تریبون مستضعفین
کشتار در سوریه! کشتار مردم! کشتار کودکان! سرکوب «قیام مردمی» و «تظاهرات سکوت» با ارتش و گلوله و تانک!
این تصویری است که رسانههای غربی و به تبع آن سکولارهای وطنی و سایتهای رنگارنگ آنها از اتفاقات سوریه ارائه میدهند. البته در این مدت حداقل برای مردم ما آشکار شده است که در اتفاقات سوریه، دو جریان مشخص وجود دارد: اول: جنبش مردمی برای اصلاحات که با استقبال بشار اسد در شرف نتیجه دادن است و با قانون اساسی جدید سوریه، حرکت به سوی یک سیستم دموکراتیک در این کشور قطعی است. دوم: جریان سلفی تکفیری که با حمایت از سوی دشمنان مقاومت از طیفهای مختلف، از عربستان گرفته تا آمریکا و اسرائیل رشد و نمو یافته است و مسئولیت ترورها و گروگانگیریهای مختلف از جمله ربودن تعداد زیادی از ایرانیان را بر عهده گرفته است.
تا اینجای کار روش انعکاس اخبار در رسانههای سکولارهای وطنی خیلی دور از انتظار نیست. کسانی که رگ و ریشۀ آنها با غرب پیوند خورده است و جز نسخههای پیچیده شده از آن سوی آب هرگز واقعیتی را نمیپذیرند، در راستای منافع غرب حرکت میکنند و بنابراین ترجمۀ هر روزۀ مطالب سرشار از دروغ و تهمت در این سایتها خیلی دور از ذهن به نظر نمیرسد. عجیب نیست که هر روز از اینها بشنویم که بشار اسد کشتار میکند و وقتی تصاویر جنایتهای گروههای تروریستی در دمشق و کشتار مردم بیگناه منتشر بشود، گله کنند که چرا تصاویر دلخراش در تلویزیون سوریه منتشر شد!
از این سایتها انتظاری نمیرود که گروگانگیری دهها نفر از مهندسین و زوار ایرانی را محکوم کنند یا حتی انعکاس بدهند، چون با منافع غرب در تضاد است! اما وقتی سنگ پای قزوین را هم به سخره میگیرند و به جای محکومیت اقدامات تروریستی، از دولت انتقاد کنند که چرا سوریه را تحریم نکرده و از رفتن زوار مشتاق به دمشق جلوگیری ننموده است، خواننده با علامت سؤال بزرگی مواجه میشود که بالاخره گروگانگیری ایرانیان در نظر غربگرایان وطنی محکوم است یا خیر؟
یکی از این سایتهای وطنی که تا قبل از انتشار مطلب جدیدش، ید طولائی در دروغپردازی دربارۀ سوریه و بشار اسد داشت و کاریکاتور «اسد» قصاب به تصویر معمول خبرهایش از سوریه تبدیل شده بود، امروز با تحریف خبری دربارۀ حمایت اسماعیل هنیه از «اصلاحات» در سوریه، مدعی شد: «حماس رسماً به مخالفان بشار اسد پیوست»! این سایت در تحلیلی دیگر امروز نوشت «حماس مرتکب یک اشتباه تاریخی شده است» و در عبارتی جالب، هواداران اصلاحات در سوریه را «تروریست های سلفی ضد دولتی سوریه» خواند! اینجاست که انسان درمیماند اینها ریاکاران دروغپردازند یا جیرهبگیران وطن فروش که از وطنپرستی تنها ژستاش برایشان باقی مانده است؟ تا دیروز که بشار اسد را قاتل میخواندند و تروریستهای مسلح را مردم مظلوم و بیدفاع. چه شد که به یک باره نظرشان عوض شد؟ فردا که دروغ بودن این ادعاها اثبات شد، باز هم رنگ عوض خواهند کرد؟
منابع سایتهای نقل کنندۀ این مطلب در نوع خود جالب است: خبرگزاری انگلیسی رویترز، «وال استریت ژورنال» متعلق به روپرت مورداک صهیونیست؛ اما کیست که با دروغپردازیهای دشمنان فلسطین در خبرهای منتشرۀ آنها آشنا نباشد. ادعای تغییر موضع هنیه در شرایطی است که او پیش از این نیز در هنگام حضورش در ایران، در دیدارش با رئیس مجلس آقای لاریجانی، از اصلاحات در سوریه حمایت کرده بود. طنز بزرگتر ماجرا آنجاست که نه تنها مقامات ایران با اصلاحات در سوریه موافقند و گذار به سوی مردمسالاری را تنها راه برای عبور از بحران در سوریه میدانند، بلکه مقامات سوریه و شخص بشار اسد بارها به شکل واضح بر ضرورت اصلاحات تأکید کردهاند و با فراهم آوردن مقدمات تغییر در قانون اساسی و امکان انتخاب مردمی رئیس جمهور، عملاً پایبندی خود را به اصلاحات نشان دادهاند. با این حساب باید گفت که سکولارهای وطنی دست خودسرهای حزب بعث را هم از پشت بستهاند!
