شنبه 17 دسامبر 11 | 18:37

یک‌سالگی بیداری اسلامی در «۹ دی»

سی و چهارمین شماره هفته نامه 9 دی منتشر شد. تیتر یک 9 دی با عنوان «فتنه آینده؛ طراحی مدل روسی برای انتخابات مجلس» به تحلیل سناریوی پیچیده امنیتی سیاسی دشمن برای انتخابات مجلس می پردازد. صفحه جبهه مقاومت این هفته 9دی به مناسبت یک ساله شدن بیداری اسلامی ملتهای منطقه در دو صفحه به تحلیل اجمالی اتفاقات یک سال گذشته در کشورهای منطقه پرداخته است. این ویژه نامه که با عنوان «بیداری اسلامی یکساله شد» منتشر شده است.


سی و چهارمین شماره هفته نامه 9 دی شنبه بیست و ششم آذرماه منتشر شد. تیتر یک 9 دی با عنوان «فتنه آینده؛ طراحی مدل روسی برای انتخابات مجلس» به تحلیل سناریوی پیچیده امنیتی سیاسی دشمن برای انتخابات مجلس می پردازد. 9دی در این گزارش که بر اساس اخبار مستند تهیه شده است اهداف، تاکتیکها و بازیگران این سناریوی آمریکایی و همچنین گروههای داخلی مرتبط با این طراحی فتنه گون را معرفی کرده است.

صفحه جبهه مقاومت این هفته 9دی به مناسبت یک ساله شدن بیداری اسلامی ملتهای منطقه در دو صفحه به تحلیل اجمالی اتفاقات یک سال گذشته در کشورهای منطقه پرداخته است. این ویژه نامه که با عنوان «بیداری اسلامی یکساله شد» منتشر شده است در مورد انقلابهای مردمی کشورهای مصر، تونس، لیبی، عربستان، یمن، بحرین و همچنین شورشهای برنامه ریزی شده علیه حکومت مردمی سوریه تحلیلها و گزارشهایی را ارائه داده است.

مهمان صفحه گفتگو این هفته 9دی دکتر علی اصغر زارعی فرمانده اسبق یگان جنگ الکترونیک سپاه و نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی است. زارعی در این گفتگو که با عنوان «توانمندی سپاه در جنگ الکترونیک غیر قابل توصیف است» منتشر شده به تشریح برخی ابعاد جنگ الکترونیک و اقدامات سپاه در زمان جنگ تحمیلی در این خصوص و همچنین ارائه توضیحاتی در خصوص پهپاد پرداخته است.

هفته نامه 9 دی در صفحه هنر و رسانه، به بهانه پخش سریال شوق پرواز نقدی را با عنوان «شوقی که پرواز نمی کند» در خصوص این سریال و اجحافی که به شخصیت آسمانی شهید گرانقدر سرلشکر عباس بابایی صورت گرفته منتشر کرده است. همچنین یادداشتی در تحلیل و نقد فیلم تحسین برانگیز گلوگاه شیطان با عنوان «لعابی خوشرنگ بر دلاوری دلبران انقلاب»؛ یادداشتی از وحید یامین پور درباره شبکه های دیجیتالی سیما با عنوان «راهبردهای مهار ماهواره و راه حلی به نام مبدلهای دیجیتال» و یادداشتی انتقادی درباره جبهه فرهنگی انقلاب با عنوان «جبهه فرهنگی هنری انقلاب؛ نیروهای تهدیدمحور خود کم بین» دیگر مطالب صفحه هنر و رسانه هستند.

9دی سی و چهارم، در صفحه تحلیل، یادداشتی در ارتباط با تسخیر سفارت روباه پیر توسط دانشجویان انقلابی با عنوان «یاری جوانان انقلابی ایران به جنبش جهانی تسخیر» منتشر کرده و در آن از ظرفیتهایی که می توانست و باید از این واقعه برای جوانان کشورهای مسلمان و جوانان غربی جنبش اشغال آزاد شود سخن گفته است. یادداشت دیگر این صفحه با عنوان «9دی یا محکمه سیاسی ملت؟» تحلیلی است درباره آنچه منجر به پیدایش حماسه عظیم 9دی شد.

