چهارشنبه 25 ژانویه 12 | 19:37

آیا ایران واقعاً این اندازه توان تجاوز دارد؟

مجتبی زارعی

ایران آنقدر قدرتمند نیست که تهدیدی برای ابرقدرت‌ها باشد، آنقدر هم ضعیف نیست که با تحریم و تهدیدها پا پس بکشد. خلاصه‌اش، ایران آن چیزی نیست که در رسانه‌هایی مثل بی‌بی سی فارسی دیده می‌شود.


تریبون مستضعفین- مجتبی زارعی

لطفا به این جمله دقت کنید: «ایران که دشمن اصلی آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی است به صورت بالقوه می‌تواند تمام این قدرت‌ها را به یک درگیری گسترده در منطقه بکشاند.»

حدس می‌زنید این جمله در کدام یک از رسانه‌های «معتبر» فارسی زبان منتشر شده است؟ اگر فکر می‌کنید ادبیات آن با ذات خودزرنگ پندار انگلیسی‌ها همخوانی دارد درست حدس زده‌اید؛ بی‌بی سی فارسی!

آمریکا افسانه دست نیافتنی میلیتاریسم، اسرائیل یک قدرت اتمی، و عربستان بزرگ‌ترین خریدار سلاح‌های غربی است. با این‌حال ایران به تنهایی اصلی ترین دشمن این محور متحد و قدرتمند به شمار می‌آید! اما بی‌بی سی فارسی پر است از اخبار انزوای ایران، یا تأثیر تحریم‌ها بر اقتصاد ضعیفش، در بی‌بی سی فارسی حتی پاسخ نظامیان ایرانی به تهدیدهای غربی هم با لحنی خاص و قابل ابهام و تردید منعکس می‌شود.

بنابراین تناقض واضحی به چشم می خورد؛ سیاه نمایی از کشوری که دشمنی می‌کند و جنگ می‌خواهد، و «بالقوه می‌تواند» چنین کند، و تبلیغ دائمی از ضعف نظامی، و انزوای سیاسی و اقتصادی‌‌ همان کشور. اما ایران آنقدر قدرتمند نیست که تهدیدی برای ابرقدرت‌ها باشد، آنقدر هم ضعیف نیست که با تحریم و تهدیدها پا پس بکشد. خلاصه‌اش، ایران آن چیزی نیست که در رسانه‌هایی مثل بی‌بی سی فارسی دیده می‌شود.

در واقعیت وضعیت کاملا برعکس است! اگر آمریکا کاری به کار ایران نداشته باشد ایران نه می‌خواهد و نه می‌تواند که علیه‌اش دشمنی کند، عربستان و اسرائیل هم اگر سرشان به کار خودشان باشد ایران هرگز به آن‌ها تجاوز نظامی نخواهد کرد (خودشان متلاشی خواهند شد)، این آن‌ها هستند که علیه ایران دشمنی می‌کنند و گزینه نظامی را همیشه به عنوان یک راه حل نهایی یا ابزاری برای فرافکنی مشکلات خودشان زیر سر داشته‌اند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.