انتخابات ریاست جمهوری دهم و فتنههای پس از آن، محک بزرگی برای سنجش عیار بسیاری از سیاستمردان ایرانی بود، خاصه اصلاحطلبان، که بسیاری از ایشان در این آزمون، نمره مردودی گرفتند. حال در ایامی که بسیاری باور دارند پرونده اصلاحطلبی را باید بستهشده فرض کرد. طیفهای مختلف این جریان، بهویژه بخش هنجارشکن و تندرو آن، با عشوههای سیاسی خود درباره آمدن یا نیامدن به صحنه انتخابات و یا تحریم کردن یا نکردن انتخابات، قصد مطرح کردن دوباره خود را در فضای سیاسی امروز ایران دارند. در صد و بیستمین شماره هفتهنامه پنجره پرونده حضور اصلاحطلبان در انتخابات مجلس نهم با آثار و گفتارهایی از احمد توکلی، سید شهابالدین طباطبایی، محمدجواد حقشناس و حمیدرضا مقدمفر مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.
آیتالله انصاری شیرازی از جمله روحانیون عالم و فرهیختهای بهحساب میآید که همواره از مطرح شدن گریزان بود. خلوتی داشت برای اندیشیدن و نوشتن و آثار ارزندهای نیز از او به یادگار مانده و بسیاری او را مهمترین شارح ملاهادی سبزواری میشمرند. پرونده سرویس حوزه هفتهنامه پنجره با آثار و گفتارهایی از: سیداحمد خاتمی، داوود صمدی آملی، احمد بحرینی، سیدرضا خسروشاهی، محمدباقر عزیزی، محمدکاظم شمس، علی ربانی گلپایگانی. در صد و بیستمین شماره این نشریه، به زندگی، آثار و آرای آیتالله انصاری شیرازی میپردازد.
بسیاری ملاهادی سبزواری را شارح ملاصدرا میدانند، اما برخی نیز او را شارحی صرف ندانسته و بر این باورند که ملاهادی در کنار شرح و بسط اندیشه ملاصدرا خود نیز صاحب رأی و نظر بوده.
اما هرچه هست بسیاری از بزرگان و صاحبنظران داخلی و خارجی معتقدند که او از بزرگترین متفکران چند سده اخیر فلسفه اسلامی محسوب میشود. سرویس اندیشه پنجره 120 با آثار و گفتارهایی از غلامحسین ابراهیمی دینانی، احمد احمدی، محسن غرویان، قاسم پورحسن، محمدمهدی گرجیان، احمد میانجی و بهرام دلیر، به شکلی مبسوط به آراء و آثار ملاهادی سبزواری پراخته است.
رزمندگان ایرانی در طول هشت سال دفاع مقدس از جمله قربانیان سلاحهای شیمیایی بودند، از همینرو بسیاری از ما درباره سلاحهای شیمیایی و کارکرد مرگبار آن شنیدهایم، اما شاید خیلی از ما ندانیم که این نوع سلاحها از چه زمانی سایه هولناک خود را بر زندگی بشر انداختهاند و با چه انگیزهای ساخته و با چه انگیزهای بهکار گرفته شدهاند و تأثیرات مرگبار آنها چه بوده و بزرگترین قربانیان این سلاحهای مرگبار چه کشورهایی بودهاند. در پنجره 120، پروندهای ویژه تدارک دیده شده است، درباره موزه صلح، موزهای در ضلع شمالی پارک شهر تهران که بازدیدکنندگان را با پیامدهای سلاحهای کشتار جمعی و بهویژه شیمیایی آشنا میسازد. پرونده ویژه «پنجره» با آثار و گفتارهایی از سباء بابایی، احمد زنگیآبادی، دکتر شهریار خاطری، دکتر محمدرضا سروش، محمدتقی پورمقدم و حسن حسنی سعدی به موزه صلح میپردازد و هم به حاشیه و متن استفاده از سلاحهای شیمیایی.
در صفحات برونمرزی صد و بیستمین شماره هفتهنامه پنجره نیز عناوینی چون مالکی و ایران چگونه آمریکاییها را از عراق بیرون انداختند، بازداشت معاون رییسجمهوری عراق، درگذشت رهبر کره شمالی، خشونتهای مصر و درگیری معترضان با نیروهای نظامی و… مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.
در تازهترین شماره پنجره همچنین خواننده بخشهای متنوع خبری و تحلیلی این نشریه، همچون: مجله خبری، فراسو (پنجره ماضیه، اقتراح و…) خواهید بود. صفحات باشگاه اهل قلم این شماره نیز با آثاری از سیدمحمدرضا آقامیری، جواد محدثی، یوسفعلی میرشکاک، دکتر محمددهقان، دکتر احمد رهدار، سعید زیباکلام و سید محمد روحانی را به خوانندگان عرضه کرده است. علاقهمندان پیگیری اخبار انتخابات مجلس نهم نیز همانند هفتههای گذشته میتوانند صفحات ویژه این انتخابات را پیگیری کنند.
صد و بیستمین شماره هفتهنامه پنجره در 84 صفحه و به قیمت 1500 تومان روی پیشخوان روزنامهفروشیهاست.
Sorry. No data so far.