“من همه جا سعی کرده ام فارسی حرف بزنم و همیشه همه جا گفته ام که یک ایرانی هستم. من هیچ جا و هیچ مسابقه ای را بدون نقشه ایرانی که به گردن دارم تجربه نکرده ام.” این جملات ارغوان رضایی تنیسور ایرانی مقیم فرانسه است که اخیرا با قهرمانی در مسابقات مادرید به اوج بازگشته. او این جملات را مثل همیشه با همان فارسی لهجه دارش در مصاحبه با یکی از روزنامه های ایرانی به زبان آورده. این قهرمانی چون همیشه برای همه ایرانیان یک اتفاق خوشایند بود و در صدر اخبار ورزشی هم قرار گرفت اما گویا اصلا به مزاج جماعت ضد ایرانی خارج نشین و حامیان آنها خوش نیامد و ایشان را به واکنش واداشت که در صدر آنها رسانه دولتی انگلیس و سایت بالاترین قرار دارد. و البته همه اینها به علت یک جرم نا بخشودنی این دختر جوان ایرانی است…
“بیبیسی فارسی” در مطلبی به قلم مهدی رستمپور، روزنامهنگار فراری که چندماه پیش به خارج از کشور پناهنده شد، با ابراز نارضایتی از توجه گسترده به ارغوان رضایی، تنیسباز ایرانیالاصل که موفق شد در مسابقات جهانی مادرید قهرمان شود، این توجه را یک “بهرهبرداری سیاسی” نامیده است!
موفقیتهای پی در پی ورزشکار ایران در مسابقات بینالمللی با توجه گسترده مردم و رسانههای خبری هم رو به رو شده. اما زدن رنگ سیاست، بروز واکنش منفی و سعی در کمرنگ نمودن این قبیل اتفاقات از سوی جماعت و رسانه های شکست خورده مذکور البته سابقه ای جالب توجه دارد در مورد همه آنها یک جرم مشترک دیده میشود: حمایت از رئیس جمهور ملت ایران!
این بار بیبیسی با بیان اینکه “ارغوان رضایی در جریان انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری، راکت تنیس خود را به احمدینژاد هدیه کرد”، از اینکه خانم رضایی مورد توجه رسانههای ایران قرار گرفته، انتقاد کرده است!
به ارغوان رضایی فحش بدهید چون احمدی نژاد را دوست دارد!
با این اوصاف ارغوان رضایی می گوید: “تازه فکر میکنم به عکس خیلی دیگر از ایرانیان ورزشکار بیرون از ایران همیشه ایرانی بودنم را با افتخار فریاد کرده ام.” اما این دوست داشتن صادقانه ایران از سوی وی که حتا حاضر است با نام ایران و تیم ملی ایران نیز به انجام مسابقه بپردازد با واکنش های کینه توزانه سبزهای شکست خورده مواجه شده که در راس آنها حمله هماهنگ شده عده ای از کاربران اینترنتی بالاترین به سایت این ورزشکار و توهین هایی است که به او صورت گرفته. تا نشان دهد بیبیسی در این مسیر تنها نیست و سایتهای مخالف جمهوری اسلامی ایران هم در همین راستا با این شبکه همراهی میکنند.
پس از پیروزی خانم ارغوان رضایی در مقابل حریف صاحب نام آمریکایی خود در مسابقات جهانی اسپانیا، تعدادی از کاربران سایت ضدانقلاب “بالاترین”، یکدیگر را به مراجعه به سایت شخصی خانم رضایی و درج مطالب توهینآمیز تشویق کردند. این افراد، حمایت ارغوان رضایی از دکتر احمدینژاد در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته را دلیل خود برای فحاشی به وی اعلام کردهاند.
این افراد با ارسال ایمیلهایی به یکدیگر، از هم میخواهند که به سایت شخصی خانم رضایی مراجعه کنند و به او توهین کنند.
گفتنی است وی سال گذشته و به هنگام حضور در همایشی که برای جمعی از ایرانیان خارج از کشور با حضور رئیسجمهور برگزار شد، راکت تنیس خود را به نشانه علاقه به مواضع عزت مندانه دکتر احمدینژاد و آنچه وی “سربلندی ایران در جهان به خاطر سخنان شجاعانه رئیس جمهور” نامید، به احمدینژاد اهدا کرد.
پرچم داری با مقاصد سیاسی!
ناراحتی تلویزیون دولتی انگلیس از موفقیت ورزشکاران ایرانی در عرصههای بینالمللی، البته موضوعی است که در این شبکه سابقه ای طولانی مدت دارد.
