شنبه 17 دسامبر 11 | 11:50
گزارش گونه‌ای تفصیلی از تسخیر لانه روباه- بخش نخست

گزارشی از تسخیر لانه روباه و حواشی آن

گوشه‌ای از خشم ملت ایران را در این حرکت نشان دادیم … بوق‌های تبلیغاتی انگلیسی کوشیدند در این میان، تحقیر اخراج سفیرشان از خاک ایران را با هوچی‌گری و جنجال کاهش داده و با تشکیل جلسات پوچ و بی‌ارزش و صدور بیانیه‌هایی که ارزش کاغذپاره را نیز ندارد بار تحقیر خود را کم کنند


تریبون مستضعفین – علی اللهیاری

امام روح‌الله: و از جمله چيزهايى كه مانع دفاع مسلمين از كشورهايشان است، تبليغات دامنه‏ دار براى هر چه بزرگتر جلوه دادن قدرتهاى خارجى است. در سابق از انگليس، به دست به اصطلاح روشنفكران و تحصيلكردگان غربزده، يك غول ساخته شده بود و به دولت‏هاى بى‏ اطلاع و ملتهاى دربند تحميل كرده بودند كه اگر به يك فراش سفارتخانه انگليس يك حرف درشت زده شود، ايران به باد فنا مى‏رود! و پرچم سفارت بر سر خانه هر مجرمى كه افراشته مى‏شد از مجازات مصون مى‏گشت. و اشاره سفير انگليس به دولت يا صدر اعظم، كافى بود براى اجراى اوامر و اطاعت بى‏چون و چراى او. و امروز از اين دو قدرت، خصوصاً امريكا، در بلاد مسلمين همان غول را بسيار بزرگتر و شاخدارتر ساخته‏ اند؛ و گمان مى‏كنند اگر به يكى از اين دو قطب گفته شود بالاى چشمت ابروست، كشور از بين مى‏رود! و با خيالهاى خام و مقايسه عصر حاضر با عصرهاى‏ گذشته و دامن‏زدن وابستگان غربزده به اين نحو شايعه‏ها، مسلمين را از دفاع بحق خود مأيوس نمودند. و جرم اين خود باختگان ملى نما كمتر از مجرم اصلى نيست.

سیدناالقائد: دولت انگليس كه كارنامه دويست ساله حضور آن‏ها و ارتباط آن‏ها با كشور ما، كارنامه سرتاپا سياه است- واقعا يك نقطه و يكجا نداريم كه بشود نشان داد كه دولت انگليس به نفع ملت ايران يك قدم كوچكى برداشته باشد؛ هرچه بوده ضرر؛ هرچه بوده صدمه‏هاى بزرگ- اينها اعلان مىكنند كه ما طرفدار ملت ايرانيم! …اگر ملت ايران، بغض و نفرت از دولت انگليس را از دل خود پاك نكرده باشد و پاك نكند، حق دارد و به نظر هر عاقلى هم، حق با ملت ايران است. كارى كه انگليسيها با مردم ايران كردند و بلايى كه بر سرِ اين ملت آوردند، هيچ‏وقت از يادها نخواهد رفت. اينان كه امروز در گوشه‏اى از دنيا نشسته‏اند و عليه ملت و دولت ايران حرفهاى مغرضانه و بى‏محتوا مى‏زنند، يادشان رفته است كه اين دولت ظالم با ملت ايران چه كرد! (+)


هنوز کمی بیشتر از 3 ماه از اعتراضات گسترده مردم انگلیس و خشونت وحشیانه‌ی دولت انگلستان علیه مردمش که خواهان بهبود شرایط هستند، نمی‌گذرد. اعتراضاتی که با سرکوبی وحشیانه و هزاران زخمی و بازداشتی و حدود 5 قربانی بر جای گذاشت. (این وبلاگ مطالب خوبی از حوادث آن ایام جمع کرده است)؛ همین روزها نیز اوضاع انگلستان در گیر اعتراضات و اعتصابات فلج کننده‌ای است. تقریبا به شکل نیمه تعطیل در آمده است : بزرگترین اعتصاب و راهپیمایی 30 ساله اخیر در انگلیس (فیلم) – تظاهرات 2 میلیون نفری + عکساعتصابات به روایت تصویر – در این کانال هم تعداد زیادی ویدئو از شرایط آن موقع مشاهده می‌کنید.

حدود 100 روز از نامه‌ی دانشجویان به کاردار سفارت انگلیس در تهران می‌گذرد. ماجرا از آنجا شروع شد که دانشجویان برای دفاع از حقوق مستضعفین و مردم انگلیسی تجمعی را با صورتک‌هایی از مارک داگان (اولین کشته‌ی اعتراضات لندن)، مقابل سفارت جزیره، برقرار کردند. روز قبلش نامه‌ای به کاردار سفارت زدند و از وی خواستند که در تجمع حاضر شود و به سوالات دانشجویان پاسخ دهد (+). تجمع برگزار شد بدون کوچکترین حرکت و یا شعار خشونت آمیز! (گزارش خبری، عکس:+ و + و +). در قطع‌نامه‌ی پایانی این تجمع از هر یک از قوا و سازمان‌های جمهوری اسلامی درخواستی شد. از مجلس شورای اسلامی نیز قطع کامل روابط با انگلستان خواسته شد(+).

