نخستین اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی صبح امروز (یکشنبه) با حضور «محمود احمدینژاد» رییس جمهوری، «علی اکبر ولایتی» دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی، جمعی از اندیشمندان و متفکران جهان اسلام و بیش از ۱۲۰۰جوان ایرانی و خارجی در تهران آغاز به کار کرد.
در مراسم افتتاحیه این اجلاس احمدینژاد رییس جمهوری، ولایتی مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی، «ابراهیم جعفری» نخست وزیر سابق عراق و «رمضان عبدالله» دبیرکل جنبش جهاد فلسطین و شخصیتهایی از کشورهای دیگر تا کنون سخنرانی کردهاند.
«محمود احمدینژاد» در این همایش در سالن همایشهای بین المللی برج میلاد تهران، موضوع این نشست را بسیار مهم و تاریخ ساز عنوان کرد و خطاب به جوانان جهان اسلام گفت: با همدلی، هم اندیشی و با عزم مشترک، فردایی زیباتر و انسانیتر برای جامعه بشری رقم بزنید.
رییس جمهوری در ادامه با ابرازخوشحالی از حضور در جمع جوانان مومن، آرمانی و انقلابی از سراسر جهان، به تبیین اهمیت بیداری اسلامی از منظر آفرینش و غایت خلق انسان پرداخت و تاکید کرد: ما مدعی حقوق همه انسانها هستیم.
احمدینژاد درباره وضعیت حاکم بر آمریکا و اروپا گفت: این کشورها که مدعی دموکراسی و عدالت در جهان هستند، آیا خود از دموکراسی و آزادی برخورداند که میخواهند آن را به ما هدیه دهند؟
وی این پرسش را مطرح کرد که در کدام بخش از آمریکا آزادی وجود دارد در حالی که سالهاست فقط دو حزب در این کشور ۳۰۰ میلیون نفری حکمرانی میکنند.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: این دو حزب نیز عروسک خیمه شب بازی بیش نیستند و هرکسی که بر قدرت حاکم میشود از پشت صحنه که صهیونیستها هستند، دستور میگیرد.
احمدینژاد تصریح کرد که عاملان این دو حزب در آمریکا همان نقشهها و برنامههای قبلی را با شعارها دیگر دنبال میکنند.
وی افزود: در حالی که هر یک از دو حزب در آمریکا برای انتخابات میلیونها دلار هزینه میکنند، با توجه به این مسایل این پرسش مطرح میشود که آیا دموکراسی و آزادی وجود دارد؟
توصیه به کشورهای منطقه
رییس جمهوری در ادامه با طرح این پرسش که «در کجای اروپا دموکراسی و آزادی وجود دارد؟» گفت: مردم اروپا برای آنکه اعلام کنند که از حاکمان خود ناراضی هستند و آنها را قبول ندارند چه باید بکنند و به چه کسی پناه ببرند.
احمدینژاد با بیان اینکه «آیا در اروپا فریادرسی هست؟»، تمام بازیهای سیاسی در این قاره را بازی قدرت و سیاست نام برد و گفت: حاکمان اروپایی چگونه میخواهند به مردم خود آزادی و عدالت بدهند؟
وی خطاب به کشورهای منطقه هشدار داد که نباید فریب بزرگ حاکمان غربی را بخورند و باید هوشیار باشند.
دولتهای استکباری فقر، کینه، اختلاف و خودخواهی را بر ملتها تحمیل کردند
رییس جمهوری اسلامی ایران در ادامه با طرح این پرسش که جنگ و ایجاد فاصله طبقاتی و کشتار در جهان برای چیست، هزینه ۱۲۰۰ میلیارد دلاری تولید سلاح در غرب طی سال گذشته میلادی را یادآور شد.
احمدینژاد گفت: تمام این مسایل فقط برای کشتار انسانها است.
وی، دلیل وضعیت کنونی جهان را حاکمیت انسانهای ناصالح، برتری طلب و خودخواه و مستکبر عنوان کرد و افزود: دولتها و انسانهای مستکبر در طول تاریخ اجازه ندادند که عدالت، آزادی، عشق و توحید در جهان مستقر شود.
