شنبه 17 دسامبر 11 | 11:55
بازتاب‌های تسخیر سفارت در رسانه‌ها

پیوندهای تکمیلی تسخیر سفارت انگلیس

علی اللهیاری

در این هنگام هر گونه فراموشی و کاهلی نسبت به بازی جدید، عقب‌نشینی از فضای تهاجمی علیه انگلیس و درگیری در مباحث فرسایشی درون‌جبهه‌ای یعنی دادن فرصت به انگلیس برای امتیاز گرفتن از ایران. هر چند که مقصود این نوشته پرداختن به تسخیر لانه روباه پیر طی هفته گذشته نیست اما بر آن است که بگوید “در سایر فضاها نظیر فضای رسانه‌ای تسخیر باید ادامه داشته باشد!”


تریبون مستضعفین – علی اللهیاری

مطلب قبلی‌ درباره تسخیر سفارت انگلیس توسط دانشجویان، با بازخوردها و استقبال فراوانی روبرو شد: «نگاهی به همه اتفاقات تسخیر سفارت انگلستان توسط دانشجویان و حواشی آن»؛ پس از آن نیز اتفاقاتی رخ داد و مطالب جدید نوشته شد.

ششمین بیانیه شورای متحصنین لانه فتنه گری روباه پبر

متعجبیم جمعی که خود را صاحب اندیشه و تحلیل می‌داند چگونه و با چه معیاری حرکات دانشجویان را نسنجیده خوانده و بدون آنکه بتواند بغض و خشم چند صدساله این ملت مظلوم انواع فتنه گری‌ها، زخم زدن‌ها و سیاسی کاری‌ها را ببیند… مگر حضرات فوق ذکر نقش و یا حتی حضوری در خروش قاطبه دانشجویان حزب اللهی داشته‌اند که حال دم از ندامت و پشیمانی می‌زنند؟ … فضا سازی‌های رسانه‌ای و بازی‌هایی که هر روز از جایی آغاز می‌شود، تنها برای گرفتن انرژی و پتانسیل مردم و مشغول کردن ذهن‌ها برای دوری از هدف اصیل اقدام انقلابی دانشجویان است

مقابله دانشجویان با استکبار محدود به مرزهای ایران نیست (بیانیه هفتم)

تسخیر باید ادامه داشته باشد! + فوایدی بر این تسخیر

در این هنگام هر گونه فراموشی و کاهلی نسبت به بازی جدید، عقب‌نشینی از فضای تهاجمی علیه انگلیس و درگیری در مباحث فرسایشی درون‌جبهه‌ای یعنی دادن فرصت به انگلیس برای امتیاز گرفتن از ایران. هر چند که مقصود این نوشته پرداختن به تسخیر لانه روباه پیر طی هفته گذشته نیست اما بر آن است که بگوید “در سایر فضاها نظیر فضای رسانه‌ای تسخیر باید ادامه داشته باشد!”

طرح 34 مورد خسارت انگلیس به ایران و لزوم دریافت غرامت آن / بازگشت جاسوسان انگلیسی کابوسی تعبیر نشدنی است

بیانیه هشتم: ما دانشجویان ضمن ابراز این مطلب که راضی به پرداخت یک ریال از اموال ملت ایران به عنوان غرامت به انگلیسی ها نیستیم، اعلام می داریم، اکنون زمینه قطع کامل روابط فراهم گردیده و بازگشت جاسوسان انگلیسی به خاک پاک میهنمان کابوسی تعبیر نشدنی خواهد بود.
حال و پس از طرح 34 مورد آشکار از خسارت های نظام سلطنتی بریتانیا از دیوان بین المللی دادگستری، قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی و وزارت خارجه جمهوری اسلامی نیز می خواهیم تا هرچه سریعتر نسبت به محاسبه میزان خسارات وارده بر ملت ایران و دریافت فوری آن اقدام نموده و قطع کامل روابط با این رژیم را اجرایی نمایند.