علاوه بر پوشش خوب این تجمع به خصوص در رسانه‌های خارجی، BBC از قول کاردار سفارت انگلیس خبر کار کرد که درخواست دانشجویان ایرانی را قبول کرده است (+). بعد هم بچه ها -بعد از بحث و بررسی مفصل راجع به اینکه چطور جواب داده شود، مناسب تر است-، تصمیم گرفتند که این بیانیه را منتشر کنند(+). در این بیانیه ضمن استقبال تلویحی از جلسه و پاسخگویی کاردار سفارت انگلستان به دانشجویان ایرانی، لیستی از سوالات راجع به جنایات انگلیس ذکر شد تا کاردار سفارت انگلیس به آنها جواب دهد. قسمت آخر بیانیه را در زیر آورده ام:

…به وجود آمدن اين روحيه گفت‌وگوي مستقيم و به اين نتيجه رسيدن كه بايد كرنش در برابر ملت‌هاي آزاديخواه را كنار گذاشت و در برابرشان پاسخ‌گو بود، خود بركتي است كه از ايستادگي ملت‌هاي مستضعف حاصل شده و شما حتماً در ميان ديگر سفراي كشور انگلستان به خود مي‌باليد كه نماينده دولت انگلستان در نقطه‌اي از دنيا هستيد كه پيشگام آزاديخواهي و عدالت طلبي از سي و چند سال پيش بوده و هنوز پس از سال‌ها مشغول دست و پنجه نرم كردن با مدعيان دموكراسي و حقوق مردم است و دارد با تحريم‌هاي گسترده و تحميل جنگ‌هاي هشت ساله و ترور نخبگان و سياستمداران و دانشمندان علمي و ايجاد توطئه‌هاي داخلي و خارجي تاوان تلاش براي دست‌يابي به آزادي و عدالت را مي‌دهد تا به ملت‌هاي محروم دنيا ثابت كند، مي‌شود علي‌رغم تمامي فشارها و هجوم امكانات مادي و معنوي دنياي استكبار در برابر زورگويان و قلدر مآبان ايستاد و راه آزادي و پيشرفت و استقلال را بر محرومين آموخت و كمر خم نكرد.

دانشجويان انقلابي ايران همانگونه كه در دعوتنامه اول براي پاسخ‌گويي و حضورتان در مراسم تجمع اعتراض آميز مقابل سفارتخانه نوشته‌اند كماكان معتقدند ديدار شما و نمايندگان كشورتان با فرزندان امام خميني(ره) پيشگام آزاديخواهي و رهبر مستضعفين جهان در آستانه اين تحولات تاريخي و به بحث گذاشتن هزاران سؤال موجود در سياست‌هاي غلط شما و هم‌پيمانانتان بيش از همه موجب خيرات و بركات فراوان براي دولت انگليس در جهت تحليل بهتر قضاياي منطقه و آشنايي با روح موج جديد آزاديخواهي و عدالت‌طلبي است كه در سراسر دنيا بوجود آمده است و اميدواريم هيچ‌گاه فراوان سؤالاتي كه در اين نامه تنها به گوشه‌اي از آنها اشاره شد، بي پاسخ نماند.

در پايان براي آشنايي بيشترتان با محتواهاي عميق و كاربردي تعريف انسان در دين مبين اسلام و ارج نهادن به كرامت نوع بشر براي يك زندگي مسالمت آميز و برابر در كنار يكديگر و تعريف همه جانبه حقوق و ابعاد شخصيتي وي به رسم ميهمان نوازي ايراني‌ها يك جلد عهد‌نامه مالك اشتر “نامه 53 نهج البلاغه يادگار امام علي (عليه السلام)” را به همراه يك سري عكس از فجايعي كه بمب‌هاي فسفري براي كودكان در عراق و افغانستان آفريده است بعنوان ضميمه‌نامه خدمتتان تقديم مي‌گردد.

اشتياقتان براي ملاقات با فرندان انقلابي امام روح ا…(ره) ستودني است
با تقديم احترامات فائقه
هسته مركزي تجمع مقابل سفارت بريتانيا در تهران در حمايت از مستضعفين جهان

این نامه را BBC به صورت گزیده کار کرد، اما از طرف سفارت انگلیس جوابی به آن داده نشد. همزمان با 8 آذر سالروز شهادت شهید شهریاری، برای اعتراض به نقش دولت انگلستان در ترور دانشمندان هسته‌ای (جان ساورز رییس سرویس امنیت خارجی انگلیس ( MI6) علنا خواهان ترور دانشمندان هسته‌ای ایران شده بود)، دسته و مراسم عزاداری سالار شهیدان با سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان مقابل سفارت انگلستان شکل گرفت(+). این کاری بود که مدتها قبل از آنکه حتی مجلس شورای اسلامی به فکر طرح کاهش روابط با انگلیس بیفتد، توسط دانشجویان در حال پیگیری بود تا از آن فرصت استفاده و از سفیر انگلستان سوالات به حق دانشجویان ایرانی مورد مطالبه قرار گیرد. و دولت انگلستان بازخواست شود که چرا پس از گذشت 100 روز هیچ پاسخی به سوال‌های دانشجویان داده نشده است.

