یکشنبه 02 اکتبر 11 | 16:31

تلاش رسانه‌های غربی برای القای اختلاف‌نظر میان خالد مشعل و رهبر انقلاب

با وجود اعلام چندین باره مسئولان حماس مبنی بر رد طرح تشکیل کشور مستقل فلسطینی از سوی تشکیلات خودگردان، رسانه‌های غربی در اقدامی همسو در تلاشند كه القا كنند اظهارات خالد مشعل در کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین مخالف دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب است.


با افتتاح کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین که از دیروز با حضور تعداد زیادی از مسئولان ارشد کشورهای مختلف و سران گروه های جهادی فلسطین در تهران آغاز به کار کرد، رسانه های غربی که از حضور فعال کشورها در این اجلاس سرخورده شده اند و از سویی شاهد توقف روند گفت و گوهای به اصطلاح صلح میان مسئولان تشکیلات خودگردان و سران رژیم غاصب صهیونیستی هستند، در اقدامی کاملا ناشیانه در تلاشند با القای برخی خبرها، چنین وانمود كنند که سخنان خالد مشعل درباره طرح تشکیل کشور مستقل فلسطینی از سوی محمود عباس، مخالف و متفاوت از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی ايران در این باره است.

این در حالی است که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پیش از ارسال طرح از سوی عباس با مفاد آن مبنی بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی آن هم فقط در 22 درصد از سرزمین واقعی فلسطین مخالفت ورزیده بود.

اصولا تفاوت اصلی دیدگاه حماس با سران تشکیلات خودگردان فلسطین در این است که آنها هیچ گاه حاضر به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر قدس نبوده اند و با وجود فشارهای گوناگون بر این جنبش از جمله محاصره چندین ساله نوار غزه، آنها از مواضع و اصول خود عدول نکرده اند و خواستار ایجاد کشور فلسطین به پایتختی قدس در سراسر سرزمین فلسطین بوده اند.

نگاهی به سخنان دیروز مشعل در کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین نیز حاکی از ادامه و پایبندی این جنبش در مواضع سابق خود است؛ مشعل دیروز با اشاره به اينكه هر راهي، بجز مقاومت منتهي به شكست است، گفت: مقاومت تنها راه مقابله با دشمن است.

وي كه در پنجمين كنفرانس حمايت از انتفاضه فلسطين در تهران سخن مي گفت، افزود: مقاومت بايد تا آزادي كامل سرزمين هاي اشغالي ادامه يابد.

نقطه تمرکز رسانه های غربی مبنی بر القای اختلاف به آن بخش از اظهارات مقام معظم رهبری است که بیان فرمودند: «مدعای ما آزادی فلسطین است، نه آزادی بخشی از فلسطین. هر طرحی که بخواهد فلسطین را تقسیم کند، یکسره مردود است. طرح دو دولت که لباس حق به جانب پذیرش دولت فلسطین به عضویت سازمان ملل را بر آن پوشانده‌اند، چیزی جز تن دادن به خواسته صهیونیست‌ها، یعنی پذیرش دولت صهیونیستی در سرزمین فلسطین نیست.»

پس از اظهارات مقام معظم رهبری، خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس که جنبش تحت رهبری وی ماهیتاً رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد، با وجود انتقادات فراوان نسبت به اقدامات تشکیلات خودگردان، اقدام محمود عباس مبنی بر ارسال طرح به سازمان ملل را شجاعانه خواند.

مشعل در ادامه این طرح را محدود دانست و آن را صرفاً «دستاوردی نمادین و معنوی» خواند که باعث شد «رژیم صهیونیستی و آمریکا در وضعیت انزوا قرار گيرند.»

وي در ادامه گفت: اجماع بین المللی خوبی شکل گرفته و چهره زشت سیاست آمریکا و مواضع اسرائیل نمایان شده است، اما پس از آن چه؟ آیا در همین گام محدود متوقف شویم؟

رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد: دشمني اسرائيل با امت مسلمان، اشغالگري اين رژيم و آواره كردن مردم فلسطين، جنايات مداوم رژيم صهيونيستي در طول 60 سال و دخالت آمريكا در امور مردم فلسطين و تلاش اين كشور به نفع اسرائيل، ما را به مقاومت وامي‌دارد.

بلافاصله پس از اتمام اظهارات مشعل، رسانه های غربی آن را مخالفت با بیانات رهبر معظم انقلاب پنداشتند؛ این در حالی است که بر همگان واضح است که شجاعانه خواندن اقدام عباس در سازمان ملل از سوی مشعل تنها بدین دلیل بوده که برای اولین بار، رئیس تشکیلات خودگردان صرفا به عنوان یک مطیع محض ظاهر نشده است.

به گفته مشعل این اقدام بدین جهت اهمیت دارد که منجر به افشای هر چه بیشتر چهره زشت رژیم صهیونیستی و آمریکا شده است که این خود در اظهارات رئیس دفتر سیاسی حماس واضح است؛ آن جا که مشعل ضمن تشکر از ابومازن گفت: «برادر ما ابومازن زیر بار فشارهای آمریکا نرفت و بر اقدام خود اصرار کرد؛ این جراتی ستودنی است که آن را ارج می نهیم.»

رسانه های غربی این بار نیز همچون گذشته تلاش داشتند با بهره برداری از اظهارات افراد، بدون توجه به فضای طرح بحث، به ایجاد شکاف در میان امت اسلامی و نبود وحدت میان آنها دامن برنند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.