حداقل 399 بار دیگر هم باید سفارت روباه را تسخیر کنیم

از یک نمونه‌اش شروع کنم: «محکومیت یک شرکت انگلیسی به پرداخت ۴۰۰میلیون پوند جریمه به ایران» (+)؛ دیوان بین المللی داوری یک شرکت انگلیسی را، در سال ۲۰۰۶ محکوم به پرداخت این غرامت به ایران کرده است. سال ۲۰۱۰ یک روزنامه انگلیسی این خبر را منتشر کرده و این سایت از آن نقل کرده است. خوب در این همه سال چنین غرامت از یک شرکت خصوصی انگلیسی چرا پیگیری نشده است؟ عرف دیپلماتیک و سفارتخانه‌ها به چه دردی می‌خورند؟این فقط یک شرکت انگلیسی است. صدها و هزارها مورد این چنینی می‌توان از عملکرد دولت قبیح انگلستان یافت.

حسن عباسی: سفارت انگلیس را زودتر از آمریکا باید تسخیر می‌کردیم

عازار، یک تحلیل‌گر سیاسی عرب درباره تسخیر سفارت:خشم ايرانيها فراتراز تظاهرات عليه انگليس / حمایت یک ائتلاف بین المللی متشکل از 7 سازمان ضد جنگ از حرکات ضد انگلیسی دانشجویان ایران / حمایت “زنان برای صلح و عدالت” واشنگتن از حرکات ضد انگلیسی دانشجویان / مقاله‌ای جدید از فیدل کاسترو: ایران در طول تاریخ قربانی توطئه‌های متعدد انگلیس و آمریکا بوده است / ‘کمال خلف’، نویسنده فلسطینی: انگلیس با بزرگنمایی ورود دانشجویان ایرانی به سفارت خود در تهران، به دنبال سوءاستفاده و تلافی تصمیم مجلس ایران در اخراج سفیر این کشور است / ابیانه: اگر ماه محرم نبود، جا داشت جشن بزرگی در سراسر کشور برپا کنیم / یکی از رهبران جهاد اسلامی فلسطین، اقدام دانشجویان در تسخیر سفارت انگلیس را ستودنی و پاک کردن نجاست استکبار دانست / کارشناس فلسطینی در گفت‌وگو با فارس: اقدام دانشجویان ایرانی واکنش به سیاست‌های استعماری غرب بود

جمعی از جوانان و دانشجویان انقلابی مصری درباره اقدام دانشجویان ایرانی در تسخیر سفارت انگلیس: فریادهای ما در ‘التحریر’ همان فریادهای دانشجویان ایرانی است

اعلام حمایت دانشجویان فلسطینی از اقدام ضدانگلیسی دانشجویان ایرانی: حرکت دانشجویان ایرانی حاکی از جاری بودن روح انقلابی در قلب و ذهن آنهاست/ به ایران که با وجود فشارهای غرب، عقب‌نشینی نمی‌کند افتخار می‌کنم

تسخیر سفارت انگلستان یعنی هم‌بستگی جهانی علیه بی‌عدالتی

جوانان تشکل صدای فلسطین اندونزی ضمن بیانیه‌ای از اقدام دانشجویان ایرانی در تسخیر سفارت انگلستان حمایت کردند و نوشتند: «حافظه تاریخی تمامی ملت‌های مستضعف دنیا مملو از استعمار قدرت‌های توخالی و متکبری است که همگی تحت رهبری آمریکا و انگلیس جنایتکار بوده‌اند. در این میان نقش رژیم ظالم انگلیس به عنوان پایه‌گذار رژیم صهیونیستی در قلب امت اسلام کارنامه‌ای سیاه و غیرقابل دفاع است.»