13900908124324796_PhotoL.jpg

صبح 8 آذر ساعت‌ها پیش از آغاز تجمع، وزارت خارجه‌ی جزیره بریتانیا، طی بیانیه‌ای عجولانه ناشی از ترس و انفعال و نیز برای فرار از مسئولیت دولتش در ترور دانشمندان ما، بیانیه‌ای صادر کرد و خواستار مراقبت از کارکنان سفارت شد!! (+). بچه‌ها بعد از زمانی از شروع مراسم، به سمت سفارت حمله ور شدند. و وارد سفارت شده پرچم انگلستان را به آتش کشیده و پرچم ایران را برافراشتند. و به صورت موازی نیز جمعیتی بسیار از دانشجویان، همین کار را در باغ قلهک انجام دادند

sdf.jpg

گزارش مفصل فارس از این ماجراگزارش تفصیلی رجا از این ماجراگزارش لحظه به لحظه از تجمع بزرگ دانشجویان در مقابل سفارت انگلیس
فیلم و عکس:: لحظه ورود دانشجویان به سفارتخانه انگلیس و باغ قلهک – عکس: فارس ، شبکه خبر دانشجو و +، مهر و + و + و + و + و +، خبرنامه دانشجویان

بیانیه شورای متحصنین لانه فتنه‌گری روباه پیر

انگلیس باید منتظر اقدامات بعدی ملت ایران جهت تسویه حساب سال‌ها کینه از فتنه گری انگلیس در ایران باشد…ما دانشجویان تسخیر کننده لانه فتنه گری روباه پیر اقدام اخیر مجلس در کاهش رابطه با انگلیس را به هیچ وجه متناسب با دشمنی‌های دولت خبیث انگلیس علیه ملت ایران نمی‌دانیم و خواهان قطع رابطه کامل با این دولت خبیث هستیم و اعلام می‌کنیم از مطالبات به حق خود کوتاه نخواهیم آمد.

بیانیه شماره 4 شورای متحصنین لانه فتنه گری روباه پیر

نام این کشور مساوی است با تلخ کامی و خاطرات ناگواری برای مردم ایران. یادآور حوادثی است که نزدیک ترین آن نه برای سالهای دور بلکه برای واقعه ای است که هنوز در خاطره ها زنده است

از ابتدای مراحل تصمیم گیری نیت تصرف باغ قلهک را داشته اند چرا که آن محل را جزیی از خاک ایران دانسته و باغ مذکور را متعلق به بیت المال می دانند و تصرف آن توسط دولت انگلیس را مصداقی بر زیاده خواهی و چپاول اموال مردم ایران توسط انگلیس می دانند…

به امید تحقق تمامی آرمان های حضرت روح الله و تشکیل حزب جهانی مستضعفین در برابر مستکبرین جهان

نامه به احمدی‌نژاد و رئیس سازمان ملل/ اعلام انگیزه های تسخیر جاسوسخانه

جناب آقای احمدی نژاد خواسته های ما دانشجویان به شرح زیر است: 1) قطع رابطه کامل با دولت انگلستان 2) پایان دادن به تمام معاهدات صورت گرفته با دولت انگلیس 3) محاکمه عوامل مزدور انگلیسی و پیگیری جنایات صورت گرفته آنها در طول تاریخ دخالتگری های انگلیس در ایران

تسخیرکنندگان سفارت: این فقط یک سیلی بود، منتظر مشت پولادین ملت باشید

گوشه‌ای از خشم ملت ایران را در این حرکت نشان دادیم … بوق‌های تبلیغاتی انگلیسی کوشیدند در این میان، تحقیر اخراج سفیرشان از خاک ایران را با هوچی‌گری و جنجال کاهش داده و با تشکیل جلسات پوچ و بی‌ارزش و صدور بیانیه‌هایی که ارزش کاغذپاره را نیز ندارد بار تحقیر خود را کم کنند.

قطعنامه پایانی دانشجویان تسخیرکننده باغ قلهک

تنگ‌تر نمودن حلقه تحریم‌های مالی و علمی ایران اگر تاکنون قرار بود نتیجه‌ای بدهد در همان تحریم‌های اولیه شما و در 30 سال پیش ثمر می‌داد. ملت ایران در کنار مسئولین نظام همچون کوهی آهنین در مقابل صف‌آرایی مستکبران و تحریم‌های آنان ایستاده است و به مدد الهی فروپاشی هیمنه آنان را در سفارت دولت خبیث انگلیس جشن خواهد گرفت

ناگفته هاي عضو شوراي متحصنين از تسخير سفارت انگلستان

تصمیم این برنامه 26 آبان گرفته شده بود…مقابل سفارت انگلستان بنای ما بر این بود که قفل و زنجیر به در سفارت بزنیم و با این کار نمادین اعلام کنیم که خواستار تعطیل شدن سفارت هستیم که البته تعدادی از دانشجویان این کار را انجام دادند. در نهایت برای رسیدن به در سفارت بین دانشجویان و نیروی انتظامی درگیری صورت گرفت و منجر به آن شد که عده‌ای از جمعیت حاضر وارد سفارت شوند…

… هدف ما از این برنامه تحقیر انگلستان بود، ما می‌خواستیم به آن‌ها نشان دهیم که تحریم بانک مرکزی به منزله اعلان جنگ است و دانشجویان ایرانی حاضرند هزینه‌های بیشتر از این برای حفظ آرمان‌های خود بپردازند.