رییس قوه مجریه، ریشه همه مشکلات جامعه بشری در طول تاریخ را حاکمیت انسانهای ناصالح و قدرت طلب دانست و گفت: این انسانها در برابر پیامبران عالم، قد علم کردند و ملتها را به سلطه کشیدند.
احمدینژاد با یادآوری مشکلات و وضعیت کنونی دنیا تصریح کرد: قدرتهای سلطه گر ۴۰۰ سال در جهان برده داری کردند که عملی بسیار زشت و ضد بشری آن هم برای تامین و تثبیت رفاه و آبادانی خود است.
وی با بیان اینکه دولتهای استکباری فقر، کینه، اختلاف و خودخواهی را بر ملتها تحمیل کردند، افزود: این قدرتها طی دورههای مختلف رنگ عوض کرده و با تغییر شعار به دنبال اهداف دوران استعماری خود هستند.
رییس جمهوری ادامه داد: وقتی قیامهای آزادی بخش و استقلال طلب در کشورها اوج گرفت، دولتهای استکباری چهره و رنگ عوض کرد و امروز با شعار دمکراسی و آزادی و دفاع از حقوق بشر همان اهداف برده داری و استعماری را دنبال میکنند.
احمدینژاد به چگونگی ایجاد رژیم صهیونیستی در منطقه خاورمیانه اشاره و این پرسش را مطرح کرد که چه کسانی این رژیم را در خاورمیانه به ملتها تحمیل کردند؟
وی افزود: آنها با ایجاد دو جنگ جهانی اول و بویژه دوم، مقدمه ایجاد این رژیم را در منطقه خاورمیانه فراهم کردند در حالی که جنگ جهانی دوم میان اروپاییها بود و مردم منطقه خاورمیانه نقشی در این جنگها نداشتند.
وی به نقش صهیونیستها در این زمینه اشاره کرد و گفت: آمریکا برای تسلط بر جهان، مسلمانان و مردم منطقه خاورمیانه این رژیم را ایجاد کرد.
وی، هدف دیگر از ایجاد رژیم صهیونیستی را تسلط بر خاورمیانه، نفت منطقه و همچنین مقابله با خیزشهای مردمی و انقلابی مردم خاورمیانه که خاستگاه همه انبیاء الهی است، برشمرد.
رییس دولت دهم، حمایتهای خاص غرب از رژیم صهیونیستی را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: در حالی که در اروپا توهین به خداوند و حضرت مسیح آزاد است اما پرسش درباره ماهیت رژیم صهیونیستی با زندان و شکنجه همراه است.
احمدینژاد با یادآوری ماجرای دیدار یک مقام ایرانی با رییس جمهوری یک کشور بزرگ اروپایی اظهار داشت: رییس جمهوری این کشور اروپایی که این روزها علیه کشورهای منطقه و ایران نقش فعالی دارد، در گفتوگوی خصوصی با مقام ایرانی پرسیده بود که چرا ایران علیه رژیم صهیونیستی سخن میگوید.
وی افزود: این مقام اروپایی مدعی قدرت و مدیریت، در این گفتوگو اعلام کرده بود که «شما هرچه میخواهید به روسای دولتهای اروپایی بگویید اما حرفی علیه رژیم صهیونیستی نزنید زیرا وقتی علیه آنها سخن میگویید، ما شرمنده آنها میشویم».
رییس جمهوری با تاکید مجدد بر اینکه ریشه همه مشکلات مردم منطقه در نتیجه وجود رژیم صهیونیستی و مستکبران و نظام سلطه است، گفت: ۱۰۰ سال پیش عدهای دچار اشتباه شدند و غربیها را برای تسلط بر منطقه خاورمیانه همراهی کردند.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود، ریشه وجود حاکمان دیکتاتور در منطقه را دخالت نظام سلطه و رژیم صهیونیستی دانست و این پرسش را مطرح کرد که چه کسانی از دیکتاتورها حمایت و آنها مسلح کرده و در برابر اراده ملتها قرار دادهاند؟
وی، اصل رژیم صهیونیستی را ضد کرامت انسانی و توهین به ملتها دانست و اظهارداشت: اکنون منطقه خاورمیانه و جهان شاهد انقلابهای مردمی است.