حمایت “مرکز اقدام بین‌المللی” آمریکا از اعتراض اخیر دانشجویان ایرانی

ما از درخواست مطرح شده توسط دانشجویان ایرانی طی تظاهرات 29 نوامبر در تهران مبنی بر خاتمه یافتن تهاجمات حکومت انگلستان علیه ایران حمایت می‌کنیم و مانند سایر آزادی‌خواهان جهان خواستار لغو تحریم‌های اقتصادی و خاتمه یافتن تهدیدات نظامی علیه ایران هستیم. (لینک بیانیه در سایت اصلی این مرکز)

حمایت مرکز مطالعات اندلس اسپانیا از حرکت ضد استعماری دانشجویان ایرانی

اکنون که جوانان امت اسلام در بهار عربی به پا خاسته و در حال کوتاه کردن دستان دیکتاتورها و از میان بردن منافع صهیونیست‌ها و کشورهای حامی صهیونیسم از امت اسلام هستند اقدام انقلابی دانشجویان ایران در مقابله با رژیم استعمارگر انگلیس همبستگی فرامرزی قلوب ملت‌ها در مبارزه با ظلم و استعمار را نمایش می‌دهد.

انفجار بمب نزدیک سفارت انگلیس دربحرین

دانشجویان ایرانی در حمایت از ۹۹‌درصدی‌های جهان سفارت انگلیس را تصرف کردند

دانشجویان دانشگاه‌های ایران با صدور نامه‌ای خطاب به دانشگاهیان جهان اعلام داشتند که در حمایت از ۹۹ درصدی‌های جهان و در ضدیت با سیاست‌های مستکبرین سفارت انگلیس در تهران را به تصرف خود درآوردند. ما دانشجویان تسخیرکننده سفارت انگلیس در تهران به صراحت اعلام می‌کنیم که پای این تصمیم تاریخی خود ایستاده‌ایم و همچون پدران خود، انگلیس را نیز تحقیر و پشیمان خواهیم کرد

ما دانشجویان تسخیر کننده سفارت انگلیس رسماً از همه روشنفکران و حقیقت طلبان و دانشجویان دانشگاه‌ها در هر نقطه‌ای از جهان هستند دعوت می‌کنیم که منافع دولت انگلیس را در کشور خودشان مورد هدف قرار دهند و نگذارند بیش از این، این انگل جهانی خون زنان و کودکان کشورهای خود را در شیشه کرده و برج‌های لندن و نیویورک را بالا ببرند


قطع رابطه کامل با انگلیس خواسته حقیقی همه ملت ایران است

جنبش عدالتخواه دانشجویی خواستار اجرای مطالبه مردم ایران برای قطع رابطه با دولت انگلیس شد. در این بیانیه ضمن برشمردن برخی پیام‌های حقیقی اعتراضات دانشجویی، حمایت جوانان مختلف کشورهای جهان را نشانه گسترش شعار “مرگ بر انگلیس”در جهان دانست.

در بیانیه 312 بسیج دانشجویی: علت تسخیر سفارت انگلیس کینه 200 ساله بود/ مسئولان باغ قلهک را پس بگیرند

رژیم خبیث انگلیس امروز باید به ملت ما پاسخ دهد که صرف هزینه سالانه 300 هزار پوندی لانه جاسوسی این کشور در تهران برای ارتباط‌گیری با NGO های ایرانی با چه اهدافی صورت می‌گرفته است؟ وزیر امورخارجه انگلستان که این روزها با وقاهت تمام به تهدید و خط و نشان کشیدن برای ملت ما مشغول است باید پاسخ دهد که چگونه گزارش‌های به اصطلاح دیپلمات های لندن در ایام فتنه به منظور پروپاگاند رسانه‌ای و ایجاد چالش امنیتی سر از شبکه بی بی سی فارسی در می‌آورد؟ جناب نخست‌وزیر پرادعای انگلستان باید پاسخ‌گو باشد که این‌گونه اقدامات با کدامین عرف دیپلماتیک و روابط دوستانه هم‌خوان است؟

بازتاب تسخیر سفارت انگلیس در وبلاگ‌های دانشجویی: من پشیمان نیستم که لگد کردم غرور سلطنتی تو را!

