شنبه 14 آوریل 12 | 22:30

پورمحمدی: تخلف سازمان تأمين اجتماعی اختلاس نبود

امسال باید همه حرف‌ها، تفکرات و برون‌داد‌های ما گرایش تولید پیدا کند. باید مشخص شود مشکل تولید کجاست؟!


رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران نیازمند بمب هسته‌بی نیست؛ چراکه پیام انقلاب ما بمب است. امام (ره) فرمود انقلاب ما انفجار نور است؛ بنابراین ما نیز بمب منفجر می‌کنیم ولی جنس بمب ما اتمی نیست، بلکه بمب نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در جمع نمازگزاران مسجد ولایت اهواز با بیان این‌که «جوانان موقعیت ممتازی در کشور دارند» گفت: در سن و سال شما که بودیم اگر می‌خواستیم برویم مسجد خجالت می‌کشیدیم. در دانشگاه کسی نمی‌توانست ظاهر اسلامی داشته باشد. گفته می‌شد دین برای انسان‌های عقب افتاده است. کسانی که اهل مطالعه و دانش جدید نیستند به مساجد می‌روند تا هر چه عالم دینی گفت باور کنند.

وی در ادامه با اشاره تغییر شرایط کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: همیشه به ما گفته می‌شد اگر می‌خواهید پیشرفت کرده و با چرخ دنیا همراه شوید راهش این است که بدانید زبان علم چیست و کشورهای پیشرفته غربی چه می‌گویند. مثلاً استان خوزستان در اختیار مقامات نفتی بود که رؤسایشان انگلیسی و آمریکایی بودند. آنان تعیین می‌کردند که ایران چقدر نفت تولید کرده و با چه وضعیتی بفروشد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به فعالیت دو گروه غرب‌گرا و کمونیستی قبل انقلاب در کشور گفت: در مقابل غربی‌ها طرفداران کمونیستی و بلوک شرق بودند که می‌گفتند اگر می‌خواهیم با غرب مبارزه کنید باید منطق مبارزه یعنی سوسیالیست و کمونیست را یاد بگیرید. آنان تاکید می‌کردند که خدا در مبارزه نیست و باید برای مبارزه با غرب خدا را کنار گذاشت؛ چراکه دین و خدا افیون توده‌هاست؛ بنابراین اگر می‌خواستیم پیشرفت کنیم یا باید غربی می‌شدیم و یا شرقی. اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران اهل تولید، تکنولوژی، فناوری‌های نوین و… شد. اتفاق مهمی که در کشور افتاد این بود که ملت و جوانان ما با خونشان گفتند نه شرقی و نه غربی.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در دنیا یک حرف زد؛ این‌که علم، توسعه، پیشرفت، تمدن، رفاه، تکنولوژی می‌تواند با خداخواهی، خدا دوستی و با بندگی و اهل مسجد بودن جمع شود. پیش از این گفته می‌شد اگر می‌خواهید پیشرفت کنید نباید اهل عبادت، نماز و روزه باشید؛ چراکه دیگر کسی حرف شما را گوش نمی‌کند. اما آیا الآن کسی حرف ما را نمی‌شنود؟! الآن غرب با جنبش وال‌استریت مواجه شده که شعارش جنبش ۹۹ درصدی است. معترضان عضو جنبش وال‌استریت می‌گویند ما این جنبش را از میدان التحریر قاهره آموختیم که باید حق خود را در وسط میدان بگیریم. ولی مردم مصر از کجا آموختند که باید حق خود را گرفت؟! ملت مصر می‌گوید ما حق‌خواهی را از مردم انقلابی مردم ایران یاد گرفتیم. یعنی ملت ایران الهام بخش کسانی در دنیا شد که می‌خواهند حقشان را بگیرید.