استقبال گسترده از هيئت ديپلماتيك سفارت ايران در لندن : بامداد شنبه، ساعت یک صبح فرودگاه مهرآباد

شعری از علیرضا قزوه در مورد تسخیر سفارت انگلیس

شهید همت بالا پرید از دیوار سفارت/شهید تهرانی مقدم/در صف مقدم این جنگ است /یا کافی المهمات/مهمات کم داریم/تنها امن یجیب بخوان و نترس/زیارت عاشورا بخوان و با او باش/و فکر نکن به بدمست‌ها/که قی می‌کنند هر شب /در صفحه‌های فیس بوک /یا کافی المهمات/این کربلای چندم ما بود؟

اگر 4 هزار و 444 روز هم بگذرد انگليس هيچ غلطي نمي تواند بكند / گزارشی از یکی از دانشجویانی که در باغ قلهک حاضر بود به همراه تصاویر خاص وی / به فرانسه توصيه مي كنيم حواسش به پرچم آبي و سفيد و قرمزش باشد! / روایت یکی دیگر از دانشجویان حاضر در تسخیر سفارت: تا می‌خـــوردیـم، زدنــد! +عکس و حاشیه / گفت‌وگویی با یکی از دانشجویان داخل جاسوسخانه انگلیس/ حواشي تسخير سفارت انگليس از زبان يك شاهد عيني /

دانشجویان 90 دانشگاه استان فارس: تحقیر دولت انگلیس به دست دانشجویان مسلمان مرهمي بود بر زخم‌ها /انجمن اسلامی دانشجویان مستقل: تسخیر سفارت، تکلیفی در برابر دهه‌ها جنایت انگلیس / انجمن اسلامی دانشجویان 25 دانشگاه کشور: قطع رابطه با بریتانیای صغیر مطالبه تاریخی ما بود/ جشن شکرگزاری برپا می کنیم /دانشجویان سفارتخانه یک‌درصدی‌ها را تسخیر کردند/رابطه با انگلیس مگر فایده‌ای برای ما دارد؟/بسیج دانشجویی علوم‌پزشکی شیراز: بریتانیا در تاریخ ایران یعنی مجموعه خیانت‌ها/ دانشجویان ابراز غرور می‌کنند که با اقدام روز گذشته خود خروج دیپلمات‌های انگلیسی از کشور را سرعت بخشیدند/ شورای امنیت در حمله به سفارت ایران در لندن لال بود؟/تسخیر سفارت پاسخی به قلدرمآبی انگلیس / تعداد زیادی از دانشجویان مجروح شدند /دانشجویان دانشگاه‌های ارومیه در حمایت از تسخیر دانشجویی سفارت انگلیس و باغ قلهک، در میدان ایالت ارومیه تجمع کردند / انگلیس با بحران مشروعیت مواجه است، ابتدا آن را حل کند /دانشجویان انتظار بیشتری از سیاسیون داشتند-ما منتظر اقدامات بعدی نمایندگان مجلس هستیم / امضای طومار 20 متری به منظور قطع کامل روابط با انگلیس

13900908214_2011333199k.jpg

واکنش مرعوبانه شورای امنیت سازمان ملل به تسخیر سفارت انگلیس در تهران / کامرون: حمله به سفارت انگلیس در تهران غیر قابل دفاع است / عصبانیت و تهدید وزیر خارجه انگلیس از سقوط سفارتشان (جالبه معاونش گفته ما نمی‌خواهیم روابط با ایران قطع شود +)/ انگلیس دستور تعطیلی سفارت ایران در لندن را صادر کرد/اوباما برای دانشجویان ایرانی خط و نشان کشید / گاف مضحک بکمن: تنها نامزد زن حاضر در رقابت های ریاست جمهوری آمریکا در اظهارتی عجیب در خصوص تجمع دانشجویان ایرانی در مقابل سفارت انگلیس گفت : اگر من رئیس جمهور آمریکا بودم سفارتمان را در تهران تعطیل می کردم!!

حتی “جو بایدن”، معاون اول رئیس جمهوری آمریکا که به عراق سفر کرده، نیز به طور ضمنی به خودجوش بودن اقدام دانشجویان ایرانی در ورود به سفارت رژیم انگلیس اذعان کرد (+).

سفرای فرانسه، سوئد و هلند و آلمان از کشور فرار کردند. اسپانیا و ایتالیا سفیران ایران در کشورشان را فراخواندند. اتریش: قصد نداریم سفیر خود را از تهران فرا بخوانیم / سفیر دانمارك:اعتراض حق دانشجويان است (+)
اما مهمتر: اولین بازگشت حقارت‌آمیز اروپایی‌ها: سفارت نروژ در تهران مجددا آغاز به کار کرد

بازتاب اولیه در بی‌بی‌سی، سی‌ان‌ان، راشاتودی، الجزیرهبازتاب تجمع دانشجویان ایرانی در مقابل سفارت انگلیس در رسانه‌های انگلیسبازتاب در رسانه‌های آمریکایی آسوشیتدپرس: دانشجویان اسناد سفارت انگلستان را به بیرون پرت کردند بازتاب در رسانه‌های فرانسهشینهوادر رسانه‌های هندگزارشی از بازتاب‌ها در رسانه‌های غربیبازتابی دیگر در رسانه‌های غربیتسخیر سفارت انگلیس توسط دانشجویان در روزنامه‌های 5 شنبه ایران چگونه بازتاب داشت؟ / حمله شدید سایت‌های ضدانقلاب به “دانشجویان” تسخیرکننده سفارت انگلیس/ واکنش‌ها به تسخیر سفارت در اینجا به روز می‌شود

