کلینتون در مصاحبه ای که سه روز پیش با بی بی سی فارسی داشت اذعان کرد: دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می آمد از معترضان(جریان فتنه) کرد، از جمله از سایت توییتر خواست که اعمال تغییرات خود را مدتی به تعویق بیندازد، اما در عین حال مراقب بود که زیاده روی نکند.
صدا و سیما هم این اظهارات مهم را که تایید کننده شواهد چند ساله و اعترافات متهمان فتنه ۸۸ بود، در بخش های مختلف خبری خود پخش کرد.
اقدام صدا و سیما اما، با اعتراض روزنامه جمهوری اسلامی همراه شده است. این روزنامه که توسط “مسیح مهاجری” مدیریت می شود، در سرمقاله امروز خود با عنوان «از اعترافات کلینتون تا ابداعات رسانه ملی» نوشت، رسانه ملی “مطالب اصلي” را کنار گذاشته و به حواشی چسبيده است.
سرمقاله نویس روزنامه جمهوری اسلامی که به مانند سابق گمنام است، نوشته است: وزير خارجه آمريكا در پاسخ به اين سؤال كه شما مثل ليبي كه از مخالفان دولت آن كشور حمايت كرديد چرا از جنبش سبز ايران حمايت نكرديد، گفت: درخواستي از سوي رهبران اين جنبش براي اعلام حمايت آمريكا از اين جنبش دريافت نشد.
به ادعای روزنامه جمهوری اسلامی “رسانه ملي ما ميتواند و بايد از چنين فرصتي براي خنثي كردن تبليغات آمريكا و نزديك ساختن نقطه نظرها به همديگر و نشان دادن اين واقعيت كه مردم ايران به نظام جمهوري اسلامي علاقمند هستند و قدرتهاي خارجي به ويژه آمريكا هيچ مخاطبي در ميان اين مردم ندارند حداكثر بهرهبرداري را بعمل آورد.”
در ادامه سرمقاله این روزنامه آمده است: متأسفانه رسانه ملي طي دو روز گذشته نه تنها از اين فرصت بهرهبرداري نكرد بلكه با كنار گذاشتن مطالب اصلي و چسبيدن به حواشي و حتي ضميمه كردن برداشتهاي نادرست به آنها، درست در جهت عكس آنچه ميتوانست براي جامعه و در مسير سياست منطقي “جذب حداكثري و دفع حداقلي” مفيد باشد عمل كرد.
روزنامه جمهوری اسلامی افزوده است: اين، از ابداعات رسانه ملي است كه به جاي تلاش براي اينكه پرطرفدار بودن نظام جمهوري اسلامي و بياعتنائي همه مردم ايران به بيگانگان را به اثبات برساند، تلاش ميكند وانمود كند بيگانگان داراي مخاطباني در داخل كشور هستند! اين سياست تبليغاتي، قطعاً به نفع كشور و نظام نيست!
ادعای این روزنامه در حالی است که به نظر می رسد مدیران آن دچار برداشت اشتباه از سخنان کلینتون شده و به دلسوزی سوال برانگیز برای جریان فتنه پرداختهاند؛ گویا مدیریت این رسانه هنوز معتقد است می توان کسانی را که آشکارا و با “تمام حمایت های آمریکا” علیه نظام فعالیت کرده و هنوز همسوی دشمنان تابلودار ایران اند، جذب کرد!
آن بخش از سخنان وزیر خارجه آمریکا که مبنای گزارش صدا و سیما و رسانه های داخلی و در عین حال سبب ناراحتی آقای مسیح مهاجری و دوستانش شده، نه تنها نشان مخالفت سران و فعالان فتنه با آمریکا و غرب نیست که موید نفاق آشکار آنان و همکاری با کاخ سفید است.
کلینتون در جریان اظهاراتش گفته بود که سران فتنه به کاخ سفید تاکید کرده اند “آمریکا باید مواظب باشد که طوری عمل نکند که عامل و حامی اصلی این جنبش جلوه کند، چون در آن صورت اعتبار جنبش و امنیت هواداران آن به خطر می افتد.”
در واقع سران فتنه برای از دست ندادن اندک پایگاه اجتماعی خود که آن هم بعدا از دست رفت، از دولت آمریکا خواسته بودند که حمایت های خود را آنچنان آشکار نکند که ملت ایران به آن حساس شود. البته بصیرت مردم آنقدر زیاد بود که رویدادهای پشت پرده را دریافت و حماسه ای چون ۹ دی خلق کرد.
سرمقاله امروز روزنامه جمهوری اسلامی با تایید و پوشش سایت های حامی فتنه همراه شده است. به عنوان نمونه جرس با تیتر “چرا نگفتید سبزها از خارجیها کمک نخواسته اند؟” به استقبال آن رفته است.
شاید رابطه نزدیک مسیح مهاجری با آقای هاشمی رفسنجانی و فعالان اپوزیسیون منجر به چنین موضع گیری تامل برانگیزی شده است. آقای مهاجری از حامیان سرسخت رئیس مجمع تشخیص است و همواره مدافع جدی مواضع هاشمی بوده است.
رئیس مجمع تشخیص با وجود انتقاد گسترده مردم و فعالان سیاسی همچنان بر مواضع جنجالی خود و جذب بخشی از متهمان اصلی فتنه اصرار دارد. البته مسئولان ارشد کشور شرط بازگشت فعالان فتنه را اعلام برائت آنان از جریان فتنه و جبران اقدامات افراطی خود دانسته اند.
Sorry. No data so far.