وی با طرح این پرسش که معیار سنجش صداقت سیاستمدران چیست، گفت: بسیاری از کشورها ادعای انقلابی و آزادی خواهی و طرفداری از دمکراسی را دارند اما علاوه بر پاکی و ایمان، معیار اصلی در این زمینه آن است که فرد یا گروه باید به طور اصولی با استقرار رژیم صهیونیستی در منطقه و همچنین سلطه آمریکا و متحدان او مخالف باشد.
رییس قوه مجریه با تاکید بر اینکه دمکراسی، آزادی و عدالت فقط با دلهای مومن و پاک و اراده انسانهای آزاد محقق میشود، خاطرنشان کرد که دمکراسی از لوله تفنگ آمریکا بیرون نمیآید.
احمدینژاد، نتیجه دمکراسی آمریکایی را چیزی جز فقر و حقارت بر ملتها ندانست و گفت: مگر آمریکاییها از دمکراسی و آزادی برخوردارند که میخواهند آن را به ملت ایران هدیه دهند؟
وی به اقدامات آمریکا در منطقه از جمله فروش گسترده سلاح به برخی کشورها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته میلادی آمریکا فقط به یک کشور منطقه ۶۰ میلیارد دلار سلاح فروخت.
رییس جمهوری افزود: آیا این سلاحها برای آزادی و دمکراسی است یا برای کشتار و جنگ و ایجاد اختلاف در منطقه است؟
احمدینژاد، عدالت، آزادی و دمکراسی را حق همه ملتها در سراسر جهان دانست و بار دیگر تاکید کرد که عدالت و دمکراسی در سایه سلاحهای آمریکایی و اروپایی محقق نمیشود.
دیکتاتورهایی که خواهان انتخابات و دمکراسی در کشور سوریه هستند
وی در ادامه سخنان خود به وضعیت برخی کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: یکی از صحنههای مضحک و بسیار تلخ در منطقه آن است که برخی کشورهای منطقه که در فرهنگ آنها دمکراسی و انتخابات معنایی ندارد، دور هم جمع شده و برای دیگران فرمان دمکراسی و آزادی صادر میکنند.
رییس جمهوری با بیان اینکه پیش از این نیز بارها اعلام کرده که غرب به دنبال ایجاد اختلاف و درگیری در منطقه خاورمیانه است، افزود: هدف آنها نجات رژیم صهیونیستی است از این رو همه باید هوشیار باشند زیرا میخواهند اختلاف مذهبی و نژادی ایجاد کرده تا از این طریق کشوری را از سوی کشور دیگر در منطقه، هدف قرار دهند.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: به برخی از سران کشورهای منطقه اعلام کردم که میخواهند به دست شما سوریه را بزنند و بعد از آن نوبت خود شما است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: پیش از انقلاب اسلامی ایران، حکومتی خشن و ضد مردمی وابسته به آمریکا بود که در آن انتخاب و آزادی وجود نداشت و زندانها از انسانهای آزادی خواه پر شده بود.
رییس جمهوری با بیان اینکه پاسخ مطالبات مردم در دوران پیش از انقلاب چیزی جز گلوله و مسلسل نبود، افزود: شاه مورد حمایت مطلق آمریکا و سران کشورهای اصلی اروپا قرار داشت به طوری که حتی به او انرژی اتمی میخواستند، بدهند.
احمدینژاد با یادآوری برخی کشتارهای نظام شاهنشاهی در قیام مردمی ملت ایران گفت: درحالی که در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ هزاران نفر از مردم تهران از سوی نظام شاهنشاهی به شهادت رسیدند، آمریکا و سردمداران اروپایی تا روز آخر از او حمایت کردند.
وی افزود: اما از روی که ملت ایران آزادی و دمکراسی و انتخابات را به دست آورد تاکنون قدرتهای استکباری در منطقه در مقابل جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتهاند؛ زیرا آنها ضد آزادی، استقلال و عدالت هستند.