انتشار لایحه حقوقی دانشجویان علیه جنایت‌های صدساله انگلیس در ۲۰ آذرماه / دانشگاهیان تهران با امضای طوماری خواستار قطع رابطه کامل با انگلیس شدند

نصیحت پدرانه آیت الله مکارم به فرزندان انقلابى

ما خودجوش‌های خودسر

حال اگر نیروهای جمهوری، انقلابی‌ها را در چارچوب‌های ایستای خود به‌خوانند، طبیعتاً، با عناصری تندرو، ساختارشکن و خودسر مواجه خواهند شد؛ تند می‌روند چون پیش روی آن‌ها می‌روند، ساختارشکنند چه در قواره‌ی جمهوری نه‌می‌گنجند و خودسرند چه را که از قواعد خودشان تبعیت می‌کنند.
ریشه‌ی این قضاوت البته بی‌درکی از ماهیت اسلام و بسنده به امر جمهوری است؛ هنگامی که انقلاب را حرکتی دفعی به‌دانیم که در ماهیت ایستای جمهوری تمام شده است، حرکت‌های پویای اجتهادی و جهادی نیز تنها تا پیش از تثبیت جمهوری پذیرفته است. در این تلقی جمهوری در استمرار خود به جای آن که مبتنی بر انقلاب، اسلامی شود، با نفی انقلاب، اسلام را ذیل قواعد خود عرفی می‌کند.
... چارچوب فهم انقلاب و نیروهای آن اما نه الزاماً رویه‌های معمول جمهوری اسلامی که آرمان‌های موعود حکومت اسلامی است؛ یعنی چارچوب عمل انقلابی، اسلام آن اندازه که در جمهوری معمول است نیست، بل که اسلام آن گونه است که معهود است. این گونه نیروهای انقلاب در عین پذیرش و پشت دادن به ساختارهای جمهوری، ماهیتی بدیع و خودجوش دارند؛ ماهیتی که اغلب برای جمهوری‌بسنده‌ها بی‌تعریف و بیرون از قاعده است.
حال هر چه از عمر جمهوری می‌گذرد، میل به ایستادن و نفی پویایی بیش‌تر می‌شود؛ این هم‌آن شکاف میان قاعدان جمهوری‌بسنده و مجاهدان انقلاب‌باور است؛ گسلی که هر از گاه با عبور انقلابی‌ها از مرزهای جمهوری فعال می‌شود، و سفارت انگلیس در تهران یکی از نقاط پرتکان این گسل بوده است.

آیا احترام به حقوق بین الملل فقط وظیفه ما است؟

متاسفانه نقض قوانین و مقررات بین المللی امروزه به امری عادی و روزمره تبدیل شده و کسی هم به آن اهمیت نمی دهد. علت آن نیز رفتار آمریکا و دولتهای اروپایی به خصوص انگیس است. زمانی که شان و جایگاه حقوق شکسته می شود هر کسی به خود حق می دهد که آنرا رعایت نکند. اشغال عراق، اشغال افغانستان، حمله به لیبی، اشغال فلسطین و تحریم ایران… آیا باید دستمال برداریم و برای مظلومیت دیپلماتهای انگلیس گریه کنیم؟

روباه خوش‌پیمان و مسلمان پاره‌وقت

تو گوئی که به عین قرآن حمله شده، صداهای شرع و ایمان و دین ، عموما از همان سوی حملۀ بدون مرز به جمهوری اسلامی، در آمد که ( یا أیها الذین آمنوا ، اوفو بالعقود ) ، چرا با انگلیس، قاتل دانشمندان تان، تحریم‌چی و غاصب سرزمین‌های اسلامی‌تان، عهد شکسته‌اید، انگار که اصلا با این توحش انگلیس بین ما و انگلیس ، عهدی مانده است. حالا این که چه تشریعی، به آنان اجازه داده در آن ساختمانهای نزدیک میدان فردوسی بنشینند و عینا علیه ما خیانت ورزند، بماند! اما آن تشریع قطعا اسلام نیست. وسط دعوا، پایبندی آنان به عهد انسانی و شرع و شریعت و آیات قرآن خیلی جالب است که درست سر انگلیس، عود می‌کند!