وی با اشاره به فشارهای سیاسی غرب علیه کشورمان به خاطر فعالیت هسته ای، گفت: جمهوری اسلامی ایران نیازمند بمب هسته‌یی نیست؛ چراکه پیام انقلاب ما بمب است. امام (ره) فرمود انقلاب ما انفجار نور است. بنابراین ما نیز بمب منفجر می‌کنیم ولی جنس بمب ما اتمی نیست، بلکه بمب نور است. آثار بمب اتمی خرابی و ویرانی است اما اثر بمب ما ایجاد الفت و دوستی بین ملت‌ها است.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تلاش جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد وحدت بین مسلمین گفت: امام (ره) در سال اول پیروزی انقلاب اسلامی یک شعار مطرح کرد که وحدت بین شیعه و سنی را به همراه داشت. امام (ره) فرمود ما کار نداریم به اینکه فلسطین شیعه است یا سنی؛ آزادی فلسطین آرمان ما است. امام (ره) به دنبال ایجاد الفت و دوستی بود؛ امام به دنبال آن بود مسلمانان کینه‌ها را کنار زده و با هم الفت و دوستی داشته باشند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اختلاس در سازمان تأمین اجتماعی، آن را رد کرد و گفت: تخلف در سازمان تأمین اجتماعی به آن شکل که مطرح شد وجود ندارد. تخلفاتی در تأمین اجتماعی بوده و هست ولی آن عددهایی که اعلام شد درست و دقیق نبود. آن‌چه از سوی برخی اعلام شد تخمین‌های اولیه و سطحی بود که بر اساس آن بسیار سریع و با عجله نیز مصاحبه شد. پرونده تأمین اجتماعی نیاز به بررسی‌های گسترده‌ای دارد. به عقیده من آن تیم پرونده را خراب کردند. البته بعد‌ها مسوولین توضیح دادند که این گزارش دقیق و کامل نبود. حتی صلاحیت یکی، دو نفر از نمایندگانی که این پرونده را تعقیب می‌کردند در انتخابات گذشته توسط شورای نگهبان تایید نشد. سازمان بازرسی کل کشور موضوع تأمین اجتماعی را با جدیت پیگیری می‌کند.

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این‌که شایعاتی درباره اختلاس‌هایی با رقم‌های بسیار بالا منتشر شده است، گفت: بعد از کشف پرونده سه هزار میلیاردی هر ازگاهی شایعاتی مبنی بر این‌که پرونده‌های چند ده هزار میلیاردی وجود دارد منتشر شد. این حرف‌ها بسیار پرت است.‌‌ همان زمان که این دست شایعات مطرح شد بنده پاسخ داده و گفتم که این‌ها فضاسازی است.

یکی از حاضران در جلسه نیز از سخت گیری‌های بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی استان خوزستان بعد از کشف تخلف بانکی اخیر خبر داد و از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست در این زمینه تمهیدی اندیشیده شود. پورمحمدی نیز این نکته را وارد دانسته و گفت: شناسایی فساد مانند عملیات جراحی یک غده سرطانی است. اگر غده سرطانی را‌‌ رها کنیم مدتی بعد این غده گسترش پیدا کرده و بدن را از پای در می‌آورد؛ بنابراین نمی‌توان این غده را در نیاورد. اما باید این جراحی را به یک پزشک وارد سپرد. بنابراین باید حواس ما باشد برای درمان این عیب و غده سرطانی خوب عمل کنیم. باید طوری با مفاسد مبارزه کرد تا جسارت را از فعالان اقتصادی نگرفت. نباید اجازه داد فعالیت اقتصادی به خصوص امسال که سال تولید و ادامه سال جهاد اقتصادی است کند شود. باید فساد را ریشه کن کرد.

وی همچنین درباره مواضع آیت‌الله هاشمی در جریان حوادث سال ۸۸ که سؤال یکی از حاضران بود، گفت: باید توجه داشته باشیم پرداختن پیوسته به این موضوعات و درگیر کردن ذهن‌ها به هیچ وجه خوب نیست. اینکه یک کلمه ما بگوییم و یک کلمه دیگری جواب بدهد، موضوع به تنازع یعنی جدل و بگو و مگو تبدیل می‌شود. حال به نظر شما وارد شدن به این حیطه صحیح است؟! اگر فساد یک مورد دقیق است باید با فساد برخورد کنیم.

