چهارشنبه 11 ژانویه 12 | 10:45

معاون بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز ترور شد

صبح امروز، در پی انفجار یک بمب مغناطیسی کارگذاشته شده در یک خودرو، در خیابان سیدخندان تهران، یکی از دانشمندان هسته‌ای کشورمان به شهادت رسید.


به گزارش تریبون مستضعفین در انفجاری که صبح امروز در خیابان سیدخندان اتفاق افتاد یکی از فعالان هسته‌ای کشورمان به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس این انفجار که ساعت ۸:۳۰ صبح امروز در خیابان سید خندان تهران ابتدای خیابان گل‌نبی رخ داد، ناشی از بمبی مغناطیسی بوده است که توسط یک موتورسوار به  خودروی پژوی ۴۰۵ چسبانده شد.

 طبق گزارش خبرگزاری ‌ها در این انفجار یکی از سه سرنشین خودرو کشته شد که هویت وی «مصطفی احمدی روشن» دانش‌آموخته و استاد دانشگاه صنعتی شریف معرفی شده است. هم ‌چنین دو سرنشین دیگر خودرو نیز به شدت زخمی شده اند که طبق گزارش خبرگزاری فارس به گفته‌ی حسن عباسی، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران، به بیمارستان‌های ایرانمهر و رسالت منتقل شده اند.

صفرعلی براتلو دبیر شورای تأمین استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان این که بمب مغناطیسی به کار رفته در این ترور مشابه بمب‌هایی است که صهیونیست‌ها در ترور دانشمندان هسته‌ای ما به کار برده‌اند گفت:  به نظر می‌رسد در آستانه انتخابات تلاش صهیونیست‌ها این است که فضا را امنیتی کنند تا کاهش مشارکت صورت گیرد.

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی نایب رئیس‌ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز ضمن گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس با بیان اینکه امنیتی کردن فضای انتخابات مجلس نهم از برنامه‌ رسما اعلام شده دشمن بوده است، گفت: دشمن می‌خواهد فضای انتخابات را برای کاهش مشارکت مردمی، امنیتی کند و این اقدام نشان از عملیاتی کردن توطئه‌های دشمن برای انتخابات بوده است.

هیچ‌کدام از این دو نماینده در تحلیلشان از انگیزه‌های ترور صبح امروز، اشاره‌ای به برنامه‌ی غرب و رژیم صهیونیستی برای اختلال در فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان نکردند.

به گفته‌ی خبرگزاری فارس عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جلسه‌ ویژه‌ای برای بررسی این حادثه تروریستی با حضور مسئولان امنیتی برگزار می‌کند.

هم چنین سیدعباس موسوی از همکاران شهید احمدی‌روشن‌ به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: مصطفی احمدی‌روشن‌ ورودی سال 77 مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف بوده ‌که در سال 81_82 از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده است.

وی افزود: شهید احمدی روشن در یک پروژه مشترک در خصوص ساخت غشا‌های پلیمری برای جداسازی گاز فعالیت می‌کرده است و در آن زمان بنده دانشجوی کارشناسی ارشد بودم که آقای احمدی‌روشن نیز به عنوان دانشجوی کارشناسی رشته نفت با بنده و آقای روستاآزاد همکاری می‌کرد.

این انفجار در حالی در سالگرد ترور شهید استاد علی‌محمدی دانشمند هسته‌ای کشورمان روی‌ داد، که چند ماه پیش نیز انفجار مهیب دیگری در زاغه‌ی مهمات سپاه باعث شهادت سردار طهرانی مقدم و جمعی از همکاران وی در جهاد خودکفایی سپاه پاسداران شد.

گفتنی‌ است روز گذشته هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه‌ی امریکا از جمهوری اسلامی ایران خواسته بود که «غنی‌سازی اورانیوم را فوراً متوقف کند.» هم‌چنین شورای روابط خارجی امریکا در گزارشی که از روز گذشته روی پایگاه اینترنتی این نهاد قابل دسترسی است ضمن بررسی وضعیت فعالیت‌های هسته‌ای ایران بیان می‌کند که اوباما برای «حمله به ایران» به چه اطلاعاتی نیاز دارد و در این باره مسائلی را مورد سوال قرار می‌دهد.

برخی منابع غیر رسمی از مدیریت شهید احمدی روشن بر یکی از بخش‌های سایت هسته‌ای نطنز اصفهان خبر داده‌اند.

 

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.