پنج‌شنبه 01 مارس 12 | 06:30

دو اشتباه راهبردی علی مطهری در آستانه انتخابات مجلس

بر این اساس پیش‌بینی می‌شود میزان مقبولیت او در میان اقشار دانشجویی و همچنین افراد متمایل به طرز تفکر اصولگرایان کاهش شدیدی داشته باشد. از سوی دیگر تبلیغات قابل توجه او در سطح شهر و قرار گرفتن نامش در کنار برخی از لیست‌های اصلاح طلبان، نشان از آن دارد که وی سرمایه گذاری اصلی خود برای کسب آراء را در جایی دیگر دیده است و این حرکات تلاشی در همان جهت است.


به گزارش تریبون مستضعفین، علی مطهری نماینده مجلس هشتم، و نامزد انتخابات مجلس نهم اخیرا مواضع عجیبی اتخاذ کرده است.

علی مطهری که با شعار مخالفت با اصلاح‌طلبان وارد مجلس هشتم شد؛ هم اکنون با شعار انتقاد از دولت در لیست اصلاح طلبان نیز حضور دارد. فاصله گرفتن او از مواضع معمول اصولگریان بعد از انتخابات سال ۸۸ آغاز شد و با فراز و نشیب ادامه یافت. وی در تاریخ ۲۱ مهرماه ۹۰ به علت عدم رسیدگی به طرح سوال از رئیس جمهور استعفا داد اما مورد پذیرش واقع نشد. از آن پس رویه‌ای آرام‌تر در پیش گرفت.

او در نشست خبری «صدای ملت» چهارشنبه ۳ اسفند در پاسخ به اينکه «مطهري ۹۱ با مطهري دهه ۸۰» چه فرقي دارد و چرا مواضعش تغيير کرده است؟، گفت: مواضع عمومي من لااقل به تشخيص خودم مخالف مواضع گذشته​ام نيست. نبايد اظهار نظرهاي من درباره افراد را ملاک قرار دهيد. مساله موقع شناسي مهم است. ممکن است در سال ۷۹ در مصاحبه​اي با کيهان انتقاداتي به هاشمي کرده​ام. انتقاداتي نه از جنس آنچه که در آن مناظره​هاي کذايي مطرح شد.»

در این اواخر سکوت علی مطهری و گاه طرح انتقادهایی عاقلانه و به جا، باعث فراموشی برخی مواضع و سخنان قبلی او در اذهان شده بود و در بدو آغاز تبلیغات انتخاباتی گمان آن می‌رفت که بتواند برای حضور در مجلس نهم رای کافی را از میان افراد انقلابی و مذهبی اخذ نماید. امری که با مواضع و رفتارهای اخیر او مورد تردید قرار گرفته است و بسیاری از افراد انقلابی در تصمیم خود مبنی بر رای دادن به او در حال تجدید نظر هستند.

اما علی مطهری در آستانه رای گیری برای مجلس شورا دچار دو اشتباه اساسی شده است:

۱- مواضع تند و عجیب در جلسه مناظره دانشگاه امیرکبیر: علی مطهری در این جلسه مواضعی عجیب اتخاذ کرده است. از جمله این که دانشجویانی که در برابر طرح وقف دانشگاه آزاد در مقابل مجلس به صورت خودجوش تجمع برگزار کرده و مانع از این خیانت به ملت ایران شدند را «اراذل و اوباش» خواند که با ماشین های پلاک دولتی به محل آورده شدند و ماشین ساندیس برای آن‌ها آوردند. او در پاسخ به خبرنگار تریبون که از وی منبع کسب خبر را جویا شده بود گفت «آن را از سایت‌ها خواندم». این سخنان باعث رنجش بسیاری از دانشجویان از وی شد به طوری که در یک نمونه از واکنش‌ها تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه تهران در نامه‌ای به او گفتند «مطالب عنوان شده از سوی شما یادآور فحاشی‌های گروهک تروریستی فرقان به شهید مطهری است».