پورمحمدی افزود: خداوند متعال نیز تاکید دارد اگر می‌خواهیم اشکال بگیریم نباید دنبال هتاکی باشیم. گفته می‌شود به خاطر بخشی از رفتار‌ها باید انتقاد کرد که خوب هم هست اما گاهی اوقات گفته می‌شود که باید حذف کرد که درست نیست. اگر این رویه حاکم شود جامعه نشاط خود را از دست داده و به یک جامعه دعوایی تبدیل می‌شود. مقام معظم رهبری اخیراً اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را برای یک دوره جدید منصوب کرده و آقای هاشمی را بار دیگر به عنوان ریاست مجمع انتخاب کردند.

همچنین یکی از حاضران سؤال کردند که آیا تحریم‌های وارده به کشور از سوی غرب روی اقتدار کشور تأثیر گذاشته است؟ اگر تأثیر نگذاشته است چرا قیمت دلار به ۱۹۰۰ تومان رسیده است؟ پورمحمدی در پاسخ به این سؤال گفت: افزایش قیمت دلار و کاهش اقتدار کشور رابطه مستقیم با هم ندارند. در اروپا بنزین به لیتری حدود ۲ یورو یعنی ۳۶۰۰ تومان رسیده است؛ آیا اقتدار اروپا کم شده است؟! گاهی اوقات گرانی قدرت کشور را پایین می‌آورد ولی این طور نیست. البته دشمن می‌خواهد ما را تحت فشار اقتصادی قرار دهد تا اقتدار ما را خرد کند، اما باید به توصیه‌های مقام معظم رهبری درباره تولید و مصرف توجه کنیم تا از این گردنه نیز به سلامت عبور کنیم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید ملی گفت: امسال باید همه حرف‌ها، تفکرات و برون‌داد‌های ما گرایش تولید پیدا کند. با ید مشخص شود مشکل تولید کجاست.

پورمحمدی با اشاره به رشادت‌های رزمندگان در استان خوزستان گفت: عطر دل‌انگیز شهدای دفاع مقدس، این سرزمین را برای همیشه معطر کرده است.

وی در ادامه با اشاره به گزارش استاندار خوزستان و موفقیت‌هایی که دولت در استان خوزستان داشت، گفت: این گزارش مایه مباهات است و به این خاطر خدا را شاکریم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر بهبود و ارتقای شرایط کشور طی سال‌های بعد از جنگ گفت: امروز مردم از یک آرامش نسبی برخودار و رفاه در حد مطلوب وجود دارد. طرح‌ها و عملیات‌های مختلف در کشور پیاده شده و یا در حال پیاده شدن است. پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی که شاهد آن هستیم نشان می‌دهد از آنچه دشمن بر ما تحمیل کرده بود و آنچه ما امروز هستیم گام‌های بلندی برداشته شد. به همین منوال در عرصه جهانی نیز توفیق داشتیم.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمن علیه ملت ایران گفت: دشمن می‌خواست ما را مضمحل و تسلیم کند. اما با همت و تلاش مردم، جانفشانی فرزندان این ملت، با دلسوزی‌های فراوانی که صورت گرفته، رنج‌هایی که طی شده و تحمل مردم شاهد رشد و پیشرفت کشور هستیم. راه دوری نمی‌رویم؛ وضع عراق در همسایگی ایران را مشاهده کنید که چه سرنوشتی بر او تحمیل شده است! ملت عراق شرایط سختی را پشت سر می‌گذارد. این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران امروز در گزارش‌های اصلی تحلیل گران برجسته جهانی جزو تأثیر‌گذاران عرصه بین المللی است. امروز ایران به عنوان قطب تأثیر‌گذار شناخته شده و بدون اتکا به قطب دیگر امواجی را خلاف میل جریان غالب جهانی آغاز کرده است.

پورمحمدی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران بدون ورود به منازعات قدرت‌طلبانه، صرفا مادی و کشمکش‌های زورمندانه رایج دنیا به اینجایگاه دست پیدا کرده است. قدرت‌طلبی و تلاش برای کسب قدرت از گذشته تا امروز رسم دنیا بود. اما جمهوری اسلامی بدون این‌که این روش‌ها را تعقیب و تبعیت کند به عنوان یک قدرت تأثیر‌گذار در عرصه جهانی بروز و ظهور کرد و گام به گام مواضع خود را با استواری تثبیت کرد.