یکی از رهبران جهاد اسلامی فلسطین، اقدام دانشجویان در تسخیر سفارت انگلیس را ستودنی و پاک کردن نجاست استکبار دانست / کارشناس فلسطینی در گفت‌وگو با فارس: اقدام دانشجویان ایرانی واکنش به سیاست‌های استعماری غرب بود / نامه کارشناس انگلیسی به ویلیام هیگ:خشم گسترده عمومی از سیاست‌های انگلیس عامل تسخیر سفارت بود /

مدیر سابق بی‌بیِ‌سی در گفتگو با فارس:اقدام دولت انگلیس در اخراج دیپلمات‌های ایران «احمقانه» بود: «آلن هارت با اشاره به سابقه بد تاریخی انگلیس در اذهان مردم ایران اظهار داشت که مردم ایران حق دارند از این کشور عصبانی باشند.»/ گزارش و فیلم مصاحبه دکتر مرندی با راشا تودی درخصوص طبیعی بودن حمله به سفارت انگلیس/ کارشناس غربی: لندن مقصر اصلی حمله به سفارت انگلیس است
726739_orig.jpg
آیت الله سید احمد خاتمی: ابراز تنفر دانشجویان از انگلیس کار شایسته‌ای بود / رئیس مجلس: اقدام دیروز دانشجویان نمادی از ‌افکار عمومی ‌ایران بود/ رفتار ‌انگلیس “بی‌شرمانه” استاقدام شورای امنیت برای محکوم کردن اقدام دانشجویان سرپوشی بر جنایات انگلیس است / رئیس قوه قضاییه: کاهش رابطه با انگلیس خواست ملت بود/این نتیجه برخورد توهین آمیز هر کشور با ایران است/ باقری لنکرانی:رابطه ایران با انگلیس بیشتر برای انگلیس منفعت داشت /رسایی با حمایت از کار دانشجویان و قطع کامل روابط با انگلستان، در واکنش به اظهارات انگلیس درباره تسخیر سفارت گفت: انگلیس بیش از این زبان درازی کند با خشم انقلابی مردم مواجه می‌شود /نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اظهارات تهدیدآمیز وزیر خارجه آمریکا، گفت: انگلیسی‌ها به جایی گردنکشی باید به فکر اصلاح رفتار خود با ملت ایران باشند (+)/زاکانی: اقدام خودجوش دانشجویان برآمده از یک خشم مقدس بود(+)/
تقاضا از رئیس محترم جمهور

دولت محترم جمهوری اسلامی ایران! خواهشمندیم از اخراج سفیر و کارمندان سفارت انگلیس خودداری کنید؛ آنان را گروگان گرفته و با همه اموال و دارایی های بلوکه شده ایران در کشورهای غربی معاوضه کنید. ضمنا به ازای نکشتن و عدم قصاص نفس آنان، به خاطر جنایت ها و قصابی هایی که در این کشور و در حق ملت بزرگ ایران و مسلمانان کشورمان انجام داده اند، مبلغ دیه و خسارت وارده را به طور کامل دریافت نمایید

26593.jpg

رژیم انگلیس در شهادت برادرم همکار تروریست‌ها بود/اگر عباس بود حامی دانشجویان می‌شد
سید عباس لواسانی، شهید ترور شده در سفارت ایران در لندن در سال 59 است. برادرش نکات جالبی گفته است:

چرا پلیس انگلیس پس از ۵ روز و تنها با صدای شلیک بعد از اینکه 2 تن از اعضای سفارت شهید شدند عملیات خود را آغاز کرد؟ در واقع می‌توان اینگونه گفت که این اقدام تروریستی توسط خود دولت انگلیس برنامه‌ریزی شده بود و مجرم اصلی همین رژیم انگلیس‌ بود…

در جریان اشغال سفارت کشورمان در لندن هیچ سازمان بین‌المللی نه تنها این اقدام ضد حقوق‌بشر و وحشیانه را محکوم نکرد بلکه سال‌ها اعتراض و پیگیر ما نیز به هیچ نتیجه‌ای نرسید …
+ گزارشی از جدئیات حوادث آن موقع…حمله به سفارت ایران در پاریس با تبر و خونسردی پلیس فرانسه+ فیلم / ورود منافقان به سفارت کشورمان در دانمارک + فیلم/حمله منافقین به سفارت ایران در نروژ و خونسردی پلیس +فیلم/ بازخوانی حادثه گروگانگیری سال 59 و شهادت 2 کارمند سفارت ایران در لندن: «این مأمور انگلیسی که خود در زمان وقوع حادثه مشاور رئیس پلیس اسکاتلندیارد بود گفت‌:«اشغال سفارت و مرگ دیپلماتهای ایرانی را رئیس MI6طرح‌ریزی کرده و اجرای آن را به چند تروریست عراقی که دست پرورده سازمان اطلاعاتی انگلیس بودند واگذار نمود»/ سه فيلم از حمله به سفارت‌خانه‌هاي ايران در اروپا/ چرا سازمان ملل اين‌گونه مواقع کور و کر مي‌شود؟ /“فیلم” حمله به سفارت ایران در لندن و عدم حمایت پلیس انگلیس سال 2010/ فیلم حمله اوباش به سفارت ایران و خونسردی پلیس در اسلو سال 2010/ امروز: جزئيات پرتاب کوکتل مولوتف به سفارت ایران در سوئیس +عكس/ناگفته‌های تهاجم به سفارت ایران در لندن و شهادت دو دیپلمات/ غرب‎گرايان داخلي مي‌خواهند اين پرونده را ببندند
گفتگویی با عباس سلیمی نمین که در سال 59 هنگام شهادت دو کارمند سفارت ایران در لندن، آنجا مشغول تحصیل بود:

