شنبه 19 ژوئن 10 | 11:42

رفتار هاشمی رفسنجانی در خور لطف مقام معظم رهبری نبود

رهبر انقلاب در آن خطبه ها به کسانی که فکر می کردند با فشار و کشاندن هواداران خود در خیابان ها نظام را وادار به عقب نشینی می کنند اتمام حجت کردند… رویکرد رهبری در مورد طرفین مناظره، متعادل بود به این دلیل که یکی از بحث هایی که به نظر می رسید در ایجاد اغتشاشات حداقل به عنوان یک بهانه به آن متوسل شده بودند همین موضوع بود و ایشان در آن خطبه ها اشکالی که به دو طرف مناظره یعنی احمدی نژاد و موسوی مطرح بود را یادآور شدند و نقد خود را نسبت به این نوع رفتارها در مناظره به صراحت اعلام کردند، ضمن اینکه اصل مناظره را تایید و خواستار ادامه آن شدند.


مهدی فضائلی عضو انجمن روزنامه نگاران مسلمان در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص سالروز خطبه تاریخی رهبر معظم انقلاب در 29 خرداد 88 اظهار داشت: اگر بازگشتی به حوادث سال گذشته به خصوص از روز 22 خرداد به بعد داشته باشیم اهمیت خطبه های رهبری را بیشتر درک می کنیم و مسائلی که بعد از این خطبه ها پیش آمد اگر مورد توجه قرار بگیرد در فرمایشات ایشان در خطبه ها نکات مهمی حتی در رابطه به مسائل بعد از آن به چشم می خورد.

وی افزود: مجموع رویکردی که رهبر انقلاب در بعد از حوادث انتخابات داشتند این بود که ضمن طرح بعضی از اشکالاتی که به طرفین ماجرا به خصوص در موضوع مناظره بود، طرفی را که در چارچوب قانونی رفتار نکرد و اعتراضات خود را در یک اقدام غیرقانونی به صحنه خیابان ها کشاند را به چارچوب قانون بازگرداند.

عضو انجمن روزنامه نگاران مسلمان ادامه داد: رهبر انقلاب در آن خطبه ها به کسانی که فکر می کردند با فشار و کشاندن هواداران خود در خیابان ها و ایجاد اغتشاش نظام را وادار به عقب نشینی می کنند اتمام حجت کردند و به صراحت اعلام نمودند چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

فضائلی خاطر نشان کرد: رویکرد رهبری در مورد طرفین مناظره، متعادل بود به این دلیل که یکی از بحث هایی که به نظر می رسید در ایجاد اغتشاشات حداقل به عنوان یک بهانه به آن متوسل شده بودند همین موضوع بود و ایشان در آن خطبه ها اشکالی که به دو طرف مناظره یعنی احمدی نژاد و موسوی مطرح بود را یادآور شدند و نقد خود را نسبت به این نوع رفتارها در مناظره به صراحت اعلام کردند، ضمن اینکه اصل مناظره را تایید و خواستار ادامه آن شدند.

فضائلی در بخش دیگری اظهار داشت: یکی دیگر از فرازهایی که در خطبه ها وجود داشت دلجویی رهبری از کسانی است که شاید در جریان مناظره گلایه هایی داشتند که ازجمله آنها هاشمی و ناطق نوری بودند که رهبری با یادآوری تلاش ها و خدمات آنها این مسئله را برطرف کردند هرچند به اعتقاد من رفتار این دو نفر به رقم لطف و بزرگی آقا درخور لطف نبود و انتظار از این افراد بیشتر بود و انتظار می رفت که بعد از آن قضایا همراهی بیشتری را با رهبر انقلاب داشته باشند، اما ما این فاصله گرفتن را به صراحت دیدیم.

عضو انجمن روزنامه نگاران مسلمان ادامه داد: البته در ماه های بعد از آن مثلا در بحث عاشورا موضع گیری هایی شد ولی حوادث زیادی از خطبه مقام معظم رهبری تا عاشورا افتاد تا برخی از این آقایان مواضع آشکاری را اتخاذ کردند.

وی در خصوص رفتار جریان فتنه خاطر نشان کرد: شاید مهمترین عاملی که باعث شد حوادث سال گذشته بوجود بیاید قانون گریزی و خودمحوری بود که در میان جریانی که در انتخابات بازنده شده بودند وجود داشت.

فضائلی گفت: تمام تاکیدات رهبر انقلاب و دلسوزان نظام به این افراد این بود که باید محوریت قانون را پذیرفت و در آن چارچوب حرکت کرد، اما متاسفانه ما دیدیم که بی اعتنایی به قانون اساسی و قوانین عادی کشور صورت گرفت و آن جریان مواضع خود را محور دانستند و به صورت لجوجانه ای از آن دفاع و بر آن اصرار ورزیدند و مجموع اتفاقاتی که افتاد از چنین جایی شروع شد.

فضائلی تاکید کرد: اصل ادعای آنها یک دروغ بزرگ بود و خودشان می دانستند این یک ادعای واهی بیش نیست و نظام تمام تلاش خود را برای کسانی که احتمال می رفت شاید واقعا فکر می کنند تخلفاتی صورت گرفته انجام داد.

وی ادامه داد: شورای نگهبان درخواست کرد دوره بررسی خود را در رابطه با شمارش آراء طولانی تر کند و رهبر انقلاب با استفاده از اختیارات رهبری خود این اجازه را به شورای نگهبان داد و شورای نگهبان شورای ویژه ای تشکیل داد که بخشی از دلسوزان و چهره هایی که برای اکثریت مردم مشخص بودند و مردم می دانستند آنها حاضر نیستند آخرت خود را به دنیای دیگران بفروشند وارد عمل شدند ولی دیدیم هیچ انعطافی از طرف مقابل صورت نگرفت و همان لجاجت و خودمحوری ادامه پیدا کرد تا مجموع اتفاقات ناگهانی سال گذشته یکی پس از دیگری بروز کند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.