وی در ادامه با اشاره به تلاش غرب برای رویارویی با جمهوری اسلامی ایران در منطقه گفت: داستان سوریه داستان بسیار بزرگی است. تمام کشورهای وابسته و عمال استکبار در منطقه با تمام ظرفیت خود و حتی کشورهایی که به ظاهر مردم سالارانه و نیمه مستقل هستند در این بازی حضور پیدا کرده و مشارکت فعال داشتند. دشمن همه نیروهای خود را بسیج کرد تا خط مقاومت و استکبار ستیزی را که جمهوری اسلامی ایران در منطقه تعقیب کرده را بشکند. ولی ناکام مانده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تشریح دلایل مقابله غرب با حکومت سوریه گفت: آنان از همه ابزار خود استفاده کردند تا خط مقاومت در منطقه را از پا در بیاورند. آن‌ها سوریه را به عنوان خط مقدم ما قرار داده و بر علیه حکومت سوریه بسیج شدند. به این نتیجه رسیدند که باید اول ما را در مرزهای توسعه یافته و دور دست متوقف کنند بعد به رویارویی مستقیم علیه ما روی بیاورند.

وی ادامه داد: سالی که گذشت سالی بود که در ادامه فشارهای گذشته بیشترین فشار سیاسی بر جمهوری اسلامی ایران وارد شد و به عبارت دیگر در اوج فشار سیاسی بودیم. سال نود را با سخت‌ترین شرایط تحمیلی اقتصادی و به قول آنان تحریم‌های فلج کننده پشت سر گذاشتیم. همچنین ملت ایران سال گذشته سخت‌ترین شرایط تبلیغاتی را پشت سر گذاشت. تبلیغات غرب علیه ما در شبکه‌های تلویزیونی، رسانه‌ها و بنگاه‌های تبلیغاتی، سایت‌ها و روزنامه‌ها به شدت زیاد و سرسام آور بود. حدود ۱۲۰ الی ۱۳۰ کانال تلویزیونی و رادیویی فارسی زبان علیه جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند. ما چنین شرایطی را تجربه می‌کنیم.

پورمحمدی با اشاره به سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در سال نود گفت: با وجود تمامی این فشار‌ها در سال نود جمهوری اسلامی ایران موضع خود را در همراهی با دولت عراق و همراه‌کردن عراق با خودش از دست نداد. دولت عراق‌‌ همان مواضع قبل با ایران را ادامه داد. در موضوع سوریه علی رغم فشار‌ها نتوانستند دولت سوریه را از پا در بیاورند. خودشان تسلیم‌اند و بر این مسئله اذعان دارند. امروز هم نماینده سازمان ملل به ایران آمده تا با مقامات کشورمان مذاکره کند.

وی با بیان این‌که امروز بعد از ۲۰، ۳۰ سال بعد از انقلاب و جنگ باید تصویر روشنی از جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد، تصریح کرد: مناسبات ایران با کشورهای منطقه و آسیای میانه در این شرایط سخت نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت ممتاز و برجسته‌ای برخوردار است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در حالی که معتقد بود جایگاه ایران بعد از بیداری اسلامی در منطقه بسیار تقویت شده، گفت: بعد از شکل‌گیری بیداری اسلامی، مصر می‌تواند مقوله‌ای نزدیک به مقوله ما با اندازه‌های تأثیر‌گذار و عمیق باشد. هنوز مصر به شهروندان ایرانی ویزا نمی‌دهد، ما هیچ فعال سیاسی در آنجا نداریم. تجار، مقامات و مردم عادی ما نمی‌توانند به مصر رفت و آمد داشته باشند. به عبارت دیگر هنوز کارگزاران دولت مصر در ایجاد و تنظیم روابط با جمهوری اسلامی ایران طبق نظر حکومت قبلی عمل می‌کنند. هنوز سلطه و سیاست قبلی اعمال می‌شود. ولی اگر از اتاق تصمیم گیری مصر به خیابان‌ها برویم، جمهوری اسلامی ایران غالب است. خطبه‌های عربی مقام معظم رهبری در نماز جمعه سال گذشته هنوز بین مردم و جوانان مصری دست به دست می‌چرخد. اینجایگاه، توسعه جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به مشارکت ۶۴ درصدی مردم در انتخابات مجلس نهم گفت: انتخابات ۱۲ اسفند زمانی برگزار شد که جمهوری اسلامی ایران تحت شدید‌ترین فشار‌ها قرار داشت. علی رغم این همه فشار می‌بینیم که ۶۴ درصد از واجدین شرایط مشارکت می‌کنند. این یعنی کشوری که ملت‌اش با عقلانیت، تفکر، تحلیل صحیح و بصیرت خوب صحنه را رصد کرده و حضور فعال دارند. اما درباره حضور فعال مردم، مدیران و کارگزاران نظام نقش برجسته دارند. بی‌انصافی است اگر این نقش را کسی نبیند و از آن غفلت کند.

