یکشنبه 08 ژانویه 12 | 09:00

بازخوانی مطالبات رهبری از حوزه در دوماهنامه «خط»

چهارمين شماره دوماهنامه علمي فرهنگي «خط» با عنوان «بيعت مهر»، به همت «خانه طلاب جوان» منتشر شد. اين شماره، ويژه نامه اي است که به بازخواني تحليليِ مطالبات رهبري از حوزه در سفر به قم، اختصاص دارد. ويژه نامه خط متشکل از 11 پرونده با موضوعاتي شامل حوزه و قرآن؛ حوزه و نظام اسلامي؛ حوزه و نيازهاي جهاني؛ حوزه و حرکتها و احساسات انقلابي؛ حوزه و اخلاق و تهذيب نفس؛ حوزه و هنر؛ حوزه و علوم انساني؛ حوزه و فلسفه؛ حوزه و آموزش و پرورش؛ حوزه هاي علميه خواهران و بازخواني تحليلي از ديدار رهبر با نخبگان حوزه است.


چهارمين شماره دوماهنامه علمي فرهنگي «خط» با عنوان «بيعت مهر»، به همت «خانه طلاب جوان» منتشر شد. اين شماره، ويژه نامه اي است که به بازخواني تحليليِ مطالبات رهبري از حوزه در سفر به قم، اختصاص دارد.

ويژه نامه خط متشکل از 11 پرونده با موضوعاتي شامل حوزه و قرآن؛ حوزه و نظام اسلامي؛ حوزه و نيازهاي جهاني؛ حوزه و حرکتها و احساسات انقلابي؛ حوزه و اخلاق و تهذيب نفس؛ حوزه و هنر؛ حوزه و علوم انساني؛ حوزه و فلسفه؛ حوزه و آموزش و پرورش؛ حوزه هاي علميه خواهران و بازخواني تحليلي از ديدار رهبر با نخبگان حوزه است.

برخي از عناوين مطالب اين شماره «دلدادگي به عالم معنا، در حوزه، اساس کار است»؛ «حوزه علميه بايد حيات طيبه داشته باشد»؛ «در تربيت معنوي طلاب جوان، عقب هستيم»؛ «انزواي قرآن در حوزه ‏هاي علميه، به ما تنگ‏ نظري خواهد داد»؛ «بيست سال است که قرار است چشم انداز بيست ساله بنويسيم!»؛ «اگر بخواهيم احساسات انقلابي در حوزه بماند، بايد طلاب انقلابي، خوب درس بخوانند»؛ «اگر طلبه اي روحيه انقلابي نداشت، بايد در طلبه بودن خودش تجديد نظر کند»؛ «يکي از مهمترين اهداف سفر رهبري، کارآمدسازي رابطه حوزه و نظام بود»؛ «امروز دنيا از ما خميني مي خواهد، نصرالله مي خواهد.» مي باشند

در بخشي از سرمقاله اين شماره با عنوان «خواب حوزوي و بيداري اسلامي» آمده است:

«حالت تلخي است اين آماده نبودن؛ اينکه وقت انجام وظيفه اي بگذرد در حالي که تو هنوز مهياي آن نباشي.

کامم تلخ مي ‏شود؛ ياد فرصتهاي گذشته و کارهاي معطل و روي زمين مانده مي افتم.

اين حس تلخ، مرا به صبحگاه پنجشنبه 29 مهر 89 مي‏ برد؛ به شبستان امام؛ ديدار حوزويان با رهبر.

جملات آقا روي دوشم سنگيني مي کند: «قم قلب فعال و متحركى است كه مي تواند و مي بايد خون معرفت و بصيرت و بيدارى و آگاهى را در سرتاسر پيكر امت اسلامى پمپاژ كند»؛ «حركت حوزه هاى علميه، بى طرف نماندن حوزه هاى علميه در قبال حوادث جهانى، در قبال مسائل چالشىِ ملى و بين المللى، يك ضرورتى است كه نمي شود از آن غافل شد»؛ «امروز حوزه نبايد در دنيا غائب باشد»؛ «حوزه هاى علميه نمي توانند بى تفاوت بمانند»

ولي ما توانستيم بي تفاوت بمانيم و نمي دانستيم قرار است چند ماه ديگر، امواج بيداري اسلامي به سر و صورت ما سيلي بزند و ما را از خواب بي تفاوتي بيدار کند. اما او مي دانست و آمد که زودتر از حادثه، ما را بيدار کند. مي خواست ما را مهياي اين نقطه عطف تاريخي کند. مي خواست در عرصه جهاني، غائب و منفعل نباشيم.

آري! باز وقت عمل رسيد و ما آماده نبوديم.

اما او آماده بود و يک تنه وارد ميدان شد.»

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به وبلاگ اين نشريه به نشاني khat-magazine.blogfa.com مراجعه فرمايند.

برچسب‌ها: ،

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.