حسن میثمی صبح روز گذشته در جشنواره وبلاگ نویسی افسران جوان جنگ نرم که در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، با بیان اینکه کوچکترین رفتارها در فضای مجازی مورد تحلیل و بررسی قرار میگیرد، تصریح کرد: وبلاگرها از اظهار نظر در هر زمینهای که تخصص ندارند، اجتناب کنند.
مدیر پایگاه خبری وبلاگ نیوز گفت: یکی از نقاط مورد هدف در جنگ نرم فضای مجازی است، بنابراین آنلاین بودن، داشتن بصیرت، قرار گرفتن در جریانات روز، اظهار نظر نکردن در هر زمینهای و منتظر کمکهای دولتی نبودن از مهمترین موارد قابل توجه در این زمینه است.
میثمی در خصوص داشتن بصیرت در فضای مجازی ابراز داشت: از آنجا که یک وبلاگ نویس صاحب رسانه است، داشتن بصیرت در جهت انتقال درست اخبار به مردم نقش حیاتی و مهمی را ایفا میکند.
وی سادهترین و قدیمیترین کار یک وبلاگ نویس در فضای مجازی را نوشتن وبلاگ خواند و گفت: اهمیت نگهداری و به روز کردن یک وبلاگ بیشتر از نوشتن آن است.
این مدرس سایبری تصریح کرد: جایگاه وبلاگ نویسی در کشور قبل از انتخابات سال ۸۸ به صورت جدی دنبال نمیشد و مورد سو استفاده دشمنان نظام بود، اما پس از انتخابات ریاست جمهوری فضای وبلاگ نویسی از یک فضای مردمی برخوردار شد.
میثمی با بیان اینکه ۱۳۰سرویس دهنده وبلاگ در جهان وجود دارد، اظهار داشت: تنها آن دسته از سرویس دهندهها مناسبند که امنیت اطلاعات را تضمین میکنند و در این راستا سرویسهایی از قبیل بلاگ فا، میهن بلاگ، پرشین بلاگ، بلاگ اسکای و پارس بلاگ از جمله وبلاگهای برتر بشمار میآیند.
وی با اشاره به اظهار نظرهای کارشناسان غربی در خصوص فضای مجازی در ایران افزود: کارشناسان غربی معتقدند که تنوع عمیقی در بین وبلاگهای ایرانی مشاهده میشود که این نشان دهنده یک فرهنگ بسیار متنوع در عرصه وبلاگ نویسی در ایران است.
مدیر پایگاه خبری وبلاگ نیوز ادامه داد: از آنجایی که فضای مجازی به عنوان فضای ارتباطات مطرح است، بنابراین از تعامل و مراودت جنسیتها باید پرهیز شود، زیرا این ارتباطات اگر به طور مداوم باشد آفتهای زیادی را به دنبال خواهد داشت؛ در این راستا نمونههای بسیاری از تشکلهای قوی که بر اثر اختلاطات، نابود شدهاند نشانده این موضوع مهم است.
میثمی با بیان اینکه شبکه داخلی و خارجی به عنوان دو شبکه مهم اجتماعی در فضای مجازی است، گفت: امینت اطلاعات در شبکه اجتماعی در داخل کشور بالاتر از خارج است و کلوب و افسران، دو نمونه شبکه اجتماعی در داخل کشور هستند.
وی تنها مزیت شبکههای اجتماعی خارج از کشور را در بعد بین المللی آن قلمداد کرد و گفت: گوگل پلاس، فیس بوک، توییتر و یوتیوب از نمونههای شبکه اجتماعی خارجی است.
Sorry. No data so far.