمين‌ها از رود نيل و دجله و فرات گرفته و تا مناطق بالاتر تا لبنان دارد.

پرس تي‌وي: با در نظر گرفتن اين گفته که “تنها مسير براي صلح از طريق مذاکرات مستقيم حاصل مي‌شود و نه از طريق تصميم سازمان‌هاي بين المللي”، هيچ مذاکره مستقيمي در گذشته جلوي اسرائيل را براي شهرک سازي‌ها نگرفته است. چرا فلسطيني‌ها بايد به آينده اميدي داشته باشند؟ و نظر شما در اين مورد که ممکن است پرچم فلسطين در کمتر از يک ماه در سازمان ملل برافراشته شود، چيست؟

دانکوف: در دنبال کردن مذاکرات به اصطلاح مستقيم هيچ اميدي نيست. به طرح سازمان ملل متحد در سال 1947-48 براي تقسيم اسرائيل و به اصطلاح فلسطين نگاه کنيد. واقعيت اين است که فلسطين عملا تمام 49 درصد اراضي را که در آن زمان از سوي سازمان ملل به آن اختصاص داده شده بود از دست داده است.

در کل اين روند، فلسطيني‌ها چيزي جز چند قسمت کوچک ندارند. آنها احتمالا نمي‌توانند سرنوشت خود را کنترل کنند و تا زماني که اسرائيل سياست‌هاي گذشته و فعلي خود را ادامه دهد، براي نزديک شدن به يک توافق عادلانه چيزي به فلسطيني‌ها تعلق نمي‌گيرد.

هنگامي که به لابي اسرائيل در امريکا نگاه مي‌کنيم، مي‌بينيم که ادامه سياست‌هاي پاکسازي قوميتي در فلسطين براي آنها کافي نيست. مارک کرک و چارلز شومر آشکارا به دنبال اين هستند که امريکا را به دستور اسرائيل وارد جنگ با ايران کنند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.