تمامي صاحبنظران كه مدارك پيدا و پنهان را مطالعه كردند نتيجه‌اي جز اين نخواهند گرفت. انگليس به عنوان يكي از همپيمانان امريكا جهت فشار به ايران دست به انجام اين اقدام ضدايراني زد…

…دولت انگلستان اين مسائل را رد نكرده و در آن زمان خود ما دانشجويان هم اين سؤالات و ابهامات را مطرح مي‌كرديم و براي دانشجويان هم مثل روز مشخص بود كه خود انگلستان از طراحان اين قضيه بوده است…
… مادر شهيد صمدزاده دچار مشكلات جسمي فراواني شده بود و از نظر مالي بشدت تحت فشار بود اما وزارت خارجه اينها را شهيد هم حساب نكرد. مادر شهيد لواساني هم به همين شكل و بشدت نيازمند حمايت بود…
ما اولين باري كه با وزارت خارجه درگير شديم گفتند كه پرونده بسته شده است. با چه حقي پرونده نظام خواهي ملت و ايرانيان را بسته‌ايد؟!غرب‌گرا بودن به معني اين‌كه ملت خودمان را شهروند درجه چند بدانيم نيست، اصلاً شما غرب‌گرا باشيد اما زير بار بندگي و پذيرش نوكري نرويد.اين صحنه‌ها را شما در خيلي جاهاي ديگر هم ديديد، وقتي جانبازان شيميايي ما جلوي سفارت آلمان رفتند و طلب خسارت كردند آقايان گفتند كه اين دون شأن ميهمان نوازي است.صهيونيست‌ها به بهانه واهي از جنگ جهاني دوم تا به امروز خسارت مي‌گيرند. حالا آقاي ميردامادي رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ششم مي‌گفت حركت جانبازها برخلاف ميهمان نوازي ما است
13900908214_2011333208k.jpg

کدام عرف دیپلماتیک؟

واکنش‌های صورت گرفته در پی تجمع اعتراض آمیز جمعی از دانشجویان و حمله به سفارت انگلستان، تا حدودی قابل پیش بینی بود… حاکی از آنند که اینبار نیز در تحلیل معاندین و مخالفان نظام و جمعی از دوستان پرادعا و کم عمل، نباید منتظر چیزی بیشتر از «استاندارد دوگانه» بود…

در چنین شرایطی، زمانی که یک کشور در اعمال سیاستهای خصمانه علیه یک ملت، دارای اشتهار تاریخی است و ذره‌ای دست از دشمنی و ماجراجویی علیه کشور بر نمی‌دارد، چگونه می‌توان نسبت به اینهمه عداوت بی‌تفاوت بود؟ چه تفاوتی وجود دارد میان سازمان مللی که در قبال جنگ نابرابر ۳۳ روزه در ردای حمایت از متجاوز در می‌آید یا رژیم اشغالگری که از استثمار و تحقیر ملت مصر سوء استفاده می‌کند، با کارگزاران دربار ملکه جنایتکار که حاضر نیستند سرنخ دشمنی با ملت ایران را برای لحظه‌ای زمین بگذارند؟
کسانی که با استفاده از مفاهیمی نظیر «عرف دیپلماتیک»، دانشجویان معترض را شماتت می‌کنند، برای مقابله با دشمنی آشکار و بیشرمانه روباه پیر با ملت ایران، چه اقدامی انجام داده‌اند؟…
حقیقت ماجرا آن است که «عرف دیپلماتیک» نیز مانند بسیاری از ژست‌های قانونگرایانه مخالفین نظام، چیزی بیشتر از تمسک به یک حربه نخ نما شده نیست و وجدان آگاه ملل جهان هوشیار‌تر از آنست که نشانه‌های آشکار این استاندارد دوگانه را نبیند.

{برای انگلیسی‌ها} برقرار ماندن رابطه برای بریتانیا مهم بوده و هست چراکه هرزمان که قرار بود خدشه ای به رابطه ایران و دولت فخیمه وارد آید سیل رایزنی ها و پیغام پسغام های انگلیسی ها برای این جلوگیری از این اتفاق سرازیر می شد تا جایی که حتی آنها در زمانی حاضر شدند برای جلوگیری از کاهش رابطه فعالیت های بی بی سی را در ایران محدود کنند و به نظر می رسد این بار نیز نخواهند گذاشت موضوع قطع رابطه بیش از این کش پیدا کند

… همه می دانند که مبادلات ایران با انگلیس آنقدر نیست که قطع رابطه بتواند برای ما مشکل خاصی را بوجود آورد و غربی ها هم فقط روی جنگ روانی و تبلیغاتی آن حساب باز کرده اند ولی این قطع رابطه می تواند انگلیس را از یک امتیاز بزرگ یعنی حضور در ایران، محروم کند.

امیدی برای توده‌ها و پیام مشخصی برای اروپا

اشغال سفارت انگلستان، گرچه تبعاتی منفی نیز خواهد داشت ولی دست‌آوردهای جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت از این اقدام بسیار بزرگ‌تر از آن است که این اقدام نادرست خوانده شود. تبعات منفی‌ای چون ایجاد مشکل برای ایرانی‌های مسافر یا ساکن در انگلستان، قطع روابط ما با این کشور و حرکت‌های دیپلماتیک نمادین کشورهای غربی علیه ما در برابر آن‌چه به دست آورده‌ایم قابل صرف نظر کردن اند.