حمله به سفارت انگلیس یعنی: هرکس باد کاشت طوفان درو می‌کند !

هرگاه هریک از طرفین عدم پایبندی خود را به قانونی مکرراً به اثبات برساند و فی‌الواقع قوانین بجای تسریع همزیستی مسالمت آمیز در سایه‌ی احترام کامل به حقوق هر ملت، وسیله‌ای شود برای اضرار به دیگری و ستم، مصداق بارز بی‌عدالتی شده و نه تنها نیازی به پایبندی به آن نیست که بلکه پایبندی یک‌جانبه به اینگونه قانونی عین حماقت و پذیرش ظلم است!حالا بیاییم سر بحث خودمان:
منطق غرب در مقابل ملت ایران این است: “تمام دنیا مال ما و برای ماست و ما تنها حق مطلق هستیم و فقط وقتی ما به شما لطف کنیم و صلاح بدانیم حق دارید از حق خودتان استفاده بکنید”.
• ما خودمان سلاح هسته‌ای داریم و هر سال به آنها اضافه می‌کنیم و با هم معامله‌ی کلاهک هسته ای می‌کنیم، ما حتی اگر صلاح بدانیم از سلاح هسته ای استفاده می‌کنیم و کرده ایم، اما شما حق ندارید به دانش هسته ای هم فکر کنید حتی! (+) و (+)
• ما رسماً و علناً دور هم می‌نشینیم و افرادی از شما را به ترور تهدید می‌کنیم و حتی هرکدام از متفکرین شما را هم صلاح بدانیم ترور می‌کنیم و کرده ایم، اما شما باید به عرف دیپماتیک کاملاً پایبند باشید! (+)
• ما ۳۳ نفری(بخوانید کشوری) به یک نفر(بخوانید عراق) کمک می‌کنیم و تجهیزات کشتار جمعی و سلاح شیمیایی در اختیارش می‌گذاریم تا به ملت شما حمله کند اما شما باید به عرف دیپماتیک پایبند باشید!
• منتقدان شما در کشورهای ما حق دارند به سفارت‌خانه‌ی منفور شما حمله کنند و شیشه‌های آنرا بشکنند و تخریب کنند و آتش بزنند، اما شما باید به عرف دیپلماتیک کاملاً پایبند باشید! (+) و (+)

• ما حق داریم در اردیبهشت ۵۹ به سفارت شما حمله کنیم. گروگان بگیریم و دو نفر کاردار شما را بکشیم! اما شما باید به عرف دیپلماتیک پایبند باشید! (+)
• ما حق داریم در عراق، وارد ساختمان دیپلماتیک شما شده و ۵ نفر را بازداشت کرده با خود ببریم، اما شما باید به عرف دیپلماتیک پایبند باشید! (+)
• ما حق داریم هواپیمای مسافربری شما در هوا را بزنیم و زن و بچه بکشیم، اما شما باید به عرف دیپلماتیک کاملاً پایبند باشید!

• خلاصه؛ ما از ۲۸ مرداد وماقبل آن تا کنون هرکاری که صلاح بدانیم در کشور شما انجام می‌دهیم اما شما باید به عرف دیپلماتیک کاملاً پایبند باشید!

آیا ساختمان انگلیس در تهران یک سفارت‌خانه بود؟ اسناد غیرقابل انکار !