صفحه اندیشه شماره جدید 9دی از سلسله پژوهشهای قرآنی این هفته پژوهشی را درباره شباهتهای جنگ نرم و سخت با عنوان «سیستم ادراکی دشمن را به هم بریزیم» منتشر کرده است. همچنین یادداشتی درباره مبانی معرفتی اعتراضهای انقلابی با عنوان «بایسته های معرفت در حرکتهای انقلابی» در این صفحه منتشر شده است.

صفحه اقتصاد 9 دی در گزارشی در خصوص عملکرد سه ماهه ناظر ویژه پرونده فساد مالی اخیر با عنوان «کدام گروه ها علیه اژه ای جریان سازی می کنند؟» به تبیین و تشریح اقدامات برخی جریانات در فشارآوردن به حجت الاسلام اژه ای پرداخته است. گزارشی درباره مسئله یک ضامن برای دریافت وام با عنوان «بخشنامه هایی که برای اجرا نشدن ابلاغ می شوند» و همچنین سخنان دکتر حسن عباسی درباره نظام اقتصادی کشور با عنوان «چطور می شود تئوریسین اقتصادی جمهوری اسلامی لیبرال باشد؟» دیگر مطالب صفحه اقتصاد 9دی هستند.

«رونمایی از پشت پرده ها» عنوان یادداشتی است درباره تجلیل مجدد سید حسن خمینی از شیخ پرده نشین که در صفحه سیاست منتشر شده است. همچنین «عاقبت همپیمانی با اصحاب سکوت» درباره سانسور سالروز عاشورای 88در رسانه های منسوب به جریان اصولگرایی؛ «چرا مردم نگرانی هاشمی برای انحراف را باور نمی کنند؟» درباره انتشار مجدد یک نامه دلسوزانه از سران حزب جمهوری به حضرت امام برای توجیه نامه بدون سلام هاشمی به رهبر انقلاب و «علیخانی پدر شکایت کرد و علیخانی پسر نصیحت» درباره شکایت قدرت علیخانی از 9دی و توضیحات 9دی از مطالب صفحه سیاست شماره سی و چهارم محسوب می شوند.

صفحه بلاگستان 9 دی یادداشتی درباره طرح شکست خورده سفارتخانه مجازی با عنوان «سفارتخانه مجازی شیطان بزرگ؛ خانه ای روی آب» منتشر کرده است. معرفی گروه سایبری ترویج حجاب و عفاف با عنوان «آمده ایم تا کمبودها را پر کنیم» و چند خبر سایبری دیگر مطالب این صفحه هستند.

مخاطبین صفحه پرطرفدار جریان شناسی این هفته می توانند چهارمین مقاله از سلسله مقالات در جستجوی چریکهای پنهان استکبار را با عنوان «حیدر عمو اوغلی؛ جنایت در دو نهضت» در سی و چهارمین شماره 9دی مطالعه کنند که به تشریح نقش حیدر عمو اوغلی در قتل آیت الله بهبهانی و میرزا کوچک خان می پردازد.

صفحه پرمخاطب بازخوانی که به بازخوانی خبری تحلیلی هشت ماه نبرد مقدس نرم علیه فتنه اختصاص دارد چندماهی است که مهمان مخاطبان است و به بررسی مواضع خواص و اتفاقات ایام فتنه می پردازد. در پانزدهمین شماره از این سلسله گزارشها که با عنوان «نیشتری که مردم بر زخم فتنه زدند» منتشر شده مخاطبین می توانند علاوه بر تحلیلی با عنوان «بیماری فتنه و برخی نشانه های آن» این هفته وقایع و مواضع خواص را طی روزهای 27 مهرماه تا 16 آبان ماه 88 مطالعه کنند.

آخرین صفحه 9دی هم حاوی این مطالب است: سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای ستاد بزرگداشت حماسه 9دی با عنوان «به عمق شعارها که حرف اصلی ملت است توجه شود»؛ خلاصه ای از سخنان سردار سعید قاسمی در جمع دانشجویان درباره تسخیر سفارت انگلستان با عنوان «افسر جوان جنگ نرم؛ آماده هستی؟» و پاسخ فراکسیون انقلاب به شبهه افکنی سایت قالیباف.

یاران جبهه فرهنگی انقلاب می توانند 9 دی را شنبه هر هفته، روی پیشخوان مطبوعات ببینند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.