… تسخیر سفارت دولت مستکبر انگلستان در نگاه مردم منطقه و کشورمان که سابقه‌ی ستم‌کاری‌های این کشور و دست‌نشاندگان‌اش را در ذهن دارند اتفاق مبارکی است. مشاهده‌ی این که بریتانیای کبیر و قدرتمند در برابر چنین تحقیری کار زیادی از دستش برنمی‌آید از جنبه‌ی دیپلماسی عمومی در جهان اسلام و جبهه‌ی مستضعفین اثرگذاری کمی ندارد و در دراز مدت به تشجیع و قدرت‌مندتر شدن ملت ما و جبهه‌ جهانی مستضعفین می‌انجامد.

من از همه‌ به خاطر تحقیر ِ بریتانیای ِ صغیر معذرت می‌خواهم

من از آقای خامنه‌ای معذرت می‌خواهم که مثل ِ خیلی‌ها نیستیم که می‌توانند و توانایی ِ آن را دارند که قباحت‌های انگلیس را به صورت ِ روزمرَه ببینند… من از حضرت ِ آقا معذرت می‌خواهم که هیچ احترام و حرمتی برای نمایندگان ِ انگلیس قائل نیستیم. من از حضرت ِ آقا معذرت می‌خواهم که نمی‌توانیم این همه برنامه‌ریزی‌های بریتانیای ِ صغیر را برای فشار بر مردم ایران نادیده بگیریم و هیچ اقدامی نکنیم. من از حضرت ِ آقا معذرت می‌خواهم که توانایی نداریم که این همه هزینه‌های مادی انگلیس را که برای نابودی اسلام و برای فشار بر مردم مظلوم جهان می‌کند، ببینیم و بی‌خیال باشیم.
من از مردم ِ عزیزمان هم معذرت می‌خواهم که آن روز وارد ِ سفارت شدیم و پرچم ِ حسین بن علی را بالا بردیم و نشد که مجلس ِ عزای ِ شیخ فضل الله را که صاحبان ِ سفارت، زاییده‌ی قاتلان‌ش بودند برپا کنیم. من از مردم ایران معذرت می‌خواهم که دیر به فکر این افتادیم که باغ قلهک را که از آن ِ ایرانیان است پس بگیریم. من معذرت می‌خواهم که مال ِ مردم‌خوارها و نماینده‌ی ظلمه را در باغ قلهک به اسارت گرفتیم و خواستیم تا تاوان ِ اشغال ِ باغ قلهک را بدهند. من از مردم ِ عزیزم معذرت می‌خواهم که نیروهای انتظامی مجبور شد که با مشت و لگد به سر و صورت‌مان بزنند و سپر و باتوم و هر چه در دست و بال‌شان بود را هزینه‌ی ما کند و حقوق‌شان را با این کارها، حلال کنند. من از مردم عزیزمان معذرت می‌خواهم که به خاطر وقت ِ کم، نتوانستیم دیگ‌های پلوی ِ مشروطه را از سفارت بیرون بیاوریم و با آن‌ها در مصلی، نمایشگاه بگذاریم.

***

من از یقه دیپلمات‌ها معذرت می‌خواهم که کارشان را زیاد کردیم و مجبور شدند بگویند یک مشت دانش‌جو این کار را کرده‌اند و ما دخیل نبودیم. من از همه‌ی ایشان معذرت‌ می‌خواهم که اهل مصلحت‌طلبی نبودیم و نیستیم و کار ِ ما هم نیست. من از همه‌ی ایشان معذرت‌خواهی می‌کنم که قانون‌های نوشته شده و به عمل نیامده‌ی سازمان‌های بین المللی را اگر چه در بسیاری از موارد می‌پذیریم، اما نمی‌توانیم یک‌جانبه به آن‌ها عمل کنیم. من از همه‌ی دیپلمات‌ها معذرت می‌خواهم که نمی‌توانیم به سهولتی که ایشان می‌توانند، این همه غیرقانونی عمل کردن‌ها و عمل‌نکردن‌های بریتانیای صغیر را ببینیم و دم بر نیاوریم و دست روی دست بگذاریم.
من از برادران و خواهران ِ اپوزوسیون معذرت می‌خواهم که این چند روزه باید عزاردار می‌شدند و به هر بهانه‌ای چنگ می‌‌زنند که از حرمت ِ زعیم‌شان حمایت کنند. من از ایشان معذرت می خواهم که مجبور شدند دم از قانون‌گرایی بزنند در حالی که همه می‌دانیم چه‌قدر به قانون احترام می‌گذارند و کارنامه‌ی رفتارهای غیرقانونی‌شان در سال هشتاد و هشت، اظهر ِ من الشمس بود. من از اپوزوسیون‌ها معذرت می‌خواهم که حالا نمی‌توانند هر از چندگاهی در سفارت ِ انگلیس، مجلس ِ جشن و طرب برگزار کنند و عقده‌های ولنگاری‌شان را خالی کنند و از این به بعد باید دنبال ِ مکانی بگردند برای گرده‌افشانی‌های‌شان.
من از همه معذرت می‌خواهم که بنا نداریم هیچ‌گاه حرمت ِ نامحرمان و ظالمان را رعایت کنیم.