بیان این موضوعات فرای از اصل‌ آنها، از طرف یک سایت رسمی دیپلماتیک دهن‌کجی کامل و زیرسوال بردن استقلال یک کشور است. به نظرم همین دو نمونه که صراحتاً در مانی‌فست و معرفی این مکان، ذکر شده برای آزاداندیشانی که دنبال حقیقت هستند کافی است و البته اینها اسناد کاملاً علنی و رسمی است و اینکه در خفا چه می‌گذشته و چه روابطی وجود داشته را باید بعدها تاریخ مشخص کند. در عین حال این سفارت‌خانه به این دو مورد اکتفا نکرده و پا را فراتر از این‌ها گذاشته و مکرراً، تاکید می‌کنم مکراراً حتی به صورت مصداقی هم در امور داخلی کشور میزبان دخالت نموده است.

یادداشتی از یکی از اعضای کمپین بین المللی همبستگی با ایران
چرا از خواست دانشجویان برای برچیده شدن لانه جاسوسی انگلیس حمایت می‌کنیم؟

دانشجویان ایران معترض به سفارتخانه کشوری بودند که امپراطوری‌اش را با ریختن خون میلیون‌ها تن از مردم هند، اندونزی، نپال، چین، زلاند نو، سودان، مصر، عمان و آزادیخواهان دیگر کشورهای آفریقایی و آسیایی و با شکنجه و قتل استقلال‌طلبان ایرلند بر پا کرد و بانی تشکیل دولت غاصب و نامشروع اسرائیل بود. دانشجویان ما کشوری را مواخذه می‌کردند که در کنار حکومت ایالات متحده تجاوز نظامی به افغانستان و عراق و کشتار مردم آنها را رهبری کرد و همین اواخر بمب‌های خود را تحت لوای کمک‌های “انسان دوستانه” بر سر مردم لیبی فروریخت و اکنون نیز توطئه تجاوز نظامی به سوریه را تدارک می‌بیند

سفارتخانه ای که فتح نشده است!

مگر نبودند بسیاری که معتقد بودند باید الزامات جامعه جهانی را پذیرفت، به مناسبات بین المللی پایبند بود، باید برای قانون جنگل احترام قائل بود، باید نظام ضعیف و قوی حاکم بر جهان را پذیرفت، یک کشور “جهان سوم” خوب بود تا در آینده آنان ما را به لفظ “در حال توسعه” مفتخر سازند، نباید از مرگ سخن گفت، باید از زندگی گفت از گفتگو! باید تنش زدایی کرد و احترام کشورهای پیشرفته را نگه داشت.

در نقد منتقدین درون‌گفتمانی تسخیر سفارت انگلیس

قحطی بزرگ- بزرگترین نسل کشی قرن بیستم- میلیونها ایرانی قربانی خباثت های انگلیس

یکي از مصائبي كه به دليل حضور نيروهاي انگليسي بر ايرانيان مي رود، فاجعه قحطي سالهاي ( 1919-1917م) مقارن با (1298-1296 هجري شمسي) است، كه در سراسر كشور به وقوع مي پيوندد و به تاوان آن بيش از 10 ميليون ايراني به كام مرگ كشيده مي شوند.
… جالب‌تر اين كه انگليسي ها حتي مانع واردات مواد غذايي از آمريكا، هند و بين النهرين به ايران مي شدند. به علاوه در زمان قحطي، انگليسي ها از پرداخت پول درآمدهاي نفتي ايران استنكاف ورزيدند.

