پایگاه خبری صهیونیستی “اسرائیل امروز” در مقاله ای به بررسی وضعیت رژیم صهیونیستی در سطح منطقه و جهان پرداخت و نوشت که این رژیم رو به زوال و نابودی حرکت می کند.
این پایگاه خبری صهیونیستی در مقاله ای به قلم “اميلي عمروسي” با عنوان “نقطه پايان ، نقطه آغاز” نوشت: اسرائيل به علت ضعفي كه از خود در برابر ديگران نشان مي دهد، رو به زوال مي رود.
این نویسنده گفت: به نظر ما چنين مي رسد كه به سوي نقطه پايان پيش مي رويم. جنگي ديگر در راه است در حالي كه اسرائيل در انزواي بين المللي به سر مي برد.
وی افزود: اروپا به ما پشت كرده است و دولت هاي منطقه اسكانديناوي درپي فرستادن كشتي های کمک های انسانی برای شکستن محاصره غزه هستند و رئيس جمهوري و وزير دفاع سابق آمريكا، نخست وزير اسرائيل را مانند ته سيگار زيرپا له مي كنند.
این نویسنده صهیونیست گفت: اين مسائل چنان وحشتناك است كه مي توان گفت تقريبا دوستي در جهان براي اسرائيل نمانده است.
وی افزود: چه چيزي در دهه گذشته رخ داد؟ هيچ شهرك اسرائيلي ساخته نشد. اشغالگری 44 سال پيش آغاز شد و 63 سال از نكبت گذشته است. جرايم جنگي ما بيش از 100 سال پيش با اولين اشتباه “شهرك سازي و ساخت وساز” آغاز شد. چگونه اسرائیل در دهه اخیر به یک جذامي تبديل شد؟
این نویسنده صهیونیست گفت: جواب ساده اين پرسش كلمه “عقب نشيني ” است. یعنی اسرائیل از مواضع و کارهای خود عقب نشینی کرد. فعاليت هاي سياسي يك دهه گذشته ما شبيه فعاليت هاي يك كارآزموده ترسان و لرزان بود.
وی خاطرنشان کرد: همه این اقدامات نظیر خروج از لبنان، خودداري از شهرك سازي در مرز نوار غزه و تخليه شهرك هاي شمال كرانه باختري رود اردن به معنای عقب نشيني کردن ما است. ما ديگر قدرتي براي جنگيدن نداريم . ما حرفي زديم و سید حسن نصرالله (دبیرکل حزب الله لبنان) لقب تارعنكبوت به ما داد.
پایگاه خبری صهیونیستی “اسرائیل امروز” افزود: هنگامي كه خود را ضعيف نشان بدهي پس تو فرد ضعيفي هستي. جهان نيز اسرائيل را ضعيف مي بيند . كسي كه او را تحريم كرده باشند، از خودش بدش مي آيد و ديگر چه كسي بعد از آن با او دوستي خواهد كرد؟
این نویسنده صهیونیست وضعیت گذشته رژیم صهیونیستی را “طلایی و وضعیت کنونی را ضعیف” ارزیابی کرد و نوشت: سالهاي طلائي روابط بين المللي اسرائيل دو دهه پس از جنگ 1967 یعنی پيش از بازگرداندن سينا و امضاي توافقنامه هاي مادريد بود. ما اشغالگران حريصي بوديم و اراضي وسيعي را به دست آورديم. هلند و سوئد در آن زمان براي ما هديه مي فرستادند ولي هلند امروز اظهاراتي در محكوميت اسرائيل بيان مي كند و سوئد نيز در صدر متنفرين از اسرائيل قرار دارد.
نکته ای که این جناب “امیلی عمروسی” در مقاله خود از آن غافل بوده یا خود را به غفلت
زده اند این ضرب المثل امریکایی است که میگوید :
عده ای معدود را میشود تا ابد فریب داد
همه مردم را برای مدتی محدود میشود فریب داد
ولی همه مردم را تا ابد نمیشود فریب داد
اگر اسراییل در حال نابودی است این است که همه مردم به برکت
صداهای بیشمار ازسراسر عالم به جعلی بودن غاصب بودن و فاسد بودن
این رژیم پی برده اند و دیگر نمیشود همه مردم را با شعار فریب داد
دیگر تروریست خواندن فلسطینی ها در حالیکه اسراییل بیرحمانه زن و فرزندشان
را میکشد رنگی ندارد به برکت اینترنت دیگر رسانه های حا می اسراییل در امریکا و اروپا
مخاطبی ندارند و به برکت خون شهدا ضعیف بودن این رژیم و شکست ناپذیر بودنش به همگان آشکار شده
این ها و بسیاری عوامل دیگر از جمله انقلاب اسلامی ایران نکاتی است که بدبخت هایی مثل امیلی عمروسی
قدرت درک آن را ندارند و صد البته وعده خدا