به گزارش تریبون مستضعفین رهبر معظم انقلاب در ديدار جمعي از قضات و اعضاي دستگاه قضايي در ۲۳ دی ماه ۷۱ ضمن تأکید بر یکسان بودن همه افراد در مقابل ترازوی عدالت، مسئولان قضایی را به لزوم نگاه ویژه به مستضعفینی که پیچ و خم مسائل اداری و قضایی را نمیدانند توصیه کردند.
رهبر معظم انقلاب در این باره فرمودند:
«در دستگاه قضايي جمهوري اسلامي، بايد براي ضعفا يك نگاه مؤكد و يك عطف نظر ويژه وجود داشته باشد. ترديدي نيست كه در مقابل ترازوي عدل، همه يكسانند؛ اما ضعفا غالباً – يا در بسياري از اوقات – دستشان به ترازودار عدالت نميرسد و زبان گويا ندارند. خيلي فاصله است بين آن متخلف قانوندان كه پيچ و خمهاي قانون را ميشناسد؛ ميفهمد از كجا وارد شود، كجا تندروي كند، كجا كند روي كند، كجا لبخند بزند، كجا اخم كند، با هر كسي چگونه رفتار كند، كجا را امضا كند و كجا را امضا كند كه گير نيفتد؛ با آن انسان ضعيفي كه اين پيچ و خمها را بلد نيست. فرق است بين آن كس كه توانايي دارد وكيل زبردستي را به استخدام درآورد تا برايش همهي جادهها را صاف كند، و كسي كه چنين توانايي را ندارد. اينها يكسان نيستند.
بله؛ آنجا كه بناي ترازو كردن سخن حق و سخن باطل است، همه يكسانند. اگر دزد بر ديوار خانهي كسي نردبان بگذارد، شما نگاه نميكنيد كه اين خانه، خانهي كيست. خانهي هر كه باشد، دزد را تعقيب خواهيد كرد. در اين شكي نيست. اما بالضروره، تفاوت است در رعايتي كه مسؤول و مرجع قضا بايد نسبت به انسان ضعيف بكند:
كوزهي بيدسته چو بيني، به دو دستش بردار
مرد بيبرگ و نوا را، سبك از جاي مگير
لذا بايد توجه كرد. غالب عناصر مؤمن و حزباللهي و كساني كه در ميدانهاي دفاع از جمهوري اسلامي در خطوط مقدم قرار گرفتند، جزو دستهي دومند. چقدر از جوانان خوب و مؤمن و حزباللهي كه در حادثهاي دچار شدهاند و حتي گاهي بعضي از مسؤولين جريان قضا هم اعتراف ميكنند و ميگويند ما ميدانيم كه اين بيتقصير است، لكن دست و بالمان بسته است! روال قانوني! آن طرف زرنگ بوده و طوري حركت كرده كه نميشود به نفع اين مظلوم كاري انجام داد.»
Sorry. No data so far.