پیشتر از این حضور اسکیباز محجبه کشورمان در مسابقات المپیک زمستانی کانادا با واکنش تند تلویزیون دولتی انگلستان روبرو شده بود. در حالیکه حضور مرجان کلهر، اسکیباز موفق ایران در مسابقات المپیک زمستانی با استقبال گسترده محافل خبری در جهان روبرو شد، شبکه تلویزیونی “بی بی سی فارسی”، پرچمداری این قهرمان ورزشی ایران اسلامی را “صحنه آرایی برای مقاصد سیاسی” دانست!
“بیبیسی فارسی” در مطلبی که در سایت خود منتشر کرد، نوشت: “مسئولان جمهوری اسلامی با سپردن پرچم به ورزشکاران زن، قصد استفاده ابزاری از آنان را دارند.” تا با مطرح کردن این ادعا “استفاده ابزاری” از دید لندن نشینان نیز معنی جدید و البته عجیب و غریبی پیدا کند!
تاکتیک انحرافی رسانه ای
به گفته کارشناسان علت واکنش منفی بی بی سی به حضور زنان ایرانی در عرصه های مختلف سیاسی، ورزشی و دیگر حوزه ها، پیش از آنکه با هدف همراهی با برخی افراطیون اصلاح طلب باشد، تلاشی است برای جلوگیری از بی اعتبار شدن ادعاهای خود درباره جمهوری اسلامی. چرا که این رسانه تلاش بسیاری دارد برای القای توام اینکه زنان در ایران از آزادی برخوردار نیستند و بین مردم ایران و ایرانی های مقیم خارج و مسئولین فاصله ها زیاد تر می شود. اما حمایت قهرمانان ملی مورد علاقه مردم از مسئولین ایرانی مانع بزرگی برای این سناریو بوده و هست.
به همین دلیل است که بی بی سی پس از مشاهده پررنگ شدن حضور زنان در عرصههای مختلف در چند سال اخیر، و حمایت قهرمان های ملی از مسئولین راه مقابله را کمرنگ کردن این اتفاقات و منحرف نمودن اخبار آن تشخیص داده است.
این شبکه انگلیسی که به عنوان یکی از عوامل اصلی هدایت اغتشاشات پس از انتخابات شناخته می شود، حتی در جریان معرفی خانم دستجردی، به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان، به تخطئه این موضوع پرداخته بود.
فحاشی به قهرمانان به خاطر حمایت از رئیسجمهور
ماجرای توهین به ورزشکاران و قهرمانان ایران که نسبت به رئیس جمهور ابراز علاقه کردهاند، به ارغوان رضایی ختم نمیشود.
چند ماه پیش و پس از آنکه “حمید سوریان”، کشتیگیر تیم ملی ایران موفق به کسب مدال طلای مسابقات جهانی شد، وی مدال خود را به پاس تقدیر از مواضع شجاعانه دکتر احمدینژاد در سازمان ملل به او تقدیم کرد.
این موضوع هم به مذاق “بالاترینیها” خوش نیامد و با فحاشی گسترده، نسبت به این اقدام سوریان واکنش نشان دادند.
نظیر این اتفاق در مورد حسین رضا زاده، قوی ترین مرد جهان و قهرمان المپیک و صاحب رکورد وزنه برداری نیز افتاده بود و وی تنها به خاطر حمایت از دکتر احمدی نژاد در جریان انتخابات 88 مورد بی احترامی سبزهای مخملی قرار گرفته بود. آنها حتی به خودروی وی نیز حمله کردند تا به همه درس اخلاق و تمحل مخالف داده باشند!
ایرانی بودن لیاقت می خواهد
جواب تمام این حرکت های بی اخلاقانه را اما می توان در جملات این قهرمان ایرانی پیدا کرد: “یک شناگر ایرانی مقیم امریکا گفته بود دوست ندارم برای کشورم شنا کنم. وقتی این جمله را خبرنگاری به من گفت، در جوابش گفتم ایرانی بودن لیاقت می خواهد.”
فکر کنم همین خانوم رضایی بود که گفت دیگه حاضر نیست با رسانه هایایرانی مصاحبه کنه.چوناز اشکهاییکه واسه وطنش ریخته بهره برداری سیاسی شده.
رضایی گفت ایران رو دوستداره نه احمدی ن÷اد رو. حالا اگه عرضه دارین بزارین با پرچم ایران مسابقه بده.شما که ادعاتون میشه.
فکر کنم یادتان رفته است که همین خانم ارغوان رضایی به دلیل حمایتش از احمدی نژاد مورد طعن و نقد و فشار قرار گرفت. حافظه تان این قدر کوتاه است؟