۲- ورود با عصبانیت به مباحثه با حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان: دومین اشتباه راهبردی علی مطهری در شرایط حساس پیش از انتخابات که  باعث ریزش برخی دیگر از آراء او شده است درگیری وی با علیرضا پناهیان خطیب مشهور و محبوب است. مطهری ابتدا در پاسخ به سخنان طرح شده از سوی پناهیان که در جلسه جبهه پایداری بیان شده بود – علیرغم این که اسمی از او برده نشده بود – اقدام به دادن پاسخی همراه با بیان تند و گاه بی احترامی نسبت به علیرضا پناهیان نمود. این نامه با پاسخی مودبانه و با حوصله از سوی پناهیان مواجه شد.

بر این اساس پیش‌بینی می‌شود میزان مقبولیت او در میان اقشار دانشجویی و همچنین افراد متمایل به طرز تفکر اصولگرایان کاهش شدیدی داشته باشد. از سوی دیگر تبلیغات قابل توجه او در سطح شهر و قرار گرفتن نامش در کنار برخی از لیست‌های اصلاح طلبان، نشان از آن دارد که وی سرمایه گذاری اصلی خود برای کسب آراء را در جایی دیگر دیده است و این حرکات تلاشی در همان جهت است.

  1. حامد
    2 مارس 2012

    از شما عجیب است! چطور نامه مطهری به پناهیان تند و گاها با بی احترامی بود ولی نامه آقای پناهیان که در آن پر از نسبت های بعضا نادرست به آقای مطهری بود مودبانه و با حوصله!
    تا کی میخواهید همچون صدا و سیما شعور مخاطب را صفر در نظر بگیرید؟

  2. تاراس
    3 مارس 2012

    پیش‌بینی می‌شود میزان مقبولیت او در میان اقشار دانشجویی و همچنین افراد متمایل به طرز تفکر اصولگرایان کاهش شدیدی داشته باشد. ——-اين پيش بيني آبكي فقط مربوط به سايت شماست حقيقت چيز ديگري است كه به همين زودي با مشخص شدن نتيجه انتخابات خواهي ديد اي سايت هشت پا!! (پيش بيني كننده)

  3. حسن
    4 مارس 2012

    او مردی از جنس انسانیت و جوانمردی است او فرزند ایران است درود بر او که منافع عمومی و ملی ملاک اوست برای او پست و مقام مهم نیست !!خواهشن بیایید به این افراد ارج نهیم

  4. بین
    5 مارس 2012

    اتفاقا من خودم به همین دو دلیل بهش رای ندادم

  5. حسین
    8 مارس 2012

    ضعف های این مطهری سرجایش ولی
    واقعا متن منصفانه ای بود!!!!!!!!!!!
    چطور نامه پناهیان را زشت ندیدید؟
    شیفتگی یا سیاسی کاری خدای نکرده؟
    یک استاد اخلاق و تهمت زدن و بر اساس ظنیات به پیش گویی!!! پرداختن و مثل روش کیهان را برای تخریب مخاطب در پیش گرفتن !!! اینها خیلی هم خوب است چون پناهیان جون کرده!!!!!!!!

  6. falah
    9 مارس 2012

    باسلام
    اقای مطهری بعلت روش تهاجمی ونداشتن هدف ایدئولوژیک ورفتار اخلاق مدارانه ونیز نداشتن پشتوانه عقلی در کفتار به لحاظ همان رفتار تهاجمی واستفاده از ادبیات بعضا غیر مودبانه وتشبث به هرموضوعی جهت منکوب کردن رقیب در صورت اصرار بر این رویه اورا از جلگه اصولگرایی خارج خواهد کرد ، واورا تضعیف وطرفدارانش اندک خواهندگشت ، که جای تاسف دارد .

  7. AmirGT
    10 مارس 2012

    من که پاسخ مودبانه ای از آقای پناهیان ندیدم

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.