پورمحمدی با اشاره به موفقیت‌های اخیر وزارت اطلاعات در شناسایی و متلاشی‌کردن باند‌های تروریستی گفت: این اقدامات توفیق بزرگ است که باید از فرزندان ملت تشکر کرد که وضعیت را رصد می‌کنند. نیروهای مسلح از مرز‌ها دفاع و نیروی‌های اطلاعاتی و امنیتی رویداد‌ها را رصد کرده و باندهای تروریستی را متلاشی می‌کنند. این باند‌ها توطئه‌های امنیتی بسیار خطرناکی داشتند که نتوانستند اجرا کنند. تردید نکنیم که اصلیترین موضوع عملیاتی موساد، عملیات علیه جمهوری اسلامی ایران و برخورد ضد امنیتی با نظام ما است. میز اطلاعات سیا و‌ام آی شش هم همین ماموریت را دارند. اصلیترین موضوعاتی که سازمان‌های اطلاعاتی بیگانه دنبال می‌کنند ایجاد ناامنی و بحران در جمهوری اسلامی ایران است ولی توفیق پیدا نکرده و نمی‌کنند که به برکت تلاش و صبوری مردم ما است. این چنین ایستادگی و تحمل ملت ایران نقطه عطفی در تاریخ تمدن ملت‌ها است.

وی با بیان این‌که تنها بلندگویی که امروز صدای حق‌خواهی و خداخواهی از آن بلند می‌شود جمهوری اسلامی ایران است و هر بلندگویی دیگر به جمهوری اسلامی ایران متکی است، گفت: در این مسئله تردید نکنید. اینجا کانون و ام‌القرای حق‌طلبی و حق‌خواهی است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «در پیچ تاریخی هستیم» گفت: در لحظه سرنوشت سازی حضور داشته و باید مراقب باشیم که جزو پیش‌قراولان این پیچ تاریخی بوده و بتوانیم ملت خود و ملت‌های آزاده را به سرمنزل برسانیم.

وی در بخش دیگر از اظهارات خود با اشاره به گزارش استاندار خوزستان مبنی بر موفقیت‌های دولت در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های مختلف گفت: یکی از عوامل این توفیقات ثبات مدیریت است. ثبات مدیریت برکات و آثار زیادی دارد که یکی از نمونه‌های آن را در استانداری خوزستان شاهد هستیم؛ استاندار خوزستان پنج سال در اینجایگاه حضور دارند. ثبات مدیریتی برای نظام جمهوری اسلامی ایران یک اصل است. یکی از مشکلات ما بی‌ثباتی مدیریتی است که برای یک نظام مدیریتی خوب یک آسیب و ضعف است. حضور پنج ساله استاندار یک امتیاز برای استان خوزستان بوده و مطمئنا اگر این ثبات وجود نداشت به هیچ وجه تحقق این موفقیت‌ها امکان نداشت.