تسخير سفارت؛ پژواك رفتار دولت خبيث/ كشتن يك‌ميليون نفر به بهانه سلاح كشتارجمعي شرم‌آور است نه ورود به ساختمان

برخورد نیروی انتظامی با تجمع روز سه شنبه دانشجویان تجمع کننده در مقابل سفارت مانند همیشه سخت و خشن بود…با اين حال، گويا وزارت امور خارجه انگلیس…انتظار داشته که نیروی های انتظامی و امنیتی ايران با گلوله با دانشجویان برخورد کنند و چند نفر را بکشند تا خاطر ملکه انگلیس آرام شود…
روز گذشته تلوزیون بی‌بی‌سی فارسی پس از آنکه انواع و اقسام فحاشی ها را نسبت به دانشجویان ایرانی روا داشت و آن‌ها را اراذل و اوباش و وحشی لقب داد، مجری برنامه نوبت شما گفت: مسئولان حکومتی در انگلیس حساب دارند، خانواده هایشان اینجاست! اميدواريم دولت انگلیس در اقدامی انقلابی تمام این حساب‎ها را ببندد و تمام فرزندان این مسئولین محترم را اخراج کند که در تهران بهترین سرویس ها به این افراد داده خواهد شد….

13900909193547234_PhotoL.jpg

تصویر محمدرضا پهلوی شاه مخلوع در سفارت انگلیسپشینهادهای میلیونی رسانه های خارجی برای خرید تصاویر گرفته شده از داخل سفارت انگلیس به دانشجویان

وزارت خارجه اساسا هیچ سنخیتی با انقلاب اسلامی و آرمان‌هایش ندارد. مشغول کار خود است! کاملا در زمین دشمن بازی می‌کند در تمام این سال‌ها. بالاخره انتظاری هم نیست ازشان. لذا چنین موضع‌گیری‌هایی+) از طرف آنها عادی است. و متاسفانه به تعدادی از سفرای اروپایی اجازه دادند که از قلهک و سفارت انگلیس بازدید کنند(+)

نیروی انتظامی هم برخورد سختی داشت (+ و + و + و + و + و + و + و وخامت حال یکی از دانشجویان مصدوم به خاطر برخورد پلیس). جا داشت دانشجویان بیانیه‌ای انتقادی می‌نوشتند. هر چند آنها هم وظیفه خودشان را انجام دادند و نباید مورد شماتت قرار گیرند. حتی اگر خیلی شدید برخورد کرده باشند. اشکال اصلی را بر ضعف قانونی باید دانست که از آمر به معروف و ناهی از منکر و حامیان آرمان‌های انقلاب اسلامی حمایت نمی‌کند (بستر مطالبه و خلا بزرگ). و گرنه پلیس چه گناهی دارد؟ همه باتوم‌ها و گازهای اشک‌آوری که خوردیم، همه کبودی‌ها، فدای یک لحظه حیات جمهوری اسلامی، فدای یک تار موی حاج قاسم سلیمانی، اینها که اهمیتی ندارد.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی: «پیگیر حقوقی دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دانشجویان بازداشت شده هستیم»

خدا قوت به همه کسانی که این کار را انجام دادند. به همه کسانی که برایش زحمت کشیدند!
خداوند خیر جزیل نصیبتان کند. باید این روند را با قدرت تا قطع کامل روابط ادامه داد. باید ملت‌های جهان را از عرف‌های دروغین دیپلماتیک نجات داد و نظم ناعادلانه‌ی جهانی را بر هم ریخت و دنیایی انسانی‌تر ساخت که همه مستضعفین جهان از آن بهره خواهند برد. فعالیتی که ان شاء الله باعث امیدهای تازه در منطقه خواهد شد. همانگونه که اکنون نیز بسیاری از فعالان انقلاب‌های منطقه از این اتفاق شاد و در حمایت از آن مصرند…

شادباش و تسلیت شد رمز پربگشوده ها
شهریاری پر کشید از بند زندان جفا

صاحب اندیشه را کشتند گر سگ های پست
زنده شد اندیشه ی پولادمردان خدا
سینه گر پر گشت زین غم اشک ها گر ریخته
گشته اثباتی به مظلومان عصر اشقیا
کافر قداره بند مست وحشی را بگو
سر به زیر آرم تورا خواهم ز تن باشد جدا
قد عقل ما به عمق حُمق دشمن نارسد
کی چنین اثبات حق ما شود اینسان رسا؟
آتش کین در جگرهامان زبان ها می کشد
خنجرش زن تا بسوزد دودمانت داغ ما
سینه را همچون سپر آماده ی تیرت کنم
منطق عشق است غسل خون، بی چون و چرا
ترس تو از چیست؟ از بمب و کلاهک؟ هان بگو
سینه ام بشکاف صدها بمب می گردد رها
راه ما حق است ما در انتظار روی یار
چشم بر دستان ساقی نائب آن دلربا
تا شهادت را چو فرزندی به آغوش پدر
در بغل داریم بی باگیم همچون مرتضا
قطره قطره غرقه در بحر شهادت می شویم
وای از اقیانوس های خون قوم مصطفا

محمدامین ستاریان (+)
(دانشجوی مکانیک دانشگاه امیرکبیر)

پیوندهای تکمیلی تسخیر سفارت انگلیس

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.