تحقق عدالت و آزادی در سایه توحید و عشق به انسانها
رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود در نخستین اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی از عدالت و آزادی به عنوان مهمترین عوامل در سعادت انسان نام برد.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، دین نازل شده از سوی خداوند متعال را دینی واحد و از این منظر، پیامبران الهی را مسلمان خواند و عرضه دین کامل از سوی حضرت محمد مصطفی (ص) پیامبر گرامی اسلام را یادآور شد.
احمدینژاد، عدالت را پایه حرکت انسان و جامعه انسانی در مسیر تعالی به قلههای کمال توصیف کرد و گفت: اگر عدالت نباشد حقیقت انسانها خواهد مرد و استعدادهای الهی انسانها فرصت شکوفایی پیدا نخواهد کرد.
وی، تلاش پیامبران الهی در راستای برافراشتن پرچم عدالت را یادآور شد و تاکید کرد: عدالت، نخستین قدم و سکوی اول برای پرواز انسان به اوج ملکوت است.
رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه، آزادی را همزاد ارزشهای الهی دانست و گفت: عدالت و آزادی به عنوان دو هدیه بزرگ خداوند به بشریت در سایه توحید و یگانه پرستی و عشق و محبت به انسانها مستقر و محقق خواهد شد.
احمدینژاد همه ارزشهای الهی را در سایه دین قابل تحقق و تعریف دانست و افزود: در هر نقطه عالم اگر کسی حقیقتا به دنبال عدالت باشد عمل او یک عمل دینی و اسلامی است و هر کسی برای خدا در مسیر استقرار عدالت و آزادی انسانها بکوشد، عمل او نیز دینی و اسلامی و مجاهدت محسوب میشود.
وی مرزبندیهای کنونی در جهان را از ناحیه مستکبران دانست و تاکید کرد: خدای متعال همه انسانها را بر فطرت واحدی خلق کرده است و همه انسانها به دنبال عدالت، کرامت و سعادت هستند.
رییس جمهوری، حاکمیت عدالت را نیازمند انسانهای صالح و عادل و استقرار یک حکومت جهانی عنوان کرد و گفت: امکان ندارد که ملتی دور خود را دیوار بکشد و عدالت و آزادی را به معنای واقعی مستقر کند چرا که مراکز قدرت جهانی و قوانین و مناسبات طراحی شده از سوی آنها اجازه این کار را نخواهد داد، چرا که همه ملتها متاثر از مراکز قدرت جهانی هستند.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: عدالت زمانی مستقر خواهد شد که مدیریت جهان در اختیار انسانهای عادل و صالح باشد و خداوند متعال این نیاز بشر را پاسخ داده است و همه پیامبران الهی وعده دادهاند که روزی عدالت و آزادی در سایه توحید و عشق در جهان مستقر خواهد شد و همه پیامبران مقدمه این حقیقت هستند.
وی تاکید کرد: کسی باید مدیریت جهان را برعهده داشته باشد که عادل مطلق و از عینیت و کمال عدالت برخوردار باشد، کسی که از ناحیه خداوند است و پیامبر عزیز اسلام (ص) و سایر پیامبران آن مدیر جهانی را به ما معرفی کردهاند.
وی ادامه داد: این مدیر جهانی کسی نیست جز فرزندی از فرزندان پیامبر اسلام (ص) و او خواهد آمد و جهان را سرشار از عدالت خواهد کرد.
اندیشه سرمایه داری غربی در سراشیبی سقوط است
احمدینژاد در ادامه زوال مکاتبی چون مارکسیسم و اومانیسم را یادآور شد و گفت: اندیشه سرمایه داری غرب نیز با وجود سر و صداهای زیاد و فریادهای دلخراش در سراشیبی سقوط است و از این رو، باید به فکر اندیشه و نظام جایگزین که جهان را سرشار از عشق و عدالت کند، باشیم.
وی در جمع جوانان گردهم آمده از سراسر جهان، حکومت موعود (عج) را بهترین گزینه برای مدیریت جهان یاد کرد و گفت: حکومت موعود، هدیه خداوند به همه بشریت و فصل مشترک همه انسانها و متعلق به همه آنها است.
Sorry. No data so far.