پورمحمدی با بیان این‌که در استان خوزستان کار زیاد شد ولی کافی نیست، گفت: استان خوزستان با ظرفیت‌های واقعی و پیشینه و جایگاهی که بعد از جنگ پیدا کرد اقتضای کار بیشتری را داشت. همه ملت ایران استان خوزستان را سرزمین خود می‌داند. هیچ کس از اختصاص بودجه به این استان ناراحت نمی‌شود. همه ملت ایران خوشحال می‌شوند که این استان پیشرفت کرده و بودجه‌ها در این استان خرج شود. تمام ملت ایران به این استان تعلق خاطر دارند. با این نگاه باید قبول کنیم در این استان کم کار شد. انتظار و توقع همه ملت این بود که استان خوزستان یک استان نمونه باشد. چون موقعیت و ضرفیت آن را دارد. به خصوص این‌که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران اینجایگاه را به دست آورده است.

وی ادامه داد: البته باید توجه داشت که این سرمایه‌گذاری‌ها و تخصیص بودجه‌ها با یک تفکر برنامه‌ریزی شده، اولویتی و با یک سیستم کاملاً بهره‌ور صورت بگیرد. یعنی ما در این استان این همه دشت‌های حاصل‌خیز، منابع آب، منابع انرژی و… داریم ولی به تناسب این ظرفیت‌ها کار انجام نشد.

پورمحمدی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید ملی گفت: امسال باید همه حرف‌ها، تفکرات و برون‌داد‌های ما گرایش تولید پیدا کند. باید مشخص شود مشکل تولید کجاست؟!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به راهکارهای افزایش تولید اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم مشکل تولید را حل کنیم باید مشکل سرمایه‌گذاری، مشکلات قوانین دست و پاگیر، نظام صادرات و واردات و… را حل کنیم. تولید بالا تورم را پایین آورده و اشتغال را افزایش می‌دهد. این‌که مقام معظم رهبری در ادامه جهاد اقتصادی بحث تولید را مطرح می‌کنند باید به اصلیترین دغدغه ما تبدیل شود.

وی در ادامه با اشاره به سفرهای استانی دولت گفت: اگر من به جای رئیس جمهور بودم از ابتدای امسال با این شیوه به هیچ استانی سفر نمی‌کردم. بلکه به هر استانی که می‌رفتم با مسئولین آن استان برای تولید برنامه‌ریزی می‌کردم. امسال سالی است که نباید در آن هیچ ملاقات، دید و بازدیدی انجام گیرد. در سفرهای استانی باید این موضوعات حرف دوم را بزند؛ کار‌ها و پروژه‌های کوچک باید حرف دوم و سوم را بزند. چرا این را می‌گویم، برای این‌که همه ما کارگزار نظام و دولت هستیم و باید همکاری کنیم. این حرف‌ها از باب تشریک مساعی است. باید همه کمک کرده و روزانه بنشینیم و برای تولید هر استان، شهر، بنگاه و… فکر کنیم.

وی افزود: اگر بخواهیم دشمن را زمین‌گیر کنیم یعنی همین. یعنی باید با تمام ظرفیت برای افزایش تولید تلاش کرد. این در حالی است که سال گذشته تا وسط سال داشتیم برای جهاد اقتصادی برنامه می‌نوشتیم. اگر می‌خواهیم خواسته و منویات مقام معظم رهبری که منویات مردم است را به سرانجام برسانیم باید آن را دغدغه اصلی خود قرار دهیم. باید همه اینجایگاه ممتاز و تأثیر‌گذار را به خوبی پشت سر بگذاریم.

پورمحمدی با اشاره به رویکرد برنامه‌های سازمان بازرسی کل کشور در سال تولید ملی گفت: من به مدیران و همکاران سازمان بازرسی گفته‌ام امسال کسی حق ندارد پرونده‌ای را بازرسی کند که موجب کاهش تولید شود. اگر بازرسی پرونده‌ای در کاهش تولید تأثیر بگذارد کسی حق ندارد آن را بررسی کند. وقتی می‌گوییم تولید مهم است نباید برای یک جای کم بازده بودجه اختصاص داد. یا اگر پرداخت‌ها به تولید کمک نمی‌کند باید تحمل کرده و صادقانه برای مردم توضحیح دهیم که اگر ما این پول را به شما اختصاص دهیم تولید آسیب می‌بینید و باید برای حفظ تولید ملی، منابع را به این عرصه اختصاص دهیم.

