با پایان ۷۰ درصد از تصویربرداری سریال تلویزیونی شهید باقری، به زودی تصویربرداری صحنههای جنگی این سریال ادامه مییابد.
محمد حسین مهدویان تهیه کننده این سریال با اعلام این مطلب گفت: تصویربرداری صحنههای مربوط به جنگ این مجموعه آغاز شده و تا حدود یک هفته دیگر ادامه مییابد و سپس تصویربرداری صحنههای شهری این مجموعه آغاز خواهد شد.
عوامل این سریال هم اکنون در شهرک سینمایی دفاع مقدس مستقر هستند و بخشهای مربوط به بازسازی اتفاقات رخ داده در جنگ تحمیلی را با استفاده از دوربین ۱۶ میلیمتری، به مدیریت تصویربرداری هادی بهروز، ضبط میکنند.
تهیه کننده و کارگردان مجموعه تلویزیونی «شهید باقری» میگوید: تا کنون ۶۵ درصد مجموعه را با استفاده از دوربین ۱۶ میلی متری تصویربرداری کردهایم. این انتخاب به این علت است که چون بیشتر فیلمهای باقی مانده از زمان جنگ تحمیلی با این نوع دوربین و فیلم، تصویربرداری شده و تغییر نوع دوربین در بازسازی صحنهها باعث اختلاف کیفیت تصویر و صدا میشود. به همین خاطر از فیلمها و دوربینهای ۱۶ میلیمتری باقی مانده از دوران دفاع مقدس برای تصویربرداری صحنهها استفاده میکنیم تا کمترین اختلاف کیفیت در صدا و تصویر به وجود بیاید.
محمدحسین مهدویان افزود: تا کنون در دهکده مقاومت بخشهایی چون قرارگاه گلف و فضاهای داخلی را تصویربرداری کردهایم و برای ادامه کار به شهرک سینمایی دفاع مقدس آمدهایم. پس از چند جلسه تصویربرداری و برداشت صحنههای مربوط به پل سابله (میان سوسنگرد و بستان) صحنههای داخل شهر در مناطقی چون پونک، میدان خراسان، مسجد صدریه و… را تصویربرداری میکنیم.
به گفته وی بخش مصاحبه با نزدیکان شهید حسن باقری چون اعضای خانواده شهید حسن باقری، سردار محمد علی جعفری، سردار محمد باقری، سردار امیر حسنی سعدی، سردار غلامعلی رشید، سردار محسن رضایی و… نیز به طور کامل به پایان رسیده است.
سایر عوامل تولید کننده این سریال عبارتند از: مجری طرح: امیر بنان، مدیر تولید: حمیدرضا نوروزی، مدیر تصویربرداری: هادی بهروز، مدیر صدابرداری: امیر ترکمن، طراح گریم: سپیده راستی فر، دستیار کارگردان و برنامه ریز: یوسف روحانی، منشی صحنه: فاطمه سیدی، جلوههای ویژه: محسن روزبهانی، طراحان صحنه: رضا رزم و محمدرضا شجاعی.
شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی) در ۲۵ اسفند ۱۳۳۴ مصادف با سالروز میلاد امام حسین (ع) در تهران به دنیا آمد. در سال ۱۳۵۴ پس از اخذ دیپلم ریاضی، در رشته دامپروری دانشکده کشاورزی شهر ارومیه تحصیلات عالی خود را آغاز کرد.
او در اسفندماه سال ۱۳۵۶ به خدمت سربازی اعزام شد و پس از طی دوره آموزشی در پادگان جلدیان نقده به ایلام منتقل شد. با صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر خروج سربازان از پادگانها، به انقلابیون پیوست و تا خرداد ۱۳۵۸ در کمیته انقلاب اسلامی و برخی نهادهای دیگر فعالیت داشت و با انتشار روزنامه جمهوری اسلامی، همکاری فعال خود را با این روزنامه در زمینههای مختلف آغاز کرد.
شهید باقری بلافاصله پس از شروع جنگ تحمیلی در روز اول مهرماه سال ۱۳۵۹ به همراه عدهای از برادران پاسدار راهی جبهههای جنوب شد. او از ابتدای ورودش به منطقه جنوب (اهواز) در قرارگاه منتظران شهادت (گلف) به منظور دستیابی به اطلاعات مناسب از موقعیت دشمن، واحد اطلاعات و عملیات رزمی را تاسیس و راه اندازی کرد تا به جمعآوری نقشهها و پیاده کردن وضعیت مناطق عملیاتی روی آنها، بپردازد.
شهید باقری به دلیل لیاقت، شجاعت و شهامتی که داشت در دی ماه سال ۱۳۵۹ به عنوان یکی از معاونین ستاد عملیات جنوب انتخاب شد و در شکست محاصره سوسنگرد، فرماندهی عملیات امام مهدی (عج)، فتح، ارتفاعات اللهاکبر و دهلاویه نقش بهسزایی داشت.
سرانجام در سن ۲۷ سالگی و در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ در حالی که تعدادی از همرزمان و همسنگرانش به دیدار حضرت امام خمینی (ره) شتافته بودند، او برای شناسایی و آمادهسازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیدهبانی مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و همراه همسنگرانش شهیدان مجید بقایی و شهید وزوائی به شهادت رسید
Sorry. No data so far.