سعید مستغاثی در گفت و گو با خبرنگار تریبون مستعضفین درباره فیلم «قلادههای طلا» گفت: آقای طالبی جسارت به خرج دادند. در این برهوت بی دانشی، بی سوادی و بی تعهدی در سینمای ایران، این خیلی غنیمت است. صرف نظر از نواقصی که وجود داشت خیلی اثر خوش ساخت و خوش محتوایی است و از جسارت خوبی برخوردار است که به یک موضوع مبرم تاریخ معاصر پرداخته است. موضوعی که به طور مکرر مورد تاکید حضرت آقا بوده است.
رییس سابق انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی افزود: باید دهها فیلم مثل این ساخته میشد اما متاسفانه همهی اینها سر آقای طالبی هوار شد و در فیلمی با ظرفیت نود تا صد نمیشود همه چیز را گفت. شاید آقای طالبی خواسته است به هر جنبهای از موضوع یک تلنگری بزند اما هر کدام از این قضایا میتواند تبدیل به یک فیلم سینمایی بسیار دراماتیک شود. و این همه به خاطر این است که دیگر فیلمسازان به تعهد خودشان عمل نکردهاند و این باعث شده است که یک مقدار فیلم بیش از حد انتقال اطلاعات بدهد. به نظر من وظیفه و تکلیف خودشان را حداقل به عنوان تلنگر انجام دادند جای تشکر دارد ایشان لااقل به مسائل مبتلا به جامعهی ما پرداخته است.
وی در پاسخ به این سئوال دیگر کارشناس در نقد این اثر فیلمنامه دچار ضعف خواندند گفت: نمیدانم در این جشنوارهای که برای فیلمهایی مثل «برف روی کاج» و «پذیرایی ساده» که از یک ایدهی یک خطی فراتر نمیروند دست میزنند و تقدیر و تندیس نثارش میکنند چهطور کارشناسان برای آنها قصه قائلاند و برای این فیلم که سر و شکل قابل قبولی دارد قصه قائل نیستند. یک مقدار داستان کارشناسی ما هم مثل داستان مدیریت سینمایی است. به قول مرحوم حاتمی در فیلم کمالالملک همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید!
Sorry. No data so far.