این تفرقهافکنیها جدید نیست و پیش از این هم سابقه دارد. سایت اینترنتی «عراق نو» زمانی مدعی شده بود که حماس ناصبی و حامی یزید بن معاویه است! از مسئولین سیاسی و امنیتی کشور انتظار میرود که به این نفاق و تفرقهافکنی در روابط میان ایران و فلسطین و به ویژه جنش حماس اجازۀ رشد و نمو ندهند و همچون گذشته با دروغپردازیها برخورد کنند و اجازه ندهند عدهای با سوء استفاده از فضای آزاد خبررسانی در کشور، به بدنام کردن جنبشهای مردمی همپیمان با جمهوری اسلامی ایران ادامه دهند.
این قدر دورغ نگید ، وقتی همه تشکل های اسلامی و در راس آنها اخوان المسلمین در مصر ، لبنان ، اردن و … از انقلاب مردم سوریه حمایت می کنند ، می خواهید حماس اینکار رو نکند ، به طور مثال «موسی ابومرزوق»، نائب رییس دفتر سیاسی حماس گفته : دلیل خروج ما از سوریه به خاطر برخورد وحشیانه رژیم اسد با مردم است.
در ضمن بعد از حمایت هنیه در مسجد الازهر جمعیت شروع به دادن شعار بر علیه بشار اسد و بعد علیه ایران و حزب الله ، جالب اینکه اون کسی کنار هنیه ایستاده بود از اعضای ارشد اخوان المسلمین مصر بود ، که مدام تکرار می کرد : (لا ایران و لا حزب الله)
خودتون رو گول میزنید ؟ سخنرانی هنیه در قاهره رو بخونید که اسد رو وحشی خطاب کرد و ابراز امیدواری کرد انقلاب مردم سوریه به پیروزی برسه . تمام جریان ها و احزاب اسلامی از اخوان المسلمین مصر و اردن گرفته (که تا همین چند ماه پیش ایران از پیروزی جماعت اخوان ابراز شادمانی میکرد) تا گروه النهضه تونس به بهری راشد الغنوشی که پیروز انتخابات تونس شد بسیار جلوتر از قطر و سعدی و از انقلاب سوریه حمایت کردند و خواهان سرنگونی اسد شدند و به این نیز بسنده نکرده شورای انتقالی سوریه را به رسمیت شناختند و خواهان تعطیلی سفارت اسد در کشورهایشان شدند. حماس نیز در امتداد اخوان المسلمین مصر است و این موضع آنها طبیعی است . به جای تحریف واقعیت باید بپذیرید که در همیشه بر یک پاسنه نمیچرخد و این ما هستیم که اصرار داریم همیشه همه چیز بر یک روال باشد ولی اینطور نیست شرایط سیاسی منطقه در حال تغییر است و اگر ایارن نتواند خود را با آن سازگار کند به شدت منزوی خواهد شد.