” قحطي بزرگ ” عنوان كتاب مستندي است درباره اين رخداد تاريخي كه موسسه مطالعات و پژوهشهاي سياسي به چاپ رسانده است. يافته هاي اين كتاب به نقل از نويسنده آن بسيار شگفت انگيز است و در داوري تاريخي ما تحول بزرگي ايجاد خواهد كرد.
معرفي كتاب:
قحطي سالهاي( 1919-1917 م )كه در ايران رخ داد و به مرگ ميليونها ايراني منجر شد دستمايه كتابي است تحت عنوان قحطي بزرگ كه از ميان صدها سند موجود در آرشيو وزارت امور خارجه آمريكا توسط يك پژوهشگر ايراني مقيم اين كشور گردآوري شده است. اين كتاب در 235 صفحه و 7 فصل به بررسي اين رخداد تاريخي و علل و عوامل ايجاد آن مي پردازد. آقاي محمد قلي مجد با تكيه بر اسناد، مدارك، گزارشهاي آرشيو وزارت خارجه آمريكا و نيز اخبار، اطلاعات و گزارشهاي موجود در روزنامه هاي آن دوران به ويژه روزنامه رعد و ايران همچنين خاطرات افسران و فرماندهان انگليسي حاضر در ايران در زمان جنگ جهاني اول پرده از اسرار روزهاي سختي بر مي دارد كه در آن ميليونها ايراني قرباني سياست هاي استعمار پير انگلستان مي شوند.


جدول تاریخ سیاه روابط انگلستان با ایران

معتضد: فوران خشم ايرانيان از رفتارخصمانه انگليس / سایت مطالعاتی درباره روابط ایران و استعمار انگلیس / اینجا هم مطالب پژزهشی بسیار خوبی می‌یابید / انگلیس برای انحراف در انقلاب‌های اسلامی چه‌کار می‌کند؟! / استاد لبنانی: شیوه‌های جدید دخالت انگلیس در امور داخلی کشورها/دخالت سفیر انگلیس در جزیی‌ترین مسائل داخلی لبنان/ نقض حاکمیت سیاسی ایران از سوی انگلیس به روایت اسناد / پرونده‌ای درباره ایران و استعمار انگلیس

وزیر اسبق امور خارجه انگلیس: سفارت انگلیس نماینده منافع آمریکا در ایران است!!

“مارک مالوک براون”، در نوشتاری در روزنامه گاردین، خطرات تعطیلی سفارت انگلیس برای این کشور را خاطر نشان کرده و اظهار کرد بسته شدن این سفارت، باعث خواهد شد انگلیس احترام سابقش را به خصوص در چشم آمریکایی‌ها از دست بدهد

سفیر فراری انگلیس: می ترسیدم مانند سفیر آمریکا دستگیر شوم / سفیر انگلیس در تهران در غم فراق سگ 7 ساله اش: می خواستم بعد از تظاهرات او را به خانه ام برگردانم اما… به التماس افتاده است انگلیس: «انگلیس: آماده از سرگیری مناسبات با ایران هستیم»؛ این همه اصرار علی رغم این همه تحقیری که شدن نشانه‌ی چیست؟

حمایت سناتور آمریکایی از ضدانقلاب‌ها: «دانشجویان واقعی به خاطر فعالیت‌های آرام و صلح‌آمیز خود از تحصیل محروم شده‌اند، این دانشجویان کاملا در تضاد با دانشجویان تقلبی‌ای هستند که به سفارت انگلستان حمله کردند!»

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: وزارت خارجه نباید از انگلیسی‌ها عذرخواهی می‌کرد

آقای صالحی! شما به چه حقی عذر خواهی کردی؟(+) اصلا مگر کسی با اجازه شما این کار را کرده بود که شما قول می‌دهی تکرار نمی‌شود؟ خجالت بکش برادر. خجالت بکش!

قشقاوی: متناسب با رفتار انگلیس عمل می‌کنیم (یک موضع نسبتا مناسب در مقایسه با مواضع قبلی وزارتی‌ها)

 

چند انتقاد: آیا از هر دیواری باید بالا رفت؟ / بالا رفتن از دیوار اعتبار نظام /تسخیر سفارت انگلیس ، درست یا غلط؟! /حمله کنندگان به سفارت انگلیس، به چه کسی خدمت کردند؟!/ مناظره ترقی و زیباکلام: اشغال موقت سفارت انگلیس، واکنشی طبیعی بود/ حمله به سفارت انگلیس بر خلاف منافع بلند مدت نظام بود

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.