شنبه 24 دسامبر 11 | 21:56

خشم انقلابی یا بازی غربی

آنچه که مشهود است و احدی نیز بر صدق آن شک ندارد اینست که از آمریکا و انگلیس، انتظاری جز دشمنی نباید داشت. تاریخ کشور ما نشان می دهد که در دوران رهبری انگلستان بر جهان، جایی که در امپراطوریشان آفتاب غروب نمی کرد تا امروز که آمریکا ادعای سلطه بر جهان را دارد، هیچ‌گاه ایادی استکبار در راستای پیشرفت هیچ کشوری در جهان گام بر نداشتند.


۱- جان ساورز رئیس سرویس امنیت خارجی انگلیس موسوم به “MI6″ در نشستی مطبوعاتی که در تاریخ صدسال اخیر سرویس جاسوسی انگلیس بی‌سابقه بود، با اشاره به برنامه‌های علمی و فناوری ایران، دیپلماسی را برای توقف این برنامه ناکافی دانسته بود و از لزوم روی آوردن به فعالیت‌های جاسوسی و اطلاعاتی برای مقابله با ایران تاکید کرده بود.ساورز در سخنان خود تاکید کرده بود که نمی‌توان روند فعالیت‌ها و پیشرفت‌های علمی ایران را با تنها با دیپلماسی مرسوم متوقف کرد. ما به عملیات‌های اطلاعاتی و امنیتی نیاز داریم تا در روند دستیابی ایران به فناوری‌های نوین ایجاد مشکل کنیم.”یک ماه از این سخنان گستاخانه که به عقیده‌ی اهل فن در داخل و خارج نظام، به منزله‌ی چراغ سبزی برای گروه‌های تروریستی قلمداد می شد و چه بسا دستوری برای گروه‌های تروریستی وابسته به استکبار بود، نگذشته بود که طرح ترور دو دانشمند هسته‌ای ایران کلید خورد که منجر به شهادت دکتر شهریاری گشت.

۲-در سالگرد شهادت شهید دکتر شهریاری تجمعی مقابل سفارت انگلیس برای محکومیت اقدامات رذیلانه‌ی دولت بریتانیای حقیر ترتیب داده شد و بنا بود تا دانشجویان انقلابی این حرکات شنیع دولتمردان انگلیسی را محکوم کنند اما در این بین اتفاقاتی افتاد که جریان را به سمتی دیگر برد. در صبح این حرکت، سفارت انگلستان طی یک اقدام برنامه‌ریزی شده، اقدام به صدور بیانیه‌ای در محکومیت این حرکت نمود و از نیروی انتظامی خواست تا امنیت کارکنان این جاسوس خانه را تضمین کند و این در حالی بود که به گفته‌ی سفیر لانه روباه پیر، آن‌ها مبادرت به تخلیه‌ی سفارت نمودند و اغلب کارکنانشان را به قلهک فرستادند اما یدا… فوق ایدیهم. دانشجویان انقلابی طی حرکتی موازی با تجمع در مقابل سفارت، به باغ قلهک رفتند و اقدام به بازپس گیری خاک وطن، از چنگال شیطان پس از زمانی بیش از یک قرن نمودند و چه استدلالی بهتر از آن‌که افتخار ما در دوران جنگ‌۸‌ساله آن بود که ذره‌ای از خاکمان را به دشمن ندادیم لیکن بیش از یک قرن است که در وسط تهران، چند ده هکتار زمین را ، روباهی پیر و صد البته مکار که عامل قرن‌ها فلاکت و بدبختی تمام مظلومین جهان بود، تصاحب کرده است و برای باز پس دادن آن نیز توجیهات گوناگونی می آورد. به هر تقدیر قلهک فتح شد و در یک اقدام موازی سفارت انگلستان نیز به دست دانشجویان انقلابی که خونشان از این همه ددمنشی دولت خبیث انگلستان به جوش آمده بود، با یک خروش انقلابی فتح شد. این اصل ماجرا بود و آن‌چه بود که رخ داد لیکن اقداماتی در این بین صورت گرفت که جای سوال‌های زیادی را در ذهن باقی گذاشت. پس از این حرکت، دولت انگلیس، تمام کارکنان سفارت ایران در لندن را به اتفاق خانواده‌هایشان اخراج می کند و از سویی دیگر وزیر امور خارجه این کشور، ایران را تهدید به واکنش پیرامون این موضوع می کند. در این بین اقدامات سایر دول اروپایی چشم نوازی می کند. به عنوان مثال دولت نروژ سفارت خود در تهران را در روز سه‌شنبه تعطیل می کند و سفیر خود را از تهران فرا می خواند. لیکن روزی از این ماجرا می گذرد و سفیر نروژ به تهران بر می گردد و سفارت خانه‌ی این کشور به کار خود ادامه می دهد. از سویی دیگر کارناوالی مضحک توسط تنی چند از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در تهران به راه می افتد. به این صورت که عده‌ای از سفرای کشورهای اروپایی با ماشین‌های دیپلماتیک خود و به شکل قطاری در تهران به راه می افتند و ابتدا به بازدید از باغ قلهک می پردازند و سپس سری به سفارت می زنند تا بلکه مدرکی علیه ایران به دست آورند و این اقدام را در مجامع بین المللی محکوم کنند. در این بین عده‌ای از کشورها نظیر آلمان نیز ابتدا به تهدید پیرامون تعطیلی سفارتشان در تهران می پردازند لیکن بلافاصله سخنانشان را اصلاح می کنند و می گویند که خواستن سفیرشان از تهران تنها برای مشورت پیرامون مسائل جاری بوده است و فعلاً بنای تعطیلی سفارت ندارند. در کنار این موارد معاون وزارت خارجه انگلستان نیز طی اقدامی عجیب در بحبوحه این حرکات و درگیری‌ها اعلام می دارد که ما خواستار پایین تر رفتن سطح روابط با تهران از این حد نیستیم. در این بین اقدامی که بسیار تأمل برانگیز بود این بود که در روز چهارشنبه وزارت خارجه انگلستان رسماً اعلام می دارد که خواهان از سرگیری مناسبات با تهران هستند.