وی با اشاره به تشکیل شورای دستگاه‌های نظارتی گفت: شورای دستگاه‌های نظارتی قرار است مکمل دستگاه اجرایی باشد. اگر با همکاری شورای استان راندمان و تولید استان بالا رفت می‌گویم ما کار خود را توانستیم خوب انجام بدهیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین بر برنامه‌ریزی تأکید کرد و گفت: بدون برنامه‌ریزی به هدف نمی‌رسیم. کار خارج از نظام برنامه عقیم است. هر چند کار خوب باشد اگر خارج از برنامه‌ریزی انجام گیرد ابتر است. نظام برنامه‌ریزی و شورای برنامه‌ریزی استان را جدی باید گرفت.

وی با اشاره به این‌که باید روابط و مناسبات جدید را در نظام برنامه‌ریزی و سیستمی و استفاده از ابزار‌ها و متدهای جدید برقرار کرد، گفت: ضمن این‌که این ابزار جلوی فساد را می‌گیرد برنامه‌ها را به هدف می‌رساند. خواهش داریم برای موفقیت مدیریت خود شفاف سازی کرده و بانک‌های اطلاعاتی جامع داشته باشید. تخلف بانکی اخیر به این دلیل اتفاق افتاد که یک بانک جامع نظارتی نداشتیم تا گردش پول را نظارت کند. این همه نرم‌افزار و سخت‌افزار به کار برده شد ولی متأسفانه از حرف‌های اول و مبادی اولیه اطلاعاتی محروم هستیم. وظیفه مدیران ارشد سیستم‌سازی و مدیریت سیستمی است. باید بدانیم در زیرمجموعه ما چه خبر است.

پورمحمدی همچنین از دستگاه قضایی و امنیتی استان خوزستان به خاطر کشف و رسیدگی به تخلف بانکی تشکر کرد و افزود: دستگاه قضایی استان سریع به این پرونده وارد شد و دقیق عمل کرد. در کل رسیدگی به پرونده فساد اخیر خوب پیشرفت کرده است. بنابراین باید روش‌های نوین مدیریت و شفاف‌سازی توسط مدیران جدی گرفته شود. سازمان بازرسی نیز به شما کمک می‌کند که برای نظارت درون سازمانی از چه روش و ابزاری استفاده کنید. از این جهت خواهش می‌کنیم دستگاه نظارتی خود را تقویت کرده و برای این کار از ما کمک بگیرید.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه بر اداره امور کشور طبق قانون تأکید کرد و افزود: کشور باید بر یک مبنا و نظم بچرخد. آن مبنا و ضابطه قانون است. ملاک همه ما قانون است. باید قانون محترم شمرده شود. هیچ چیز مجوز نقض قانون نیست. نقض قانون از هیچ کس پذیرفته نیست. مقام معظم رهبری پیوسته بر ملاک قرار گرفتن قانون و اجرای آن تأکید می‌کنند. حضرت امام (ره) از‌‌ همان روزهای پایانی قبل از انقلاب و بعد از پیروزی و اسفند سال ۵۸ پیوسته بر قانون تأکید می‌کردند. این در حالی بود که آن زمان هنوز قانون جدیدی مصوب نشده و ملاک ما قانون رژیم گذشته بود. بنابراین قانون بد حتی از بی‌قانونی بهتر است. با چه مجوز، مبنا و منطقی از قانون می‌گذریم؟! اگر قانون اشتباه است راهکار دارد؛ باید آن را رفع کرد. نباید مدیران به هم اجازه دهند از قانون عبور شود. گاهی شنیده می‌شود که ما برای خدمت، قانون را نقض می‌کنیم. اگر مدیران با این استدلال از قانون عبور کنند افرادی هستند که حرمت قانون را شکسته و برای سوء استفاده و خیانت‌های خود قانون را زیر پا می‌گذارند. اگر قانون مشکل داشت کمک کنیم تا قانون اصلاح شود.

وی در پایان «غلامحسین کرمی» را به عنوان «بازرس کل استان خوزستان» معرفی و از زحمات آقایان «محمد آقاجری مؤخر» مدیرکل بازرسی سابق استان خوزستان و «ابوالفضل فلاح مهرجردی» سرپرست اداره کل بازرسی استان خوزستان قدردانی و تشکر کرد.

 

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.