شنبه 15 اکتبر 11 | 08:16
رسوایی جدید سناریوی هالیوودی

تامین اسلحه کارتل «زتاز» توسط آمریکا

آمریکایی‌ها در جریان بازی تبلیغاتی اخیر ، ایران را متهم به همکاری با کارتلی کردند که یک ماه پیش افشا شد سران آن توسط آمریکا آموزش دیده و از این کشور سلاح دریافت می‌کنند.


مجله “نیو امریکن” در گزارشی به قلم “الکس نیومن” به نقل از یک منبع مطلع در سیا که اظهاراتش در روزنامه واشنگتن‌تایمز منتشر شده، می‌نویسد که مقامات ‌آمریکایی به طور فعالانه‌ای به سازمان‌هایی مانند کارتل “سینالوئا” با ارائه اسلحه و مصونیت کمک می‌کردند تا به اصطلاح مانع قدرت گرفتن کارتل‌های دیگر شوند اما در عین حال از کمک به کارتل‌های رقیب نظیر “لزتاز” نیز چشم‌پوشی نمی‌کنند. به عبارت دیگر، آمریکا عملا وارد جنگ کارتل‌ها در مکزیک شده و خود به شکل ظاهری حامی کارتل سینالوئا در این کشور است اگر چه با کارتل دیگر نیز در ارتباط است.

بنابراین گزارش، ظاهرا سیا همچنین نقش اصلی را در ایجاد و استفاده از برنامه تبادل اسلحه دولت آمریکا برای تجهیز سازمان‌های جنایتکار خاصی را داشته است. این طرح که تاکنون جان افراد بی‌شماری از جمله افسران پلیس آمریکایی و مکزیکی را گرفته است منجر به انتقال هزاران قبضه از تسلیحات آمریکایی به کارتل‌های مختلف شده است.

* ایران متهم به همکاری با کارتلی شده که رهبرانش را آمریکایی‌ها آموزش می‌دهند

بنابر گزارش فوق، حتی بسیاری از رهبران کارتل لزتاز که ظاهرا رقیب سینالئو محسوب می‌شود، در یک مرکز بدنام آموزشی به نام “مدرسه آمریکایی‌ها” آموزش دیده‌اند. جالب اینجاست که آمریکا اخیرا ایران را به همکاری با لزتاز در یک عملیات موهوم برای قتل سفیر عربستان در آمریکا محکوم کرده است!

مجله “نیو امریکن” همچنین گزارش داد که پرونده‌های دادگاه فدرال که توسط یکی از عاملان اصلی کارتل سینالوئا ارائه شده اطلاعات بیشتری را درباره آنچه در حال رخ دادن است، بدست می‌دهد و این اسناد مطالب ارائه شده در روزنامه واشنگتن‌تایمز را تایید می‌کند.

“جیزز ویسنته ال ویسنتیلو زامبادا-نیبلا”، هماهنگ‌کننده پشتیبانی سازمان سینالوئا در این خصوص اظهار داشت که وی با مقامات ارشد آمریکایی به توافق رسیده است. در ازای ارائه اطلاعات از کارتل‌های رقیب، این توافق به وی و همراهانش مجوز وارد کردن چندین تن مواد مخدر را از مرز می‌داد.

اما ممکن است داستان به همین جا ختم نشود. دیگر مقامات سابق آمریکایی مدعی شده‌اند که لزتاز نیز توسط دولت آمریکا کنترل و تقویت می‌شود. “سلرینو کاستیلو”، یکی از کارمندان سابق اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا که اسرار مربوط به این پرونده را فاش کرده است در مصاحبه‌ای رادیویی گفت: “انبارهایی در تگزاس وجود دارد که آنها در آن به اعضای لزتاز که برای این کارتل‌ها کار می‌کنند، آموزش می‌دهند.”

* دولت اوباما به لزتاز تسلیحات نظامی می‌فروشد

اواخر ماه گذشته گزارشی جنجالی‌تر به نقل از فیل جوردن، رئیس سابق اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا منتشر شد. وی گفت که دولت اوباما به لزتاز تسلیحات نظامی را از طریق یک شرکت پیشرو در که در مکزیک ایجاد شده، می‌فروشد.

“رابرت توش پلاملی”، خلبان سابق سیا که ادعاهای جوردن را تایید می‌کند به روزنامه “ال پاسو تایمز” گفت: “آنها تسلیحات ضدهوایی و نارنجک‌های دستی مربوط به دوران جنگ ویتنام را یافته‌اند.”

همانطور که مجله نیو امریکن گزارش داده است حتی اعضای زتاز نیز این اتهامات را تایید کرده‌اند. “جیزز ام مامیتو آگیلار”، یکی از موسسان این کارتل به پلیس مکزیک در یک بازجویی ضبط شده که به طور علنی پخش شد گفت که سازمان متبوع وی تسلیحات خود را مستقیما از سوی دولت آمریکا دریافت می‌کند.

*‌ وزارت دادگستری آمریکا مجوز ارائه تسلیحات به کارتل‌های مواد مخدر مکزیک را صادر کرده است

یافته‌های جدید همچنین نشان می‌دهند که مالیات‌دهندگان آمریکایی در حال ارائه کمک مالی برای دریافت تسلیحات از سوی این کارتل‌ها از طریق چند بنگاه‌ فدرال هستند و به عبارت دیگر پول این تسلیحات از جیب مردم آمریکا خرج می شود و شواهد در دسترس نشان می‌دهد که مجوز اجرای این برنامه‌ها از سوی بلندپایه‌ترین مقامات وزارت دادگستری و دیگر بخش‌های دولت اوباما صادر شده است.

*‌ دولت اوباما ماموران بیشتری از سیا را به مکزیک اعزام می‌کند

روزنامه نیویورک‌تایمز در ششم آگوست گزارش داد که دولت اوباما ماموران بیشتری از سازمان سیا را به کشور بحران‌زده مکزیک اعزام می‌کند. کنگره نیز اکنون در حال بررسی برخی جنبه‌های رسوایی انتقال تسلیحات از سوی دولت است اما در حالی که از گزارش واشنگتن‌تایمز و نظرات تحلیلگران مختلف پیداست، اکنون ممکن است زمان انتصاب بازپرسی ویژه و محاکمه مقامات مرتبط با این جنجال و جنایت باشد که در غیر این صورت کل حقیقت ممکن است هرگز مشخص نشود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.