یکشنبه 04 سپتامبر 11 | 14:00

مستندات روابط گروهک تروريستی پژاک با آمريكا

گروهك تروريستي پژاك يك گروه شبه نظامي تروريستي شديدا چپ گرا در مناطق مرزي غرب و شمال غرب ايران است كه تحت حمايت سرويس هاي جاسوسي غرب بويژه آمريكا به فعاليت هاي تروريستي عليه مرزداران و ساكنان منطقه مي پردازند.


به گزارش تریبون مستضعفین و نقل از روزنامه کیهان گروهك تروريستي پژاك يك گروه شبه نظامي تروريستي شديدا چپ گرا در مناطق مرزي غرب و شمال غرب ايران است كه تحت حمايت سرويس هاي جاسوسي غرب بويژه آمريكا به فعاليت هاي تروريستي عليه مرزداران و ساكنان منطقه مي پردازند.

درباره روابط فرقه تروريستي پژاك با آمريكا مستندات زيادي وجود دارد از جمله:

1- «سيمور هرش» خبرنگار آمريكايي طي گزارشي به صراحت اعلام كرد: رژيم صهيونيستي و آمريكا كمك هاي مالي و ديگر كمك ها را در اختيار گروه «پژاك» كه كردهاي مسلح مخالف نظام جمهوري اسلامي هستند، قرار مي دهند. همچنين اين نويسنده در مجله «نيويوركر» با اشاره به كمك 400 ميليون دلاري آمريكا به گروه هاي مخالف جمهوري اسلامي ايران نوشت: «گروه پژاك يكي از اين گروه هاست كه هم از آمريكا و هم از رژيم صهيونيستي كمك مي گيرد و اين بخشي از تلاش براي يافتن راه هاي جايگزين اعمال فشار به ايران است.»

2- نشريه «كومي نت» در گزارشي درباره فرقه هاي تروريستي مي نويسد: «برخورد آمريكا در قبال اين گروه ها دوگانه است. سازمان جاسوسي آمريكا (سيا)، هم از پژاك، جندالله و مجاهدين (منافقين) حمايت مستقيم مالي مي كند و از سوي ديگر آن ها را در فهرست تروريستي خود قرار مي دهد.»

3- «عبدالرحمان حاجي احمدي» سر كرده پژاك در مصاحبه اي با سيروان رشيد روزنامه نگار كرد عراق صراحتا گفت: «همكاري با آمريكا را قبول مي كنيم.»

4- «ارليش» روزنامه نگار مستقل آمريكايي نيز در ديدار از پايگاه هاي فرقه پژاك در كوهستان قنديل و پس از انجام مصاحبه با سركرده هاي اين فرقه صراحتا اعلام مي كند: عمليات تروريستي فرقه پژاك در راستاي استراتژي آمريكا در منطقه است.

5- سايت خبري آمريكايي «نيوزمكس» در آگوست 2007 مصاحبه اي با رحمان حاج احمدي (رئيس پژاك) انجام مي دهد. حاج احمدي كه به واشنگتن سفر كرده بود در اين مصاحبه مي گويد: «اميدوارم در ديدار با مقامات ارشد دولت آمريكا درباره وضعيت جاري در ايران و كمك واشنگتن به حزب «پژاك» گفت وگو و رايزني كنم.» وي در اين مصاحبه ادامه مي دهد: «با كمك آمريكا اقوام كرد را در شورشي كه مي تواند به كل ايران گسترش يابد هدايت مي كنيم.»

6- در سال 2004 و درست يك سال پس از اشغال نظامي عراق توسط آمريكا، روزنامه واشنگتن پست و خبرگزاري آمريكايي رويترز گزارش هايي منتشر كردند كه بر طبق آن نيروهاي سازمان تازه تاسيس پژاك را در حالي كه سلاح هاي آمريكايي در دست داشتند، در اطراف پايگاه نظامي ايالات متحده در سليمانيه عراق رويت كردند.

تحليلگران سياسي معتقدند كه با شروع خيزش هاي اسلامي در منطقه و شمال آفريقا و سردرگمي مقامات غربي بويژه آمريكايي ها از اين تحولات، سران كاخ سفيد را بر آن داشته است كه با درگير كردن كشورهاي محور در تحولات منطقه و در رأس آنها جمهوري اسلامي ايران كه كانون اصلي بيداري اسلامي در منطقه و شمال آفريقاست، تا حدودي بتوانند هم خود را از انزوا و شكست كامل برهانند و هم اينكه بهره برداري و استفاده جريان مقاومت در منطقه را از اين تحولات به حداقل برساند. بنابراين حمايت از تروريست ها و ناامن كردن مناطق مرزي جمهوري اسلامي ايران بخشي از اين پازل آمريكايي هاست.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.