۳-دولت آمریکا و هیلاری کلینتون، به وعده‌ی خود در مصاحبه با شبکه‌های فارسی زبان زودتر از موعد مقرر که حدود یک ماه بعد بود عمل کردند و اقدام به راه اندازی سفارت مجازی نمودند. کیست که نداند پس از انقلاب دوم و تسخیر لانه‌ی جاسوسی شیطان بزرگ در تهران توسط دانشجویان انقلابی و پیرو خط امام، این لانه‌ی روباه پیر بود که اقدام به جاسوسی در کشور و کسب اطلاعات از نظام می کرد و همچنین لیدری جریانات و آشوب‌های گاه و بیگاه مانند ۱۸ تیر ۷۸و فتنه ۸۸ را بر عهده داشت. حال با بروز یک همچین خلاً اطلاعاتی- امنیتی در ایران برای ایادی استکبار، کلید خوردن پروژه‌هایی که جنبه‌ی تبلیغاتیشان بر جنبه‌ی عملیاتیشان می چربد، چندان دور از ذهن نبود. لیکن اینقدر زود دست به کار شدن، اندکی تأمل بر انگیز است. از یک سمت طرح‌های مختلف برای تحریم ایران و وارد سازی فشار بیشتر بر ملت ایران از سوی دول غربی علی الخصوص آمریکا و انگلیس و از سویی دیگر ادعای دوستی با دولت و ملت ایران و نزدیکی هرچه بیشتر به نظام ایران و راه اندازی سفارت مجازی با این بهانه، اندکی شک برانگیز بود.

۴-منابع غربی روز یکشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۰ اعلام کردند یک فروند هواپیمای بدون سرنشین امریکایی در مرزهای شرقی ایران سقوط کرده است. این منابع گفتند این هواپیما از نوع هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) مدل RQ 170 بوده و توسط سیستم پدافندی ایران در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان سرنگون شده است. جالب اینجاست که از خبرگزاری‌های وابسته به استکبار نظیر سی ان ان و صدای آمریکا، شنیده می شود که آمریکایی‌ها مطمئند که این هواپیما، سالم بر خاک ایران نشسته و اطلاعات بدست آمده توسط این هواپیمای جاسوسی اکنون در دست مهندسین ایرانیست و البته خودشان اینگونه ادعا می کنند که نگرانی عمده‌یشان معطوف به این موضوع است که، ایران به تکنولوژی این هواپیمای بدون سرنشین دست نیابد. این بدان معناست که جنگی خاموش، بین ایران و آمریکا، راه افتاده است. که البته در مرحله‌ی اول آمریکا متحمل ضربه‌ی بسیار سنگینی شد.

۵- آنچه که مشهود است و احدی نیز بر صدق آن شک ندارد اینست که از آمریکا و انگلیس، انتظاری جز دشمنی نباید داشت. تاریخ کشور ما نشان می دهد که در دوران رهبری انگلستان بر جهان، جایی که در امپراطوریشان آفتاب غروب نمی کرد تا امروز که آمریکا ادعای سلطه بر جهان را دارد، هیچ‌گاه ایادی استکبار در راستای پیشرفت هیچ کشوری در جهان گام بر نداشتند و همواره خواستار ضعیف نگه داشتن این جوامع بودند. از سویی هواپیمای جاسوسی فوق مدرن به ایران می فرستند و شکست می خورند و فتنه ۸۸ را کلید می زنند و تحریم بانک مرکزی ایران را در برنامه دارند و از سوی دیگر با راه اندازی سفارت مجازی ادعای دوستی با ملت ایران را دارند. از سویی در پی تسخیر لانه روباه، کشورمان را تهدید می کنند و از سویی دیگر کمتر از یک هفته از آن ماجرا خواستار از سرگیری روابط می شوند. آخر رابطه‌ی ما با آنان چه فایده‌ای برایشان دارند. اگر رابطه‌ی ما با آنها برایشان مفید است پس چرا مبادرت به تحریم ما می ورزند. پس هدفشان از رابطه چیزی جز جاسوسی و امثال این کارها نیست. پس ما را از مسدود کردن حساب بزرگان نظام و آقازاده‌هایشان نترسانند چه آنکه این حرکات برآورده سازی آرزوی دیرینه‌ی ما که همان قطع رابطه با انگلیس است را در پی می آورد.

۶-«این نکته را هم اروپا و هم دیگران بدانند اروپا خیال نکند که ما به او احتیاج داریم . ابداً ما به اروپا هیچ احتیاجی نداریم ما کشور خودمان را می‌توانیم بدون اروپا هم اداره کنیم . حالا فرض کنید اگر چهار قلم کالای لوکس و تجملاتی از فلان جا می‌آید نیاید چه اهمیتی دارد . آنچه که مورد نیاز ملت ماست در داخل تولید می‌شود و اگر هم چیزی باشد که ما لازم داشته باشیم خیلی از کشورها هستند که صف کشیده‌اند تا به ما بفروشند چه نیازی به این چند دولت کشور اروپایی است که خیال می‌کنند صاحب دنیا هستند.»

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.