پنج‌شنبه 16 فوریه 12 | 10:24

چشمتان را باز کنید؛ ایران امروز ۹۰۰۰ سانتریفیوژ دارد

رئیس جمهور کشورمان خطاب به قدرت‌های زورگو گفت: روزی مذاکره کنندگان ما می‌گفتند اجازه دهید 4 تا 10 سانتریفیوژ برای کار تحقیقاتی داشته باشیم که به ما این اجازه را نمی‌دادند و با بی ادبی برخورد می‌کردند، حالا چشمشان را باز کنند در ایران 9 هزار سانتریفیوژ کار می‌کند.


محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مراسم رونمایی از چند دستاورد جدید هسته‌ای با بیان اینکه دیگر زمان آن گذشته که دولتمردان آمریکایی بخواهند با ایجاد خطرات مجازی ضعف خود را پنهان کنند گفت: ملت ایران نیز راه روشن خود را پیدا کرده است و ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد: همه به خاطر دارند که حدود ۲. ۵ سال پیش به آژانس بین المللی انرژی اتمی نامه نوشتیم که سوخت رآکتور تهران رو به اتمام است و شما طبق آئین نامه‌ها و قوانین موجود از ما پول بگیرد و سوخت بدهید که به ما گفتند بررسی می‌کنیم و نتیجه این شد که با ۲ و ۳ کشور تولید کنند و موثر در این مسیر گفت‌و‌گو کنیم.

رئیس جمهور در همین زمینه یادآور شد: این موضوع انسانی (تامین سوخت رآکتور هسته‌ای تهران) را به مسئله هسته‌ای ایران چسباندند در حالی که این رآکتور تحقیقاتی بوده و رادیو دارو تولید می‌کنند.

احمدی‌نژاد اشاره‌ای به مسیر طی شده برای هسته‌ای شدن کشورمان کرد و اظهار داشت:‌‌ همان زمان که با بهانه جویی سوخت رآکتور تهران را تامین نکردند و تامین نیاز ایران را به عنوان اهرم سیاسی برای فشار به ملت قرار دادند به آن‌ها گفتیم رآکتور تهران متوقف می‌شود اگر سوخت ندهیم خودمان آن را می‌سازیم در حالی که در رسانه‌هایشان می‌گفتند ایران نمی‌تواند این کار را انجام دهد از همین رو در جلسه‌ای ۲۰ فروردین ۸۹ از متخصصان خواسته شد تا به سطح تولید سوخت ۲۰ درصد بروند.

وی با بیان اینکه تولید سوخت ۲۰ درصد کار بسیار پیچیده و سختی است تصریح کرد: دانشمندان بسیج شدند و آن موقع گفتند که ۲ سال طول می‌کشد تا بتوانیم سوخت ۲۰ درصد تولید کنیم. اما الان می‌بینیم چند ماه زود‌تر از ۲ سال این اتفاق افتاد.

«در چند ماهی که به خاطر اتمام سوخت رآکتور تهران تولید رادیودارو با مشکل مواجه شده بود بعضی از این کشورهای مدعی قیمت دارو‌ها را چند برابر کردند که غیرت مردان و زنان ما اجازه نداد زیرا بار فشار برویم.

وی با بیان اینکه کار دیگری که انجام شده افزایش ۵۰ درصدی تولید سوخت ۳. ۵ درصد است تصریح کرد: ما توانستیم تعداد سانتریفیوژ‌ها را از ۶ هزار به ۹ هزار افزایش دهیم.

رئیس جمهور یادآور شد: روزی مذاکره کنندگان ما می‌گفتند اجازه دهید ۴ تا ۱۰ سانتریفیوژ برای کار تحقیقاتی داشته باشیم که به ما این اجازه را نمی‌دادند و با بی‌ادبی و خود خواهی برخورد می‌کردند، حالا چشمشان را باز کنند در ایران ۹ هزار سانتریفیوژ کار می‌کند.

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید که ظرفیت آن‌ها ۳ برابر قبلی‌ها است، گفت: همه این دستاورد‌ها تقدیم ملت ایران و همه ملت‌های آزاده. امید است به جایی برسیم که همه نیازهای اصلی کشور در داخل تامین شود.

وی افزود: امیدوارم به جایی برسیم که نیازی به دیگران به خصوص نامردهای عالم نداشته باشیم چرا که برای انسان‌های جوانمردان سخت‌ترین لحظات لحظه‌ای است که از یک نامرد درخواستی داشته باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه با شهادت دانشمندان هسته‌ایمان تقاضا برای ورود به رشته‌های هسته‌ای چند برابر شده است، ابراز داشت: ما مثل کشورهای مستکبر نیستیم که دانش را در انحصار نگه داریم از همین رو طبق ضوابط آژانس آماده‌ایم این دانش را به همه کشورهای عضو آژانس بدون چشم داشت استعماری و گروه کشی سیاسی منتقل کنیم.

احمدی‌نژاد خطاب به دانشمندان هسته‌ای و مسئولان این بخش گفت: شما کارتان را با قدرت به پیش ببرید ما با این‌ها در عرصه‌های سیاسی کلنجار می‌رویم.

وی بحث هسته‌ای را بهانه مستکبران برای جلوگیری از پیشرفت ملت ایران عنوان و خاطرنشان کرد: اگر بحث هسته‌ای را کنار بگذارند مباحث دیگری را بهانه قرار می‌دهند.

رئیس جمهور تاکید کرد: تاریخ پر از قلدرهایی است که می‌خواستند ملت ایران را از بین ببرند. اما ملت ایران ماند و نام آن‌ها نیز در تاریخ نیست.

احمدی‌نژاد در پایان سخنان خود از سازمان انرژی اتمی درخواست کرد که با بسیج متخصصان و دانشمندان هسته‌ای ۴ رآکتور تحقیقاتی دیگر را در نقاط مختلف کشور راه اندازی کند تا داروهای مورد نیاز مردم را به آن‌ها ارائه کند.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ترور دانشمندان کشورمان خاطرنشان کرد: این‌ها فکر کردند با ترور دانشمندان ما را سست کنند هر چند که شهدای ما تاریخی شدند و به اوج قله‌ها رسیدند اما وظیفه ما حفاظت کامل از دانشمندان هسته‌ای است و بنده بر این موضوع تاکید می‌کنم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.