به گزارش تریبون مستضعفین معاون توسعه کتابخانهها و کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: یادنامه و پوستر معرفی جلال آل احمد و برخی از کتابهای خواندنی مربوط به او را در قالب «این چند کتاب» و در سطحی گسترده منتشر و توزیع میکنیم.
مجدالدین معلمی معاون توسعه کتابخانهها و کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور افزود: یاد نامه «آقا جلال» را با تیراژ بیش از دویست هزار نسخه در سطح کتابخانههای عمومی، مراکز فرهنگی و تعدادی از نشریات منتشر و توزیع میکنیم.
وی همچنین افزود پوسترهای دهمین دوره «این چند کتاب» که با همین مضمون تهیه شده است نیز منتشر و توزیع میشود.
معاون توسعه کتابخانهها و کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور ادامه داد: رهبر معظم انقلاب از جلال آل احمد به عنوان نویسندهای که محقق اجتماعی و عنصر سیاسی نیز بود و از اسلام و بعضی از نمودارهای برجسته آن به عنوان سنتهای عمیق و اصیل جامعهاش دفاع میکرد، یاد میکنند و میفرمایند؛ «کاش چند صباح دیگر هم میماند و قلههای بلندتر را هم تجربه میکرد.»
وی در ادامه بخشی از سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری را در خصوص جلال یاد آور شد که فرمودند: «به نظر من سهم جلال بسیار قابل ملاحظه و مهم است. یک نهضت انقلابی از «فهمیدن» و «شناختن» شروع میشود. روشنفکر درست، آن کسی است که در جامعه جاهلی، آگاهیهای لازم را به مردم میدهد و آنان را به راهی نو میکشاند. و اگر حرکتی در جامعه آغاز شده است، با طرح آن آگاهیها، بدان عمق میبخشد. برای این کار، لازم است روشنفکر اولا جامعه خود را بشناسد و ناآگاهی او را دقیقا بداند، ثانیا آن «راه نو» را درست بفهمد و بدان اعتقادی راسخ داشته باشد، ثالثا خطر کند و از پیشامدها نهراسد. در این صورت است که میشود: العلما ورثة الانبیاء. آل احمد، آن اولی را به تمام و کمال داشت) یعنی در فصل آخر و اصلی عمرش (از دوم و سوم هم بیبهره نبود. وجود چنین کسی برای یک ملت که به سوی انقلابی تمام عیار پیش میرود، نعمت بزرگی است. و آل احمد به راستی نعمت بزرگی بود. حداقل، یک نسل را او آگاهی داده است. و این برای یک انقلاب، کم نیست.»
معلمی همچنین افزود: نهاد کتابخانههای عمومی با هدف رشد مطالعه مفید در کشور، جلب توجه مخاطبین کتابخانههای عمومی و همچنین آشنایی «کتاب نخوانها» با شخصیت موثر و آثار خواندنی و جذاب جلال آل احمد، دهمین دوره «این چند کتاب» را به برخی از آثار وی و کتابهایی که در مورد این شخصیت ارزشمند منتشر شده، اختصاص داده است.
مجد الدین معلمی کتابهای معرفی شده در این دوره را؛ غربزدگی (انتشارات خرم)، مدیر مدرسه (انتشارات معیار علم)، در خدمت و خیانت روشنفکران (انتشارات فردوس)، نون والقلم (انتشارات مجید)، خسی در میقات (انتشارات مجید)، «از چشم برادر» نوشته شمس آل احمد (انتشارات کتاب سعدی)، «نامههای جلال» از علی دهباشی (انتشارات به دید) و کتاب «جلال اهل قلم» نوشته حسین میرزایی (انتشارات سروش) معرفی کرد.
وی در پایان گفت: این آثار در کتابخانههای عمومی سراسر کشور موجود بوده و علاقه مندان میتوانند با مراجعه به کتابخانههای عمومی، از این کتابها بهرهمند شوند.
Sorry. No data so far.